Holistisch Centrum Brabant in Veghel

Hypnotherapeuten

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 119 beoordelingen

119 Reviews

Holistisch Centrum Brabant

Foto en Video (1)

Beschrijving

HYPNOSE CENTRUM BRABANT

Het geconcentreerd lezen van een boek, waardoor je de wereld om je heen vergeet, is al hypnose. Je rijdt misschien wel eens in de auto op de automatische piloot naar huis en kunt je, eenmaal thuis, niet veel meer herinneren van de rit zelf. Ook dat is een vorm van hypnose. Hypnose kent verschillende gradaties: van een lichte trance (het lezen van een boek) tot complete anesthesie (gevoelloosheid). In lichte hypnose kunnen al veranderingen tot stand worden gebracht. Het meest effectief is echter een middelmatige tot diepe hypnose. Hypnose is geen slaap. Je bent gewoon bij bewustzijn en hoort alles. In vormen van show hypnose is het mogelijk mensen (tijdelijk) doof te maken, ik maak geen gebruik van die technieken. Hypnose is voor mij een therapeutisch instrument.

Het is bewezen dat de oorzaken van sommige klachten en problemen niet te vinden zijn in het bewustzijn maar in het onderbewustzijn. Als je bang bent voor spinnen dan heb je ooit een negatieve emotie (emoties zitten in het onderbewustzijn) gekoppeld aan een ervaring met spinnen. Iedereen kan je vertellen dat spinnen niet eng of gevaarlijk zijn maar je onderbewustzijn heeft deze nare ervaring geankerd en jij reageert daarop met angst. Door de begeleiding van de hypnotiseur en de bereidheid van de cliënt om in hypnose te gaan, kan een staat van trance gerealiseerd worden waarin veranderingen in het onderbewustzijn kunnen worden gemaakt.

Zie het onderbewustzijn als de harde schijf van een computer. Alle eerste overtuigingen (ervaringen) worden daar opgeslagen. Komt er een nieuwe overtuiging dan wordt de eerste overtuiging van de harde schijf gewist. Echter, de harde schijf heeft een firewall die niet alle nieuwe informatie zomaar doorlaat. Een hypnotiseur weet deze firewall te omzeilen waardoor je onderbewustzijn boodschappen (suggesties) aanneemt en oude overtuigingen kunnen worden vervangen door nieuwe. Resultaat: je bent niet meer bang voor spinnen omdat de negatieve emoties die gekoppeld zijn aan de eerdere ervaring met deze beestjes, niet meer op je harde schijf staan.

De firewall wordt overigens nooit helemaal uitgeschakeld, waardoor je altijd zelf de controle hebt over het proces. Is de suggestie van de hypnotiseur te extreem voor jouw firewall, dan stopt het proces. Daarmee is er geen enkel risico dat de hypnotiseur je dingen laat doen die jij niet wilt. Dit is een absolute fabel

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • EMDR Hypnose,
 • hypnose ,
 • hypnose coach,
 • hypnotherapeut,
 • Regressie Hypnose,
 • Sport Hypnose

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na 50 jaar gerookt te hebben, 1 pakje Caballero zonder filter per dag, in 1 keer gestopt. onbegrijpelijk. en kost (tot nu toe) weinig moeite.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: in 1 sessie gestopt met rooken

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben heeft mij op een integere kundige manier adviezen en hypnotherapie gegeven, waar ik in de praktijk mee aan de slag kan. Wilma liet me, binnen mijn kwetsbaarheid, de kracht in mezelf ervaren.Dank voor jullie hulp!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Op een ongedwongen relaxte manier heb ik hier goed mijn verhaal kunnen doen; de manier waarop hier naar geluisterd werd door Ben geeft je het gevoel in een vertrouwde omgeving verder op weg geholpen te worden!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben en Wilma zijn erg fijne mensen die mijn opstelling met rust en ruimte hebben begeleid. Met het resultaat van de opstelling ben ik erg gelukkig. Ik slaap weer!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik was een beetje sceptisch over hypnose want als het zo makkelijk zou zijn dan liep bijna niemand meer met overgewicht rond,maar niet geschoten is altijd mis! Ik vind dat Ben heel rustig en betrouwbaar overkomt hij neemt alle tijd voor je en binnen een korte tijd maakt hij er een prachtige persoonlijke hypnose,ik ben heel tevreden en kan hem iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben bij Ben terecht gekomen om te stoppen met roken. Dit was op 25-3-2018. Ik had mijn twijfels of het wel zou lukken met hypnose, stond er wel voor open. Vanaf het moment dat ik de deur van Ben dicht heb gedaan ben ik een niet roker! Het heeft me nauwelijks tot geen moeite gekost terwijl mijn partner rookt. Ik kan iedereen hypnose aanraden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb vele pogingen gedaan om te stoppen met roken wat steeds weer mislukte. Door een vriendin werd ik attent gemaakt op de mogelijkheid tot hypnose en die kans heb ik gegrepen. Enthousiast, maar ook met een stukje terughoudendheid, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. De manier waarop snel gereageerd werd op mijn aanvraag was al meteen prettig. Het gesprek vooraf heel ontspannen en open. En de sessie geruststellend. Ik ben naar binnen gelopen als roker en kwam naar buiten als niet-roker. Het besef ontroerde me, omdat ik dit ook echt wilde en voelde dat het me gelukt was met hulp van Ben. Nu ruim 2 maanden verder ben ik nog steeds een niet-roken en voel dat ik dat ook zal blijven. Ik ben heel dankbaar hiervoor.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben, de twee sessies met je hebben me buitengewoon goed geholpen om van mijn jarenlange vliegangst af te komen. Na de eerste sessie ben ik op het vliegtuig naar Berlijn gestapt. Dat leverde me een succeservaring op, die vertrouwen gaf voor een grotere uitdaging: een vlucht naar Bangkok. Na de tweede sessie verliep de 11 uur durende vlucht heen en terug meer dan goed. Met deze sessies en met de ervaringen die ik heb opgedaan, ligt de wereld nu letterlijk voor me open. Dank je wel daarvoor.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ongelooflijk maar ik ben na een jaar of 10 van het roken van softdrugs af doormiddel van hypnose ,ik voelde onder hypnose warmte in me achterhoofd en een been ging trillen, na hypnose thuis veel koud en veel slaap en verder geen afkick verschijnselen alleen maar positieve gevoelens hierdoor gekregen ik kan BEN niet genoeg bedanken voor deze behandeling hy gaf me mijn leven terug om zonder softdrugs te kunnen leven in deze harde wereld ,nogmaals dank xxx

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Op mijn gevoel een afspraak gemaakt om door middel van hypnose te stoppen met roken. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb dat niet snel maar het voelde voor mij ook echt vertrouwd toen ik daar was. Al ooit eens eerder in hypnose gegaan bij iemand anders en totaal niet het vertrouwen gehad dat ik nu had. En het is me toen ook niet gelukt, Ik rookte dezelfde dag weer. Maar nu zijn mijn man en ik rookvrij. De nicotine missen we niet, soms wel eens de gewoonte die je had om te roken. Bv na het eten of tijdens een bakje koffie Maar dat zijn echt van die korte momentjes die snel weer weg zijn. We zijn heel tevreden over het resultaat!

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben bij een reading geweest, maar er klopte niet veel van. Er worden dingen verteld/gezegd die iedereen mij had kunnen vertellen. Dus het komt meer in de buurt van oplichting.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben een rookvrij mens sinds ik bij het Holistisch centrum ben geweest! Ik raad het iedere roker aan!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Werkt zeer goed maar wel een afspraak nooit meer een sigaret aansteken!

  2 / 10/ 5

  De maagband laten plaatsen...geen enkel resultaat ondanks mijn inzet.Jammer van het geld.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Bijna 1 jaar geleden geweest voor het stoppen met roken, en dit sinds toen ook nooit meer gedaan. Ik kan het iedereen aanraden. Ook geweest voor een tafelopstelling wat ontzettend veel antwoorden en openingen heeft gegeven. Ik voel ontzettend veel rust en betrouwbaarheid bij jullie.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het in nu op dit moment 6 maanden 8 dagen en 21 uren. En 6752 sigaretten geleden dat ik onder hypnose ben gegaan om te stoppen met roken, uiteraard heb ik gewacht om een reactie te schrijven of het me ook daadwerkelijk gelukt is te stoppen met roken. Ik kan vertellen dat ik na hypnose twijfelde of het wel gelukt was.. Ik ben immers erg sceptisch, na een paar minuten kon ik zeggen en dat ik er ook achter stond Ïk ben gestopt met roken, en ik rook nooit meer"Tot op de dag van vandaag heb ik er gelukkig nog geen een dag moeite gehad met afkicken of lichamelijk kl;achten, niet chagarijnig, en ook geen vreetbuien, geen moeite om tussen de rokers te zitten al vanaf dag 1 niet. Ik ga en blijf als een niet roker doorgaan. wat ben ik blij dat ik met uit etentjes of een bios of in dagelijks leven niet meer hoef te denken nog snel ff een peuk... Ja soms denk je eraan nog ff snel.... Maar dan schiet ik in de lag en zeg "maar ik doe het niet". dan klun je zien hoe dat automatisme erin blijft zitten als je gejaagd bent. als ik denk zou ik ooit gaan roken als er een erge gebeurtenis in mijn leven zou gebeuren, dan denk ik echt volmondig NEE, gewoon omdat ik het echt oprecht onzin vind dat te denken. apart he??? maar ben er super blij mee dat ik het gedaan heb. Nou mensen die willen stoppen met roken, als het mij lukt van 45 a 50 sigaretten ineens lukt terwijl ik in die week me wel voor mn kop kon slaan dat ik gezegd had dat ik zou stoppen!!!! Dan durf ik te zeggen dat het echt iedereen kan lukken. een tip in de week voor dat je het gaat doen opf ondergaan, sta bij iedere sigaret eens stil of hij lekker smaakt, en welke dat lekker smaakt. Dan ben je in die er echt wel achter dat er geen een smaakt en je maakt je dan al vies, dat heeft mij misschien wel geholpen, je hoeft niet in hypnose te geloven maar sta achter je keus dat jijzelf het moet doen, ze hebben daar geen Harrie Potter opleiding gedaan. Echt iedereen Succes!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Op 11 oktober 2017 ben ik onder hypnose gestopt met roken ik heb 53 jaar en 7 dagen een pak Samson shag per twee dagen gerookt. Nu ruim al een jaar rookvrij, zonder noemenswaardige problemen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede aanpak met beoogd resultaat!

  2 / 10/ 5

  Ervaring: Afvallen dmv hypnose. Na eerste sessie helemaal geen resultaat. Na de tweede sessie eigenlijk ook niet, jammer, ik had er veel van verwacht, maar nul resultaat...

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In een prettige en vertrouwde omgeving word je op de hoogte gebracht wat er gaat gebeuren. En dat is goed want je weet niet wat er op je afkomt. Ik kan enkel oordelen over het resultaat van de cessie: ik ben gestopt met roken en heb niet meer de onrust en de drang daartoe.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ontevredenheid kan ook voortvloeien uit adviezen of antwoorden die je liever niet ten waarheid neemt en zegt vaker iets over de deelnemer dan over de therapeut En doordat ik jou,jullie voor mijn gevoel goed heb weten inteschatten is mijn ervaring met jou,jullie optimaal,vandaar deze uitkomst

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het was een top ervaring en zeer ontspannend. Ik kan alleen maar 10+ geven. Ik zal iedereen die met een verslaving zit en die eraf wilt doorverwijzen naar u! En ik ben u heel dankbaar dat ik weer nuchter kan leven en geen softdrugs meer nodig heb !

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: In één woord dynamisch!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: super ervaring. gestopt met roken en t voelt alsof ik al jaren niet rook.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb werkelijk niks aan te merken. van het moment van afspraak maken werd er snel gereageerd, ik kansnel terecht, de behandeling verliep effectief en snel, geen uren zweefpraat. En het resultaat: 10 maanden inmiddels stopt met roken.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na de afspraak om te stoppen met roken met behulp van hypnose volgde de afspraak om met behulp van hypnose af te vallen. En het werkt. Het kost me geen moeite om niet meer te roken en om gezond en minder te eten en dus af te vallen. Wanneer huisgenoten in de avond gaan snoepen of snacken, neem ik niets of water of een schaaltje kwark of wat groenten. Ik denk zelfs dat het me allemaal niet meer zal smaken. Het ruikt in ieder geval niet lekker. Ik heb veel meer energie en heb geen opgeblazen gevoel meer, na het eten. Ik voel me gewoon lekker in mijn vel en ben trots op mezelf. En ik ben blij dat ik holistisch centrum Brabant heb gevonden. Professioneel, betrouwbaar, gastvrij en betrokken. Ben, bedankt dat je mij de kracht in mezelf hebt leren ontdekken.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Als notoire roker ben ik onder hypnose geweest om hiermee te stoppen. Rook nu 2 weken niet meer. De rust die ik ervaar door de hypnose heeft ervoor gezorgd dat het me lukt om er vanaf te blijven.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben nu 4 weken geleden gestopt met roken toen ik naar binnen ging bij Holistisch Centrum Brabant voor mijn afspraak met Ben. Ik heb sindsdien geen behoefte meer gehad om te roken. Ik ben wel vaker gestopt en had daar dan moeite mee de eerste weken. Nu heb ik totaal geen moeite. De hypnose was ontspannend en soms ook emotioneel. Erg bijzonder. Ben is een professional en kwam mij heel zelfverzekerd over en dat gaf mij (zelf)vertrouwen. Binnenkort ga ik voor het vervolg...afvallen met behulp van hypnose.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Anoniem Bij aankomst goed en warm ontvangst. Ben heeft mijn geholpen met het verwijderen van aura lifters. Ook heeft hij mijn geholpen met het proces "spiritueel ontwaken" en een positief zelfbeeld terug te krijgen. En dat is gelukt! Mijn aura draagt nu een mooie kleur. Ik zie de wereld nu positief en mooi in combinatie met mijn levenservaring ben ik nu klaar om mij te positief te ontwikkelen. Met dank aan Ben en Wilma. Bedankt! Gr anoniem

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn dat ik van het roken af ben.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: ik ben in jan 2018 onder hypnose gegaan omdat ik wilde afvallen een zeer goede ervaring en inmiddels ruim 20 kilo afgevallen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Deelgenomen als vraagsteller in een familieopstelling. Voor mij de eerste keer en was erg spannend maar de begeleiding was heel goed en de verkregen inzichten kunnen mij nu verder helpen in het dagelijks leven.

  0 / 10/ 5

  Ervaring: Goed ontvangen. 150,- 1 consult erg prijzig voor 0 resultaat.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Hypnose heeft mij geholpen met stoppen met roken. Ik was bang voor de strijd die ik ken, als je stopt met roken....echter middels de hypnose, was er geen strijd, ongelooflijk! Dit wil niet zeggen, dat ik vervolgens zelf niets hoeft te doen.....de keus blijft aan mij; laat ik me weer verleiden of blijf ik mijzelf trouw!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het probleem had te maken met geesten. Wilma en haar mentor Do hebben geweldig geholpen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het werkt gewoon

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Beste, Twee weken nadat heb Ben bezocht en na hypnose heb ik vier kilo minder.. Ik ben heel blij en raad iedereen aan! Groeten Sladjana

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vanaf het moment van aanmelden tot en met na het consult een zeer prettige ervaring. Dit is wat je als klant wilt ervaren! En natuurlijk ontzettend tevreden met het resultaat. Ik beveel jullie zeker aan bij anderen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onlangs met mijn 81 jarige moeder bij Ben geweest vanwege chronische bestaande pijnklachten die de laatste maanden flink zijn toegenomen waardoor haar mobiliteit en welzijn achteruitging. De toename van klachten zou mogelijk kunnen komen doordat wij als gezin 3 maanden in rouw zijn door het overlijden van onze zus en oudste dochter(58 jaar). Omdat mijn moeder op medisch vlak is uitbehandeld heb ik gevraagd of Ben met hypnotherapie haar pijn zou kunnen reduceren. Helemaal wegnemen kan natuurlijk niet omdat er ook medische problemen zijn. En onze hoop is uitgekomen!!! Na 1 sessie zijn haar pijnklachten voor bijna 50% afgenomen. Wij zijn Ben daar heel dankbaar voor en hopen dat mijn moeder hier nog heel lang effect van zal houden. En onze complimenten voor Ben die echt mee laveert en de tijd nam voor mijn moeder, want ze vond het best spannend en wist niet wat ze moest verwachten. Maar ze stond wel open om te kijken of Ben iets voor haar kon doen. En ze zegt zelf dat ze Ben dankbaar is voor wat hij heeft gedaan voor haar. Ben, nogmaals hartelijk dank namens ons allen!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ben, eigenlijk kan ik jouw behandeling niet in een cijfer weergeven. Alleen in tekst. Ik ben gestopt en nog steeds gestopt. Volgens mij gaat dit helemaal goed, ik heb geen afkickverschijnselen, geen nare buien, het gaat goed. Eigenlijk sta ik versteld over het feit dat het gelukt is!!! Het lijkt of 6/7 van mij de status niet roken, gewoon accepteert zoals het is, alsof ik nooit gerookt heb. Maar 1/6 vecht als een bezetene voor die sigaret. Maar dat kan ik hanteren, misschien houdt ze ooit haar mond. Dank je wel en ik ben je als een gek aan het aanprijzen!!!!! Dank je wel Ben.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Bedankt voor een mooie ervaring, door de EMDR sessie onder hypnose de heftige emoties doorstaan en losgelaten. Ik voelde mij veilig en gehoord en kan nu verder.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De eerste dagen na de behandeling zag ik nog geen verbetering, maar na een paar dagen is het of het 180 graden omgedraaid is, ik heb geen last meer van die smetvrees waarvoor ik behandeld ben. Ik kon moeilijk uit bed, maar dat lijkt verleden tijd ik kan s'morgens makkelijk uit bed en kan ineens alles weer aan. We zijn in ieder geval zeer blij, en ook de kapper dankbaar, zei beveelde dit aan, dat we deze stap gezet hebben  

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Inmiddels een week verder….met trots kan ik zeggen dat ik niet meer gerookt heb. Daarnaast heb ik weinig tot geen verschijnselen gehad en heb totaal geen drang/behoefte. Heel bijzonder wanneer je 40 jaar gerookt hebt. Dus ja ik kijk met een enorm goed gevoel terug op de afspraak en ben enorm blij dat ik de stap gemaakt heb!! Absolute aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ben is een aardige , profecionele warme man die je helemaal op je gemak stelt, hij heeft me erg geholpen en ik ga zeker terug als dat nodig is.