Hummeltjeshoeve De in Heukelum

Kinderopvang

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

41 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hummeltjeshoeve De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Extra gegevens

mobiel

Toon nummer

Beschrijving

De Hummeltjeshoeve is een kleinschalig kinderdagcentrum waar opvang geboden wordt aan kinderen van 6 weken tot 13 jaar. Uitgangspunt is professionele opvang voor kinderen waarbij eenduidigheid en optimale zorg voorop staan. Het creëren van een veilige en zorgzame omgeving vinden wij van groot belang zodat het kind zich thuis voelt en ontwikkelt.

Voor kinderen van 4 jaar t/m 12 jaar kent de Hummeltjeshoeve buitenschoolse opvang. Opvang die eveneens gericht is op het nabootsen van de thuissituatie. De kinderen bepalen grotendeels zelf hoe ze de uren na schooltijd willen doorbrengen. Het gaat immers om un vrije tijd. Na een dag op school willen zij spelen en lekker kunnen ontspannen. Bij ons kan dat met volle teugen.

Voor de kinderen tot 4 jaar zijn er 1 verticale groep en 2 horizontale groepen in de Hummeltjeshoeve.

Een verticale groepssamenstelling houdt in dat deze groepen zijn samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden; dit bootst het beste de thuissituatie na. Zo leren ze niet alleen van elkaar maar leren ze ook rekening te houden met elkaar. De opvang voor deze leeftijdscategorie moet veilig, open en vertrouwd zijn.

De horizontale groepen zijn een babygroep, voor kinderen van 0 tot 2 jaar en een peutergroep, voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Een aantal voordelen van een horizontale samenstelling zijn dat de pedagogisch medewerker goed kan inspelen op het ontwikkelingsniveau van de kinderen en de behoeftes en interesse van de hele groep, ook zijn meer speelkameraadjes van dezelfde leeftijd om op hetzelfde niveau samen mee te spelen en te ontdekken.

Overige informatie

Beleid en kwaliteit

 • Gediplomeerd personeel

Wachtlijst voor plaatsing nieuwe kinderen

 • Geen wachtlijst

Betalingsmogelijkheden

 • Incasso

Aangesloten bij / Certificering

 • Overig de Geschillencommissie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 41 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Leuk kinderdagverblijfOnze kinderen hebben het erg naar hun zin op de Hummeltjeshoeve en gaan met veel plezier naar de opvang.
  Ze doen leuke dingen met de kinderen, spelen veel buiten en er zijn lieve leidsters.

  5 / 10/ 5

  Super leuke peuterspeelzaalLeuke leidsters, goede sfeer.

  5 / 10/ 5

  Fijn personeel. Heel persoonlijk.In het half jaar dat wij gebruik maken van het kinderdagverblijf: niets anders dan lof. Heel persoonlijk en korte lijnen.

  4 / 10/ 5

  Een veilige, goede en overzichtelijke BSO omgeving met vriendelijk en enthousiast personeel.De BSO is netjes en schoon. Goede voorzieningen en overzichtelijk ingericht.

  Enthousiaste en ervaren begeleiding die aandacht en zorg dragen voor de kinderen.

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk personeel met aandacht en tijd voor ons en ons kind.Duidelijke communicatie.
  Goed bereikbaar.
  Goede facilteiten.
  Oog voor het kind, maar ook in staat om het kind verder te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.

  4 / 10/ 5

  Lieve leidsters en oog voor je kind...Ons kind vind het een feest om naar de kindjes te gaan...we zien gewoon dat hij daar veel leert en dat hij het naar zn zin heeft..brengen hem met veel plezier naar het kdv

  5 / 10/ 5

  Ze bloeide helemaal op!Mijn dochter was al 3.5 toen ze hier kwam en duidelijk toe aan school.
  Ze had het ontzettend naar haar zin en ging heel graag. Ze doen echt heel regelmatige leuke dingen met de kinderen en het onderlinge contact is ontzettend goed.

  Omdat mijn dochter uit zichzelf niet veel verteld, vertelden de leidsters iedere dag wat ze had gedaan en andere bijzonderheden. Zo kon ik het gesprek met mijn dochter een beetje sturen, waardoor ze ook weer leerde over dingen te vertellen.

  Ze is in haar spraak-taal ontwikkeling erg vooruit gegaan maar ook sociaal-emotioneel en dat alles in een klein half jaar!

  We kijken erg positief terug op hart tijd op 'schooltje'

  5 / 10/ 5

  Lieve juffen en leren zo veelElke keer dat onze dochter is geweest heeft ze weer wat geleerd.
  Ze gaat met erg veel plezier er heen.

  Als er iets is, word er erg goed naar een oplossing gezocht!

  Zal het iedereen aan raden.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne opvang met leuke begeleidstersLeuke opvang. Doen leukecdibgeb met de kinderen en als het weer het toe laat gaan ze altijd buiten spelen.

  5 / 10/ 5

  Betrokken en flexibel Onze kinderen hebben het erg naar hun zin op de BSO. De pedagogisch medewerkers zijn betrokken en hebben echt oog voor de kinderen.

  Ook wordt er altijd meegedacht en is er veel mogelijk.

  5 / 10/ 5

  rijke omgeving voor kinderen om te ontwikkelen en spelen. Leiding met kennis en hart voor kinderenMijn 2 jongens zitten op de BSO.

  Ze gaan er niet veel naar toe, maar ik merk dat er hart is voor de zaak, vooral ook als het even anders gaat met je kind.
  Er is empathie naar de ouders en naar de kinderen. Ze worden gezien en eigenlijk wordt er heel nuchter mee om gegaan.
  Problemen of aanpassingen wordt gezien als een uitdaging ipv een last of zorg.

  5 / 10/ 5

  Goede serviceDe kinderen hebben het erg naar hun zin en komen graag! De leidsters zijn erg flexibel mocht er iets moeten of anders gaan.

  4 / 10/ 5

  Goede en lieve leidsters Goede en lieve leidsters.

  Ik heb 1 opmerking en dat is de pop die in een bed ligt in het lokaal tegenover de vlinders. (Het lijkt wel alsof er een lijk ligt)

  Heel raar gezicht en vind dat niet iets voor kinderen om zo iets te zien liggen.

  Voor de rest ben ik tevreden.

  4 / 10/ 5

  Er wordt goed voor mijn kind gezorgd en hij wordt er goed behandeldPrima peuterspeelzaal pim werd er van begin af goed opgevangen door de juffrouws

  5 / 10/ 5

  Geweldige opvangGoed KDV en BSO met veel oog voor het kind.
  Erg flexibel en maken er elke dag weer wat leuks van.

  5 / 10/ 5

  Een plek met fantàstische begeleiding, waar kinderen zich in een groene mgeving kunnen ontwikkelen. Wij hebben onze dochter hier nog nooit huilend achter gelaten. Ze kijkt elke week uit naar de dagen dat ze naar de Hummeltjeshoeve mag. Het is er een fantastische plek voor kinderen. Ook vinden wij de begeleiding erg goed. Met een hoop liefde wordt er voor de kinderen gezorgd en ook worden ze terecht gewezen als dat nodig is. De kinderen worden goed begeleidt in hun ontwikkeling en het is fijn dat je daarvan, als ouders, een terugkoppeling krijgt door de ogen van een vakkundige kracht.

  4 / 10/ 5

  Goede zorg voor je kindMijn zoontje zit op de peuterspeelzaal en in het begin vond hij het heel lastig door de goede opvang van de juffrouw was dit zo voorbij en gaat hij nu met veel plezier

  4 / 10/ 5

  Vriendelijke en betrokken medewerkers. Oog voor het kind. Voor de 3e keer gaat een kind naar Pinkeltje in Nieuwland.
  Zeer positief over te spreken. Dochter gaat met veel plezier twee keer in de week.

  4 / 10/ 5

  Op zich positief alleen de acticiteiten op het programma gaan niet altijd door.Positief, voor oudere kinderen is het minder leuk omdat er weinig leeftijdgenoten zijn.

  Mijn kinderen vinden het wel een verschil welke juf er is. (de een is strenger dan de ander)

  4 / 10/ 5

  Fijne begeleiding Begeleiding van groep Vlinder is lief en goed voor mijn kind.

  Sommige briefjes krijg ik wat laat mee zoals voor de dag van de leidster.

  5 / 10/ 5

  Een woord: TopWe hebben hele goede ervaring met de Hummeltjeshoeve. Onze dochter heeft het daar enorm naar haar zin gehad!

  Ze zijn heel creatief en spelen veel buiten.

  4 / 10/ 5

  Opvang met vriendelijk personeel, nette voorzieningen en ruime openingstijden!Opvang met vriendelijk personeel, nette voorzieningen en ruime openingstijden!

  5 / 10/ 5

  Fijn kinderdagverblijf, met lieve leidsters echt een aanrader!Mijn zoontje zit in heukelum, ben er erg tevreden over. Hele lieve zorgzame leidsters die echt de aandacht en tijd voor de kinderen nemen. Leuke projecten worden er georganiseerd. Kortom echt een top dagverblijf!

  5 / 10/ 5

  Kundig personeel, netjes en schoonWij zijn zeer tevreden met het KDV. Kinderen gaan er graag naar toe en de leidsters zijn erg lief en kundig.

  4 / 10/ 5

  Goede service, Onze zoon heeft het altijd super naar zijn zin op de vso!
  In de vakanties doen ze hele leuke activiteiten.

  4 / 10/ 5

  Heel prettig, huiselijke sfeerEr wordt gekeken naar het welzijn van het kind.
  Fijn dat er geen weinig wisselingen zijn in leidsters.
  Veel speelmogelijkheden
  Buitenslapen is een mooie aanvulling

  5 / 10/ 5

  Flexibel zorgzaam meelevend geduldig Allebei onze kinderen werden door de Hummeltjeshoeve en koele kikkers opgevangen..Onze oudste 12 inmiddels niet meer. De jongste 6 gaat nog steeds met veel plezier naar de BSO.

  Er worden vaak ook leuke activiteiten buiten BSO geregeld.

  Super geregeld.

  5 / 10/ 5

  Kinderen hebben het er ontzettend naar hun zin en leren veelGezelligheid, aardig, lief. Dat zijn de leidsters. Zien ieder kind als uniek.

  5 / 10/ 5

  Erg leuke kinderopvangerg begaan met de kinderen, goed in de omgang, kinderen leren veel van de leidsters.

  Fijn dat er door weer en wind buiten wordt gespeeld en organiseren genoeg activiteiten voor de kinderen.

  5 / 10/ 5

  Onze dochter zich er thuis, dat vinden wij heel belangrijk!De juffen op de groep doen er alles aan om haar in een veilige en vertrouwde omgeving te laten ontwikkelen. Wij als ouders zijn daar erg blij mee!

  Ga zo door Hummeltjeshoeve!

  4 / 10/ 5

  Goed! Lieve leidsters, fijne sfeer.Goede ervaringen. Onze kinderen hebben het naar hun zin 'bij de kindjes'. Dat is voor ons het belangrijkst. Er wordt lekker buiten gespeeld en gewandeld. Buiten slapen vind ik een fijne uitbreiding van wat jullie al aanboden.
  Enkel puntje is de grootte van de groep op bijv. de donderdag. Genoeg leidsters, maar een volle groep voor de ruimte die jullie tot jullie beschikking hebben.

  5 / 10/ 5

  Fantastisch kinderdagverblijfRiley heeft het altijd ontzettend naar zijn zin. Dat is voor ons het belangrijkste. Riley leert er een hoop door de leuke en leerzame activiteiten.

  5 / 10/ 5

  betrouwbare, flexibele en gezellige opvangDe Hummeltjeshoeve is een uitstekende opvang voor mij kinderen. De leiding is professioneel, flexibel en gezellig. Er worden veel aktiviteiten georganiseerd. De buitenruimte voor de kinderen is prima. Mijn kinderen gaan graag naar de opvang en dat zegt mij genoeg.

  5 / 10/ 5

  Fijn!Fijn dagverblijf voor onze dochter, ook onze nieuwe aanwinst al ingeschreven. Leuke diertjes en speel gelegenheid.

  5 / 10/ 5

  zeer positief Erg liefdevol, zorgzaam en actief met de kindjes! Mijn zoontje gaat met plezier naar de Hummeltjeshoeve en is gek van de diertjes.

  5 / 10/ 5

  Lieve juffen, leuke activiteiten en veel persoonlijke aandacht.Ben erg tevreden, want mijn dochter heeft het goed naar haar zin.

  5 / 10/ 5

  Leuk personeel. Die goed voor de kids zijnLeuk en goede meiden.

  Denken vaak mee dus is erg goed

  5 / 10/ 5

  Enthousiast, zorgzaam, liefdevolle, ontwikkelende!De Hummeltjeshoeve is een kdv waarbij je kind centraal staat. De leidsters zorgen voor een veilige, liefdevolle omgeving waarin je kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ze houden optimaal rekening met voedseldieeten en allergieën, ze gaan hier zorgvuldig mee om. Mijn dochter heeft het ontzettend naar haar zin gehad en is klaar gestoomd voor de basisschool.

  4 / 10/ 5

  Fijn KDV met ervaren en lieve leidstersEen enorm fijn KDV, kleinschalig en betrokken leidsters.
  Ons zoontje komt er graag en als hij een keer verdrietig is of ergens bang voor is zijn er altijd weer die lieve juffen die hem het juiste zetje geven waardoor zijn zelfvertrouwen stijgt. Veel buiten spelen en leuke activiteiten.

  4 / 10/ 5

  Geweldige opvang in de natuur!Leuk KDV en BSO. Nergens te beroerd voor. Onze kinderen gaan er na heel wat jaren nog steeds met plezier naar toe.

  5 / 10/ 5

  Persoonlijke aandacht en zorg voor je kindLieve leidsters voor de kinderen en denken goed met je mee. zijn flexibel als het nodig is, dat is erg fijn.