Hoekstra Bouw BV in Noordhorn

Aannemer

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

12 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hoekstra Bouw BV

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Hoekstra Bouw b.v. richt zich op de markt van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze dagelijkse werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers bestaan uit alle voorkomende verbouwingen in en rond de woning; van het herstellen tot het renoveren van een badkamer, van het repareren tot het vervangen van kozijnen, van het uitbreiden van een woning tot een nieuwbouw woning. Tevens hebben wij ruime ervaring in verbouw en nieuwbouw van bedrijfsruimtes, zoals kinderdagverblijven, banken, winkels, zorginstellingen etc.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij een 24-uurs service voor acute bouwkundige problemen.

Hoekstra Bouw b.v. beschikt over een ruime werkplaats waar onder andere kozijnen, ramen, deuren, geprofileerde lijsten en prefab elementen worden gemaakt. Door een gedegen voorbereiding in de werkplaats kunnen de werkzaamheden op het project op een efficiënte wijze worden gerealiseerd.

Hoekstra Bouw b.v. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat wij voldoen aan eisen betreffende kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook wordt de vakbekwaamheid en scholing van de medewerkers voortdurend getoetst.

Hoekstra Bouw b.v. is aangesloten bij Bouwgarant; deze stichting richt zich vooral op kwaliteit, vakmanschap, garantie en betrouwbaarheid. Immers, om een verbouwing, klein of groot, te laten slagen, is er veel belang bij een goede samenwerking, een vertrouwensband en vooral een goede communicatie tussen opdrachtgever en aannemer.

Overige informatie

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie,
 • Restauratie

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Dakkapel,
 • Keuken,
 • Kozijnen

Service

 • BouwGarant,
 • ISO 9001,
 • VCA

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging BouwGarant
 • ISO normering ISO 9001
 • Gecertificeerd door VCA

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 12 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Hoekstra Bouw BV ging samen met mij de uitdaging aanJe wilt verbouwen en zoekt een aannemer. Nu waren we al bekend met Hoekstra Bouw BV, dus 1 + 1 = 2. Prima ervaring dus. Je wilt als 'leek' de plannen die je hebt voor je huis graag delen met vakmensen. Zij moeten het immers uitvoeren! Na een goed gesprek was het al snel duidelijk wat er moest gaan gebeuren. De meeste zaken werden geregeld. Niet alles, omdat jezelf ook nog iets wilt doen natuurlijk. Daar was ook ruimte voor. Maar de denkkracht van de aannemer was zeker nodig. Realisatie: Top. Fijne vakmensen om in je huis te hebben. Ook hoe ze na de verbouwing de boel hebben achter gelaten. Mooi man!

  0.5 / 10/ 5

  Asociaal werknemersAsociaal,vrouw onvriendelijk personeel.
  Staan de straat te blokkeren.
  Niet om te laden of lossen

  Omdat ze te lui zijn om 50m naar een parkeerplaats te lopen

  Als een vrouw der wat van zegt

  Krijgt ze het antwoord

  Dan rijdt uw toch om schatje of kun je niet achteruit rijden

  Echt belagelijk

  Heb zelf de heren er op gewezen dat ze de hulpdiensten blokkeren

  Niet hun probleem

  Nou hoekstra ouwe komt niet bij mij op de dam

  Das duidelijk

  4 / 10/ 5

  Goede kwaliteit en goed nakomen afsprakenHoekstra is al 13 jaar onze vaste aannemer voor verbouw en onderhoud. Hij komt goed zijn afspraken na, werk is goed en netjes uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  Klantgericht en vakmanschapGoede ervaringen met Hoekstra Bouw. Vakmensen met oog voor detail. Leuke en creatieve oplossing met hen bedacht voor het doorvoeren van een verhoging/opbouw in de woonkamer. Mooi en volgens planning uitgevoerd.

  4.5 / 10/ 5

  Duidelijke afspraken, een vlotte en nette uitvoering en vriendelijk personeel.Goed contact met de werkvoorbereider/ planner, die bovendien begripvol en correct was, en die actief mee dacht over wat voor ons het beste zou zijn.
  Vriendelijk, netjes en bekwaam uitvoerend personeel.
  Een even zo nette en vriendelijke onderaannemer, die een prima stukadoor het werk heeft laten afwerken.

  4.5 / 10/ 5

  Prima bedrijf, goed overleg mogelijk en plezierige vakmensen!we willen niet nog weer eens verbouwen, maar mócht dat zo zijn, dan kiezen we zo weer voor Hoekstra Bouw!

  4.5 / 10/ 5

  Vakwerk zonder verrassingen achterafProblematisch betonrot aan onze appartementwoningen professioneel opgelost! Meegedacht in verschillende wensen en achteraf geen hoge kosten of onvoorziene werkzaamheden. Betrouwbaar vakmanschap!

  5 / 10/ 5

  Snelle actie, vakkundig, meedenkend en oplossingsgericht, top dus.Van planning tot en met uitvoering, zeer snel geregeld. Uitstekend uitgevoerd door jullie vakmensen. Niet 6 weken hoeven wachten op het trappenbedrijf, maar opgelost en vakkundig uitgevoerd door jullie eigen timmerman.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer goede en flexibele serviceHoekstra was snel beschikbaar en zeer flexibel inzetbaar. Contact verliep altijd snel en bijzonder prettig. Kwaliteit verbouwing was uitstekend. Extra werkzaamheden waren geen probleem. Goede onderaannemers bovendien.

  5 / 10/ 5

  Goede service en vakbekwaam personeelNa een traumatische ervaring met een andere aannemer waren we aangenaam verrast door dit bedrijf. Denken goed mee.
  Vakkundig ,vriendelijk personeel.
  Keurig werk afgeleverd. Alles in goed overleg.

  5 / 10/ 5

  Goede communicatie, nette bouwers, prachtig resultaat. Dik tevreden!Wij hebben heel goede ervaringen met Hoekstra Bouw!
  Al in het voortraject dacht men goed met ons mee. Terugkijkend op de uitvoering zijn we dik tevreden! Heldere communicatie gedurende de verschillende stappen van het gehele traject, afspraken werden nagekomen. Men dacht met ons mee en was flexibel waar nodig. De bouwers gingen netjes te werk, communiceerden prettig en waren zichtbaar gedreven. Ook het totaalplaatje van de bouw, de planning, was altijd zichtbaar en duidelijk voor ons én werd gehaald. Hoekstra heeft goede communicatie met onderaannemers en zelfs met de mensen die - buiten de bouwopdracht - voor ons werkten aan bijv. badkamer en keuken.

  Gedurende de bouw was er veelvuldig contact, dat hebben we als zeer prettig ervaren. Helder, geduldig en betrouwbaar!

  5 / 10/ 5

  prima aannemer, duidelijk afspraken kunnen maken. Flexibel in de planning.Prima ervaring met Hoekstra bouw.

  duidelijke afspraken kunnen maken, flexibel in de planning. Zorgen voor oplossingen als het werk iets anders uitpakt dan eerst gedacht.
  Veel kennis en kunde aanwezig.

  5 / 10/ 5

  een bedrijf met echt oog voor detail