Huisartspraktijk Ellis in Doetinchem

Huisarts

Huisartspraktijk Ellis

Foto en Video (7)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Regulier Huisarts te Doetinchem de Huet
Welkom op de DTG-site van huisartsenpraktijk Ellis. U kunt in mijn praktijk terecht voor alle vragen op het gebied van de reguliere huisartsenzorg. U kunt in mijn praktijk vlotte, deskundige, vriendelijke en persoonlijke medische zorg verwachten. Mijn inloopspreekuur maakt dat u altijd dezelfde dag nog terecht kunt. Afspraken kunt ook u bijna altijd voor dezelfde dag maken. Er werken geen andere artsen in mijn praktijk; u wordt, behalve tijdens mijn afwezigheid, altijd door mij zelf geholpen.
Praktische informatie over mijn praktijk vindt u op de site : www.huisartsellis.nl onder het menu huisarts> praktijkinformatie. Voor Route en parkeren kijkt u op die site onder contact. Er is een royale, gratis parkeermogelijkheid bij mijn praktijk.
********

en

Antroposofisch Huisarts
Een toenemend aantal mensen ervaart heden ten dage behalve de zegeningen ook de beperkingen van de moderne, wetenschappelijke geneeskunde. Bijwerkingen en onverdraaglijkheid van de chemische middelen: reguliere medicatie lijkt soms wel erg grof geschut voor de kwalen die er zijn. Ook merken patiënten geregeld dat de artsen hun klachten niet begrijpen omdat ze niet in de hokjesgeest van de moderne geneeskunde passen. Erg vervelend om te ervaren.
Voor mensen die daar prijs op stellen bied ik derhalve als aanvulling op de reguliere huisartsenzorg ook antroposofische huisartsenzorg aan. Met ruim 25 jaar praktische ervaring met deze geneeskunde blijkt dat er tal van kwalen en ziektes toegankelijk zijn voor natuurlijke geneesmiddelen. Die geneesmiddelen zijn doorgaans van een minerale, plantaardige of dierlijke oorsprong, zijn goed verdraaglijk en hebben vrijwel geen bijwerkingen.
Uiteraard heeft ook deze benadering haar beperkingen. Het is over het algemeen geen volwaardig alternatief voor de reguliere geneeskunde al kan de antroposofische benadering in individuele situaties wel degelijk beter helpen.

Overige informatie

Spoedeisende hulp buiten openingstijden

  • Samenwerking met andere huisartsen,
  • Uitgevoerd door huisarts

Type praktijk

  • Solo

Aanname nieuwe patiënten

  • Ja

Service

  • Ned. Ver. Antroposofische Artsen

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang
  • Parkeren vele gratis plekken
  • Afstand tot openbaar vervoer Meer dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

  • Contant

Aangesloten bij / Certificering

  • Gecertificeerd door Ned. Ver. Antroposofische Artsen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst