Huisartsenpraktijk Jacobs/Lappenschaar (Apotheekhoudend) in Ballum

Huisarts

Huisartsenpraktijk Jacobs/Lappenschaar (Apotheekhoudend)

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Wij zijn een apotheekhoudende huisartspraktijk. De praktijk is gelegen aan de Nesserweg 4 in Ballum op Ameland. Er is een dependance op de Westerlaan 30 in Hollum. Onze praktijk is een opleidingspraktijk en biedt naast reguliere huisartsenzorg ook verloskundige zorg en eerste hulpopvang bij ongevallen. Indien er spoedvervoer naar het ziekenhuis aan de wal nodig is, gaat dit in samenwerking met de ambulancedienst. Meestal vindt dit vervoer plaats via de reddingsboot (KNRM), in enkele gevallen via de helikopter (SAR/ traumahelikopter UMCG). Daarnaast hebben wij een aantal extra voorzieningen: Röntgen- en echodiagnostiek, chirurgische behandelingen en reizigersadvisering.

Afsprakenspreekuur Ballum: maandag t/m vrijdag 8.00-10.00 uur.

Inloopspreekuur Ballum: maandag t/m vrijdag 10.30-12.00 uur.

Afspraakspreekuur Hollum: maandag 8.00-10.00 uur.

Spreekuur Hollum voor 65-plussers: maandag 13.30 uur.

Donderdagmiddag is de praktijk gesloten, m.u.v. juli en augustus.

Visites graag aanvragen voor 10 uur.

ls u medische zorg buiten de praktijkuren nodig heeft, is er altijd een huisarts beschikbaar. Ameland heeft geen huisartsenpost of dokterswacht, daarom is 1 van de 2 huisartspraktijken altijd bereikbaar. U kunt de praktijk bellen om te horen wie er dienst heeft: 0519-554175. Als onze praktijk geen dienst heeft, krijgt u dit via het antwoord apparaat te horen en kunt u terecht bij:

Huisartspraktijk Maters, 0519-542018, www.huisartsameland.praktijkinfo.nl

Voor alle vragen, afspraken, visite aanvragen, uitslagen en spoedgevallen kunt u bij ons terecht via één telefoonnummer: 0519-554175. Ook buiten praktijkuren kunt u dit nummer bellen.

Toeristen/ Passanten
Als u op Ameland medische zorg nodig heeft, kunt u bij ons terecht. U kunt bellen voor een afspraak of gebruik maken van het inloopspreekuur, iedere ochtend van 10.30 uur tot 12.00 uur.
Wij zijn ook voor spoedgevallen en visites beschikbaar. Als u de praktijk belt regelen wij de nodige zorg.
Bij een bezoek aan de praktijk hebben wij uw verzekeringsgegevens en uw burgerservicenummer nodig voor de inschrijving. Wilt u deze meenemen?

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst