Hoekstra Verkeersopleidingen in Alkmaar

Autorijscholen

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 139 beoordelingen

139 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hoekstra Verkeersopleidingen

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Overige informatie

Diensten

 • Spoedopleiding,
 • Tussentijdse toets

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 139 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goed hulpIk vond de ervaring al op het eerste moment top

  5 / 10/ 5

  Leuke instructeurs geduldig en vertellen waar het op slaatGoede ervaring gehad met hoekstra. leuke geduldige instructeurs die elkaar niet tegen spreken. ze zeggen waar het op slaat en zijn duidelijk.

  5 / 10/ 5

  Grondige rijopleiding met kundige instructeurs. Heb de opleiding voor mijn rijbewijs D met code 95 bij Hoekstra als zeer plezierig (en best inspannend) ervaren. De theorie krijgt veel aandacht met behoorlijk wat lesuren in de avond. Prima leslokalen. De docenten hebben veel praktijkervaring en kunnen daardoor veel context geven bij alle onderwerpen. Dat vond ik behalve interessant ook een meerwaarde in de hele opleiding, veel beter dan dat je zelf alleen de theorieboeken doorneemt.

  Ook ben ik zeer te spreken over de praktijklessen, had twee prima instructeurs (Peter en Floor) met elk hun eigen ervaringsachtergrond. Dat vond ik erg prettig, want beide mannen m’n wisten mij op hun eigen manier goed te ‘prikkelen’. Er was ook best ruimte voor ontspanning en we hebben ook echt wel gelachen tijdens het lessen. Fijn dat ik alles in 1x gehaald heb.

  Een puntje wat me stoorde heb ik tot slot wel, principedingetje: raar dat bij een opleiding van >€5000 er tijdens de ‘praktische toets’ niet een lunch vanaf kon van €5. Beetje jammer.

  4.5 / 10/ 5

  Relaxe en duidelijke lessenZowel Theorie als Praktijk voor rijbewijs C duidelijke lessen. Geen gestress, maar ontspannen rijden.

  0.5 / 10/ 5

  OplichtersGebeld met Hoekstra om lessen te nemen voor motor, mevrouw aan de telefoon zei dat je beter een pakket kon nemen zou voordeliger zijn. Ok, tijdens het inplannen van de lessen kwam ik er achter dat er zeer beperkt plek is en op tijden die mij niet uit kwamen. Gezegd dat ik er toch vanaf zie en dat ik het pakket wil annuleren. Na 3 keer bellen en gezegd te hebben dat ze er achter aan zouden gaan, krijg ik eindelijk reactie via de mail dat ik 150,- euro annuleringskosten moet betalen. Is mij niks over verteld telefonisch, natuurlijk...... Voor wat zo veel kosten? Belachelijk. Weet waar je aan begint!

  4 / 10/ 5

  Ik kom hier terug voor CEGoede instructie met goed materiaal.
  Alles wat je wenst van een goede rijschool.

  Prijs beviel me ook wel, hoewel er nogal wat factoren waren voor me die de prijs nog wat drukte.

  5 / 10/ 5

  UitstekendUitstekende begeleiding van instructeur René ( bijna alle lessen van gekregen) Instructeurs differentiëren naar lerende bij de lessen Code 95, geduldig en met humor en prima uitgelegd. Instructeurs weten de leerling op zijn gemak te stellen. Goede communicatie met administratie per telefoon en e-mail en rijlessen waren goed afgestemd op examen. Ontvangst gebouw netjes en verzorgd en vriendelijk personeel.

  4.5 / 10/ 5

  Het contact met Hoekstra was een doeltreffende en prettige ervaringEr werd cordaat en doortastend geregeerd op de onstane situatie.

  Prettige begeleiding van de instructeurs.

  3.5 / 10/ 5

  PrimaWat ik ook al eerder heb vermeld prima

  4.5 / 10/ 5

  Top geregeldDat ik in 1 keer geslaagt ben👌🏻👍🏻

  5 / 10/ 5

  Top 👍 rijschool.Je ben geen nr en ze gaan voor de 100% voor de leerlingen om te slagen.

  5 / 10/ 5

  leuke instructeurs goede verkeerschool Mijn ervaring bij hoekstra was super leuk goed ervaren instructeurs.
  En super snel me rijbewijs c gehaald.

  Ik zeg een dikke 10 👍🏻

  5 / 10/ 5

  Persoonlijk benadering Ik ben bij Hoekstra binnen gelopen met vragen en er is geluisterd door Marianne en daar is een plan op maat gemaakt.
  Ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken.

  3.5 / 10/ 5

  Vlotte opleiding bekwaamde chauffeurs Goede vlotte opleiding gehad

  5 / 10/ 5

  PerfectComplete opleiding tm CE in 1 keer gehaald. Met nadruk op Mo die mij perfect heeft begeleid in dit traject. Enige min punt is dat ik de informatie kreeg om een nieuwe gezondheidsverklaring (37,80) aan te vragen wat achteraf niet nodig was , geld heb ik wel weer netjes terug gehad van het CBR.

  4 / 10/ 5

  Fantastische ervaring welke aangesloten heeft aan mijn behoefteDe verschillende Instructeurs hebben elk haar bijdrage geleverd voor een complete opleiding waarbij juist de verscheidenheid in het geven van de lessen en ervaringen voor mij een hele goede basis is geweest voor het behalen van het rijbewijs.
  Juist de verscheidenheid geeft je nieuwe inzichten en maakte mij een complete chauffeur waardoor het Examen door mij als zeer vertrouwd is ervaren.
  In het bijzonder bedank ik Floor voor zijn directe manier van communiceren wat perfect past bij mijn karaktereigenschap en lerend vermogen.

  Als aanvullende tip adviseer ik Hoekstra om de geslaagden ook een felicitatie te sturen na het behalen van het rijbewijs!
  Hiermee geef je als rijschoolhouder extra indruk dat je betrokken bent bij de Klant.

  Met een Hartelijke groet,

  Sjaak Taskin
  OPTIFLEX Technisch Beheer

  5 / 10/ 5

  Zeer goede rijschool!Regelen alles goed en duidelijk voor je! Vrachtwagenrijbewijs C met code 95 gehaald , vond de instructeurs heel goed en duidelijk.
  Nu CE nog.

  4.5 / 10/ 5

  Wat een fijne ervaring.Communicatie ging uiterst soepel, al het vervolg ook. Zodoende heb ik binnen 6 weken de volledig opleiding kunnen voltooien.

  5 / 10/ 5

  Leuke instructeurs en goede uitleg wat je fout doe Zeer goed

  5 / 10/ 5

  Top RijschoolTop ervaring

  5 / 10/ 5

  Een hele goede rijschool Ik heb hier mijn C en CE rijbewijs gehaald.
  Ik raad zeker weten aan. Goed instructeurs.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer dienstverlenend geholpenZeker van uit de planning en begeleiding zeer goed geholpen. Lessen waren doelgericht en goed.

  5 / 10/ 5

  Vrachtauto opleiding was TopHeb mijn vrachtauto en E achter C in 1 x gehaald, super profesioneel bedrijf,

  0.5 / 10/ 5

  Alleen maar bezig met geld binnen harken Wat en kut rijschool

  2.5 / 10/ 5

  2 sterren: slechter dan verwachtKomt nipt aan op het werk en heeft geen tijd meer voor de koffie, daarom gaat hij koffie drinken in de tijd van de betalende cursist. Dit onder de noemer " evalueren ". Deze man is zo zelfvoldaan dat ik hem zou bestempelen met de naam Le Cock. ( Dit mag ook op z'n Engels worden uitgesproken ). BOB is het type man : In het land der blinden is éénoog koning. En met zijn zelfbedachte helderziendheid moet je maar afwachten of je gaat slagen of niet.

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: Komt nipt aan op het werk en heeft geen tijd meer voor de koffie, daarom gaat hij koffie drinken in de tijd van de betalende cursist. Dit onder de noemer \" evalueren \".
  Deze man is zo zelfvoldaan dat ik hem zou bestempelen met de naam Le Cock.
  ( Dit mag ook op z'n Engels worden uitgesproken ).
  BOB is het type man : In het land der blinden is éénoog koning.
  En met zijn zelfbedachte helderziendheid moet je maar afwachten of je gaat slagen of niet.
  Aanbeveling: nee

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNet in een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. David en Bianca bedankt voor de zeer leerzame lessen !

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Net in een keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs. David en Bianca bedankt voor de zeer leerzame lessen !
  Aanbeveling: ja

  1.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar Erg slechte rijschool, wilde mijn lessen zo snel mogelijk achter elkaar om snel me rijbewijs te hebben en vervolgens heb ik een les omde week, ook zijn ze vaak totaal onbereikbaar om een les te verplatsen en als je ze dan een dag voor je les eindelijk te pakken krijg en dan zeggen ze dat je te laat bent en je les kwijt bent, ook als je vraagt om je lessen in de middag te krijgen plannen ze je in om 8 uur in de ochtend, het enige wat wel goed was is de instructuur. 3/10 totaal geen aanrader

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring:
  Erg slechte rijschool, wilde mijn lessen zo snel mogelijk achter elkaar om snel me rijbewijs te hebben en vervolgens heb ik een les omde week, ook zijn ze vaak totaal onbereikbaar om een les te verplatsen en als je ze dan een dag voor je les eindelijk te pakken krijg en dan zeggen ze dat je te laat bent en je les kwijt bent, ook als je vraagt om je lessen in de middag te krijgen plannen ze je in om 8 uur in de ochtend, het enige wat wel goed was is de instructuur. 3/10 totaal geen aanrader
  Aanbeveling: nee

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne instructeurs die je goed op de hoogte houden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijne instructeurs die je goed op de hoogte houden.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk als 28 jarige die al behoorlijk wat rijscholen gezien had, op zaterdagmiddag binnengelopen bij Hoekstra voor een In-test. Wel eerst afspraak gemaakt en aangegeven dat ik een ervaren, rustige en bovendien zeer deskundige zoek. Geen joch van 30 die je door je cursus heen jaagt! Rene was tijdens mijn lessen heel erg bezig met mij beter maken en vooral rust toe te passen in mijn rijden. Nogmaals, bedankt René voor de leerzame en humorvolle lessen! David

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik als 28 jarige die al behoorlijk wat rijscholen gezien had, op zaterdagmiddag binnengelopen bij Hoekstra voor een In-test. Wel eerst afspraak gemaakt en aangegeven dat ik een ervaren, rustige en bovendien zeer deskundige zoek. Geen joch van 30 die je door je cursus heen jaagt! Rene was tijdens mijn lessen heel erg bezig met mij beter maken en vooral rust toe te passen in mijn rijden. Nogmaals, bedankt René voor de leerzame en humorvolle lessen! David
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEcht top! Voorjaar binnen komen lopen met de vraag kan ik voor de zomer mijn motor rijbewijs hebben? Ja dat kan zeker. Met goede/ vrolijke hulp en communicatie aan de balie alles uitgestippeld en tussentijds bij kunnen stellen. Ze zullen je nooit express voor teveel lessen laten komen. Maar ook waken voor te weinig zodat je niet zakt. Erg fijn af en toe een andere instructeur die toch weer anders naar je kijkt en motiveert. Serieus en bekwaam top! Heb een hele zomer van mijn in 1 x behaalde motor rijbewijs kunnen genieten. Dank jullie wel. Ook niets gemerkt van de verhuizing tijdens mijn lessen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Echt top! Voorjaar binnen komen lopen met de vraag kan ik voor de zomer mijn motor rijbewijs hebben? Ja dat kan zeker. Met goede/ vrolijke hulp en communicatie aan de balie alles uitgestippeld en tussentijds bij kunnen stellen. Ze zullen je nooit express voor teveel lessen laten komen. Maar ook waken voor te weinig zodat je niet zakt. Erg fijn af en toe een andere instructeur die toch weer anders naar je kijkt en motiveert. Serieus en bekwaam top! Heb een hele zomer van mijn in 1 x behaalde motor rijbewijs kunnen genieten. Dank jullie wel. Ook niets gemerkt van de verhuizing tijdens mijn lessen.
  Aanbeveling: ja

  1 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarSlecht vooral contact

  1 / 10/ 5

  Ervaring: Slecht vooral contact
  Aanbeveling: nee

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTop kan niks anders zeggen!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top kan niks anders zeggen!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMijn BE rijbewijs snel gehaald. Goede opleiding en in 1 x geslaagd. Uitstekend bedrijf. Ik had mijn vrachtwagen en motorrijbewijs al bij Hoekstra gehaald.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn BE rijbewijs snel gehaald. Goede opleiding en in 1 x geslaagd. Uitstekend bedrijf. Ik had mijn vrachtwagen en motorrijbewijs al bij Hoekstra gehaald.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldtrekkerrijbewijs

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: trekkerrijbewijs
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFantastisch ik raad het iedereen aan, Mijn rijbewijs in korte tijd gehaald super. Prima rijles gehad

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Fantastisch ik raad het iedereen aan, Mijn rijbewijs in korte tijd gehaald super. Prima rijles gehad
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben erg tevreden over de begeleiding die ik bij Hoekstra heb gehad. De mensen die daar werken zijn vriendelijk en erg betrokken.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik bij Hoekstra heb gehad. De mensen die daar werken zijn vriendelijk en erg betrokken.
  Aanbeveling: ja

  3.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja