Ici Gayane Haarmode CV in Den Haag

Kapper

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Ici Gayane Haarmode CV

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Overige informatie

Merken

 • Joico

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Super leuk kapsalon! Uitstekende kwaliteit van verfkleuren en blow-dry, vriendelijk en klantgericht personeel, internationale sfeer in een van de mooiste wijken van Den Haag!!! Gayane was een verrassing na enkele teleurstellende ervaringen in Nederland: ik vermis niet meer mijn kapper in Florence! Silvia

  1 / 10/ 5

  Zelden zulk een slechte ervaring gehad in een salon. Ik had gebruik gemaakt van de Groupon aanbieding van naar ik meende een schoonheidsbehandeling voor het gezicht. Toen ik goed en wel 10 minuten op de stoel lag bleek ik deze behandeling niet te hebben gekozen en moest ik plaats nemen in de salon. Het was uiteraard mijn eigen fout de aanbieding niet goed te hebben gelezen. De juiste zou enkel bestaan uit het ontharen van je hele gezicht, een gezichtsmassage en een make-up. Na uitdrukkelijk te hebben aangegeven geen make-up te willen alsook geen ontharing moest ik plaats nemen aan de wasbak voor wat restte een masker en een gezichtsmassage. Gedurende de inwerktijd van het masker ging de medewerkster buiten een sigaret roken waarna ze bij terugkeer mijn gezicht ging 'reinigen'. Tijdens de massage stonken haar vingers dan ook behoorlijk naar sigaret en werkte het lawaai van een föhn niet bepaald ontspannend. Tot overmaat van ramp ging ze vervolgens luidkeels met haar collega kletsen over het opspuiten van borsten, billen enz. Totaal ongepast wanneer je iemand ergens van wilt laten genieten. Als cherry on the cake kreeg ik make-up op mijn gezicht alhoewel ik herhaaldelijk had aangegeven dit niet te willen. Het was alleen maar poeder zei ze... Al met al the worst experience ever.

  5 / 10/ 5

  Klant staat hier echt centraal. Hoge prijs/kwaliteits verhouding.

  5 / 10/ 5

  Kapsalon met hoge dosis klantvriendelijkheid & service. Kan iedereen de keratine-behandeling aanraden, ook met kroeshaar kan Gayane uitstekend overweg. Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Voor mij is aan een hele lange zoektocht naar d? kapper een einde gekomen. Bedankt Gayane!

  5 / 10/ 5

  Kapsalon waarbij het om de klant gaat! Gisteren de keratine behandeling gehad. Echt een aanrader om het hier te laten doen,de kapster was erg beleefd, duidelijk over de producten die ze gebruikt en raffelt niet af! Gayane heeft me totaal van mijn kapper-fobie afgeholpen. bedankt en tot snel!