Huisartsenpost Zeeland locatie Schouwen - Duiveland in Zierikzee

Huisarts

Huisartsenpost Zeeland locatie Schouwen - Duiveland

Foto en Video (4)

Extra gegevens

bijzonder gesprekstarief

Beschrijving

De Huisartsenpost Zeeland biedt in de avond- nacht-, weekenduren en op erkende feestdagen spoedeisende huisartsenzorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag. Voor spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren belt u de huisartsenpost in uw eigen regio.

Missie.
De huisartsen worden optimaal ondersteund bij het beantwoorden van alle eerstelijns, spoedeisende zorgvragen van patiënten en passanten die verblijven in de gebieden Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland, tijdens de avond-, nacht-, weekenduren en feestdagen. Deze zorgverlening en de daarbij passende ondersteuning gebeurt op een professionele, patiëntgerichte, veilige en efficiënte wijze. De overdracht van de medische informatie naar de huisartsen van de behandelde patiënten in de regio geschiedt adequaat en snel.

Visie.
De Huisartsenpost Zeeland levert zorg op professionele, patiëntgerichte, veilige en efficiënte wijze. Dit zijn de kernwaarden van de organisatie en daarmee bepalend voor onze strategie. We focussen daarnaast op integriteit en betrokkenheid van de medewerkers en de huisartsen, binnen een open en lerende cultuur.

Land in water, diversiteit op de huisartsenpost.
Bij de Huisartsenpost Zeeland zijn alle huisartsen aangesloten van drie verschillende geografische gebieden met allen hun eigen 'eilandencultuur'. Dit is niet de eilandencultuur waarover gesproken wordt binnen organisatieculturen. De eilandencultuur in Zeeland is geografisch bepaald door land in water. Dit zorgt al eeuwen voor een eigen leefcultuur, die wij als organisatie niet wensen te veranderen. Sterker nog, als Zeeuwse organisatie zijn deze verschillen de kracht van iedere afzonderlijke locatie van de Huisartsenpost Zeeland. We zouden niet de eerste zijn die ten onder gaat in het gevecht met het water. Meegaan met het tij is dan belangrijk.

Naast huisartsen, zijn er ook doktersassistenten en triagisten werkzaam. Triagisten zijn doktersassistenten met een aanvullende opleiding, gespecialiceerd in het doen van triage op de huisartsenpost. Ruim 90% is in opleiding tot triagist of heeft het diploma inmiddels behaald.
Op de huisartsenposten zijn ook chauffeurs werkzaam die de dienstauto's besturen. Deze chauffeurs hebben naast hun taxidiploma's de vereiste aanvullende opleidingen gevolgd om de huisarts bij visites te kunnen ondersteunen, niet alleen op logistieke wijze, maar ook met kleine medische verrichtingen.

Overige informatie

Type praktijk

  • Huisartsenpost

Gevestigd in de buurt van

  • Ziekenhuis

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

  • Pin

Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (zorgverzekering)

Aangesloten bij / Certificering

  • Branche organisatie InEen
  • ISO normering ISO 9001
  • Gecertificeerd door HKZ, KWZ

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst