Hout's Aannemingsmij BV Van in Schaijk

Aannemer

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hout's Aannemingsmij BV Van

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Kozijnen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prachtige opbouw gerealiseerd Oprecht blij met onze keuze om “van Hout” uit Schaijk onze opbouw te laten realiseren. Op tijd af, een goed en mooi resultaat, prettige mensen over de vloer en een uitvoerder die het werk nauw begeleidt en regelmatig overlegt met ons. Nogmaals een dik compliment aan bouwbedrijf “van Hout” en hun onderaannemers.

  Wiebe en Paula uit Berghem

  0.5 / 10/ 5

  Onbetrouwbaar en verwachtingen wekken die niet nakomtIn aanbestedingsprocedure nadrukkelijk aangeven serieus geïnteresseerd te zijn om onze nieuwbouw woning te willen bouwen. In de periode van de aanbesteding vragen om verlenging van de aanbestedingstermijn. Hierin door ons tegemoet gekomen. Vervolgens hierover nog diverse keren contact met onze architect en dan plotseling terwijl de termijn van de aanbestedingsprocedure al voor een belangrijk deel is verstreken plotseling zonder fatsoenlijk argumentatie zeggen dat de eisen van het technisch ontwerp voor hem niet acceptabel zijn. Daaromtrent door de architect met een hulpaanbod benadert haakt deze aannemer desondanks zonder argumenten af halsstarrig af.

  In enkele woorden zeer ongepast, onfatsoenlijk absoluut onbetrouwbaar en klanten niet serieus nemend.
  Een aannemer misschien voor het bouwen van 10 in een dozijn rijtjeshuizen maar niet als je een mooie vrijstaande woning wilt bouwen.