Hutten Exclusieve Catering in Veghel

Catering

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1183 beoordelingen

1183 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Hutten Exclusieve Catering

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor catering in de buurt

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven

Soort catering

 • Bedrijfscatering

Gelegenheid

 • Beurs,
 • Borrel,
 • Diner,
 • Lunch,
 • Receptie

Drankarrangementen

 • Koffie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1183 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  fijne samenwerking als altijd wederom goede samenwerking met Hutten en een groots resultaat!

  5 / 10/ 5

  Zeer geslaagde en goed georganiseerde openingsborrel.Wij waren laat met het aanvragen van dit evenement, maar alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Zeer vriendelijke en goed verzorgde medewerk(st)ers, heerlijke verse hapjes van voldoende diversiteit, mooie wijnen en alles op tijd gereed gebracht en naderhand vlot weer opgeruimd. Ook tussentijds hadden zij steeds oog voor het opruimen van de lege glazen en borrelbordjes/het bestek, top!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend en bekwaam personeelOnze trouwdag hebben we gevierd op Klooster Bethlehem met catering van Hutten. Het was in één woord geweldig!
  De locatie was prachtig. Het eten was goed, dit gaf iedereen aan. Ook de mogelijkheid om in verschillende ruimtes te zijn maakte het afwisselend.

  Ook de service, flexibiliteit, persoonlijke benadering en kwaliteit van het personeel (met name Ruud) was uitmuntend!!

  3.5 / 10/ 5

  Mooi en goed evenementdeze al eerder gedeeld

  4 / 10/ 5

  Meedenkend en flexibel Van begin tot eind zorg dragen voor het event. Flexibel in mogelijkheden. Leuke mensen die het Hutten hart dragen.

  4.5 / 10/ 5

  Prettige samenwerking met het gevoel da er gezamenlijk iets goeds wordt neergezet.Een fijne samenwerking waarin wordt meegedacht om onze wensen in een bepaald sfeer uit te werken.

  4.5 / 10/ 5

  Geweldig, goed meegedacht en perfecte uitvoeringAlles was tot in de puntjes verzorgd. Wijzigingen en toevoegingen op het laatste moment, geen probleem! Heerlijke hapjes en goede kwaliteit. Keurig en vriendelijk personeel.

  2.5 / 10/ 5

  heeft niet aan de verwachting voldaanMooie beloftes maar werden niet gehaald. Jammer.

  3 / 10/ 5

  Kan beterDe begeleiding door de mensen van Hutten tijdens het event was goed, wel een heleboel gedoe om met oude apparatuur een presentatie met geluid aan de gang te krijgen; catering prima.

  Wat duidelijk beter kan en moet is de parkeerplaats: helaas vonden er bij diverse gasten inbraken plaats in de auto's en dit was een teleurstellend einde van dit event; worden hier maatregelen voor genomen om dit een volgende keer te voorkomen (bewaking/camera's/overige maatregelen?).

  4 / 10/ 5

  Prima catering en goede verzorging!De catering was prima verzorgt, tevens fijn personeel. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

  4 / 10/ 5

  Fijne samenwerking en goede partij, na een lastige opstart Domusdela was nog niet klaar toen we het offertetraject ingingen en dat was duidelijk te merken in de voorbereidingen.
  Uiteindelijk een prachtige klus gedraaid.

  Compliment aan Sem de Vries.

  2.5 / 10/ 5

  Score matig, maar dat betreft zeker niet allesToelichting - in vergelijk met het vorige event (wat tevens de 1ste samenwerking met Hutten betrof voor een personeelsevent) was de bediening en event manager minder prettig. Ik vind dat heel belangrijk voor de algehele ervaring. Eten was super maar in zijn geheel de presentatie erg mager. Graag in een nader gesprek met accountmanager bespreken.

  4.5 / 10/ 5

  PrimaWerk al jaren naar tevredenheid met Hutten Catering in de Sint Jan.
  In het bijzonder zeer tevreden over Nick Welten. Zeer professionele en prettige gastheer.

  4.5 / 10/ 5

  Netjes georganiseerd, smakelijk Wij hadden Hutten ingehuurd voor een kerstborrel. Van het begin tot het einde waren de mannen erg behulpzaam. Het eten was lekker, origineel en vers bereid. Er was ook genoeg.

  2 / 10/ 5

  er is weinig of geen eigen initiatiefBij een event moet ik zelf met ideeën komen voor hapjes, drankjes e.d.
  Bij borrels/diner is er standaard te weinig hapjes, drankjes, eten.
  Bijv. 31 dec er zijn weinig mensen op kantoor maar Hutten neemt niet het initiatief om oliebollen neer te zetten. Jammer

  Reactie van het bedrijfBeste Marian,

  Bedankt voor je feedback en de telefonische toelichting. We vinden het erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze werkzaamheden/initiatieven. Zoals telefonisch besproken gaan we er alles aan doen om de volgende ervaring met Hutten onvergetelijk te maken. We komen binnenkort graag bij jullie langs om de wensen en behoeften op elkaar af te stemmen. Bedankt voor het vertrouwen.

  Met vriendelijke groet, Micki van den Heuvel – Salesmanager Hutten Meetings & Events

  4.5 / 10/ 5

  GeweldigZeer leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar

  4 / 10/ 5

  Top team, goede gezonde productenHutten denkt mij in mogelijkheden. Staan open voor verbeteringen en hebben service hoog in het vaandel staan.

  3.5 / 10/ 5

  Positief, modern en strak geregeld. Algehele indruk is goed. Echter is het administratieve gedeelte redelijk 'streng/strak'.

  2.5 / 10/ 5

  Communicatie was zeer slechtVooraf was de communicatie slecht,. Het was te merken dat een medewerker nieuw was bij Hutten. Vond dat ze zich niet echt kon inleven in het Event en alle aanbevelingen werden uit een boekje gehaald, alsof ik alles via een website bestelde.

  4.5 / 10/ 5

  Mijn ervaring is TOP!Hutten is een professionele partner, klantgericht en professioneel

  4 / 10/ 5

  Perfect verzorgde avond!De avond met Michel en zijn team maakte onderstaande goed! Professionele instelling, werd hard doorgewerkt, persoonlijke wensen werden onthouden enz. Eten was goed en voldoende hoeveelheid aanwezig! Goede doorstroom bij buffet en bar.

  Het voortraject verliep niet soepel:
  - onduidelijkheid over offerte
  - toch moeten onderhandelen over de prijs, ondanks vooraf aangegeven budget
  - uitgeklede offerte
  - vertraging in communicatie

  4 / 10/ 5

  Geweldig feestLocatie top! Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, lekker eten (de porties mogen iets groter).

  5 / 10/ 5

  GeweldigHet voorstel voor drie buffetten was zeer geslaagd. Men kon nu op op verschillende plaatsen opscheppen en dat verliep zeer naar wens.
  Iedereen tevreden en verrast door de vele keuzes en kwaliteit. Ook de bediening was geweldig, dank je wel.

  3 / 10/ 5

  Redelijk Prijs per persoon is aanzienlijk.
  - deel van het diner was niet warm genoeg.

  - dessert erg klein (en zonder koffie en thee)

  Inzet personeel prima en betrokken!

  4 / 10/ 5

  Gastvrij, meedenkend, hoge kwaliteitWe komen graag terug, het was een feest waar collega's heel enthousiast over nagepraat hebben.

  3.5 / 10/ 5

  Flexibel, professioneelPrima ondersteuning in het gehele traject.

  5 / 10/ 5

  Het was GEWELDIG!We hebben genoten van het eten!

  Een groot compliment aan de kok, maar zeker ook de twee collega's die ons diner tot een feest hebben gemaakt!

  4 / 10/ 5

  Prettig contact, alles is bespreekbaarWe zijn al jaren partners en dat bevalt nog steeds goed. Wat daartoe bijdraagt is de korte lijntjes met de dames van de bediening in ons eigen bedrijfsrestaurant en het opvolgen van wensen

  5 / 10/ 5

  Top!Goed geregeld en verzorgd. Leuk dat de chef een praatje wilde doen.

  5 / 10/ 5

  Strakke organisatieAlles werd top geregeld en de begeleiding op de dag zelf was zelfs beter. Zeer professioneel bedrijf

  4 / 10/ 5

  Volgens verwachting goedAl jaren werken we samen met Hutten voor interne personeelsfeesten. Culinaire invulling is altijd goed en organisatie gaat altijd volgens afspraak.

  4 / 10/ 5

  Lekker eten en goede serviceVeel van mijn collega's hebben gezegd dat het eten simpel maar lekker was, passend bij onze vrijwilligersdag. Persoonlijk een compliment aan Koen die er voor zorgde dat ik heerlijke koolhydraatarme variaties kreeg. Er werd met vega's rekening gehouden etc.

  4 / 10/ 5

  PrimaAlles prima verlopen op een paar kleine dingen na.

  4.5 / 10/ 5

  TOP, en nog meer dan dat!!Wauuw wij hebben de dag van ons leven gehad!!
  We hebben heel veel complimenten ontvangen, niet alleen omdat de locatie (Klooster Bethlehem) prachtig is, maar de bediening was top, het eten heerlijk en de medewerkers gastvrij. Het Italiaans liefdesplein (de late night snack op het terras met pizza en limoncello) maakte het voor ons af.

  Ik had nergens anders willen trouwen en kan het iedereen aanbevelen.

  3 / 10/ 5

  Service goed; factuur niet.Wij hebben een hele mooie trouwdag gehad die super aangekleed was en goed verzorgd was. Echter, toen we de factuur kregen, bleek deze volledig anders dan op de offerte stond. De offerte was namelijk inclusief BTW en de factuur was exclusief BTW...

  Hier ben ik niet blij mee, aangezien dit nogal een groot verschil is op het toch al grote bedrag.

  4 / 10/ 5

  Erg goedOnze bruiloft gedeeltelijk bij t boshuys in Best gevierd. Geweldige zaal en mooi versierd, het personeel was goed en de coördinatie prima gedaan.

  5 / 10/ 5

  Top feest georganiseerd door HuttenOndanks een aantal forse aanpassingen van onze kant (eenf aantal op korte termijn) verliep het feest vlekkeloos.

  4 / 10/ 5

  goed geregeldWij hebben een mooi feest gehad!
  Iedereen was onder de indruk van de locatie.

  Food was goed! bediening was super.

  Jammer van de muziek, zie onderaan verbeterpunten.

  5 / 10/ 5

  Goed georganiseerde avond met goed eten!Leuke en verrassende gerechten. Hutten heeft duidelijk veel ervaring met evenementen. Het serveren van gerechten tijdens een vergadering/overleg is niet makkelijk maar alles liep super goed en conform afspraak.

  4.5 / 10/ 5

  Verwachtingen zijn overtroffenIn het voortraject was het soms wat mailen over een weer, doordat we een gesprek hadden met de accountmanager, maar vervolgens iemand anders onze wensen ging uitwerken in de vorm van een offerte. Hier zag je dat er soms wat miscommunicatie was.

  De dag zelf heeft onze verwachtingen overtroffen. De dag verliep goed met behulp van de partymanager. Door de partymanager werden zowel wij als bruidspaar als onze ceremoniemeester ontzorgd. Hierdoor hebben wij allemaal optimaal kunnen genieten van deze dag!

  Nazorg: N.a.v. een mail van de accountmanager over hoe onze dag is verlopen heb ik gereageerd met een nog een punt van aandacht mbt het diner, maar hier hebben we helaas niets meer op teruggehoord.

  3.5 / 10/ 5

  Goed eten en drinken, prima organisatie.nvt

  4 / 10/ 5

  En supertof team om mee te werkenWederom dit jaar een geslaagde samenwerking met Nick en zijn team. Verbeter punten en aanpassingen reeds tijdens de beurs doorgenomen om het traject voor 2020 te versnellen.

  4.5 / 10/ 5

  Maatwerk, flexibiliteit en individuele aandacht voor het evenement.Zeer positieve ervaringen in de voorbereiding en uiteindelijke uitvoering van het diner/feest. Veel werk uit handen genomen en initiatief getoond.

  5 / 10/ 5

  Mede dankzij Hutten is onze bruiloft de mooiste dag van ons leven geweest!Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Klooster Bethlehem en deze dag was helemaal compleet dankzij de deskundigheid van Jacqueline Glaser en de medewerkers op de dag zelf: Ruud en Aaron. De aankleding, het eten en drinken, alles was tot in de puntjes geregeld! Ook de kleine dingen waar je als onervaren gast (wij als bruidspaar) niet aan denkt of over het hoofd zou kunnen zien, worden feilloos opgepakt en geregeld door bovenstaande personen.

  Kortom: uiterst tevreden met jullie en hartelijk dank voor de mooie en geslaagde dag!

  4 / 10/ 5

  goed geregeldde uitvoering was erg goed, we werden echt ontzorgd, eventmanager dacht aan alle details. vriendelijk team.

  4.5 / 10/ 5

  Ultiem genieten door totaal verzorgd te worden.Onze bruiloft verliep zonder enige zorg, doordat Hutten alles tot in de puntjes geregeld had. Door de uitstekende catering, aankleding en het zalige eten, was onze dag voor ons en alle gasten perfect.

  Het feest was waanzinnig, constant werd op ieders glas gelet en wij, als echtpaar, werden simpelweg gezocht en voorzien van wat we wilden.

  Ronduit fantastisch!

  5 / 10/ 5

  SuperGeweldige service, super eten, gewoon heel goed!!

  5 / 10/ 5

  Geweldig verzorgde en heerlijke middag gehadGoede communicatie vooraf en tijdens het feest.

  5 / 10/ 5

  Gastvriendelijk en persoonlijk zoals je verwacht en zoals het hoortHutten is een echte sparringspartner die van je idee een concreet concept weten te maken waarbij ze continu checken of het dat is wat je in gedachten hebt en of het binnen het budget past. Een fijn bedrijf, persoonlijk, gastvriendelijk en echt out of the box. Niets is onmogelijk en ze vinden overal een manier voor.

  4 / 10/ 5

  Kwalitatief hoogstaande catering, proffesionele dienstverlening.Fijne behulpzame mensen die voor je klaar staan. Professioneel. Kwalitatief hoogstaande producten.

  Ik vond achteraf dat er meer parasols hadden moeten staan. De geleverde parasols waren overigens op het einde van hun levensduur, dit had mooier kunnen zijn. Door de opstelling van het buffet, wat er prachtig uit zag, ging men een rijen staan, volgens mij was dit niet nodig. Hierdoor echter wel langere wachttijden.
  De geleverde pizza oven zag er anders uit als op afbeeldingen in de offerte, er wordt gesuggereerd dat er een steenoven komt, er stond echter een electrische oven, dit heeft minder uitstraling als een steenoven. Gelverderde podium stond scheef, dit zag minder mooi uit als voorgaande edities. Nu lijkt het of ik niet tevreden ben, maar dat ben ik overall wel hoor ik meld het alleen om een correcte weergave te geven.