Iesberts BV in Utrecht

Tankstation

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Iesberts BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Ontzettend slechte service en onaardig personeel. Ja, je kunt er goedkoop tanken maar ik betaal liever een paar cent meer voor benzine met een glimlach en normaal gedag. Ik kom hier wekelijks en er kan echt geen glimlach vanaf. Motorolie gekocht omdat de oude (van Shell) op was. De oude Fles meegenomen en gevraagd welke ik moest hebben aangezien zij andere merken/samenstellingen verkopen. Bonnetje maar meegevraagd voor de zekerheid. Blijkt het de verkeerde te zijn. Vervolgens kom ik 3 dagen later met bon en onaangebroken verpakking terug, willen ze het niet terug nemen. Als je vraagt waarom dan is het antwoord: "Omdat we olie niet terug nemen" -Maar de verpakking is nog dicht, en u heeft mij zelf de verkeerde olie verkocht- En aan de reacties online te zien is er meer te lezen over de slechte service. Mij zien ze in elk geval niet meer terug!

  5 / 10/ 5

  Ben altijd prima gelopen ..... Kan er best inkomen dat je je dag niet hebt , maar je wordt altijd vriendelijk geholpen ....ga jij maar eens de hele dag achter de kassa zitten....met al die " snelle " klanten voor je...!

  1 / 10/ 5

  Drie keer in winkel, drie keer spijt want eerst was een vrouw achter de kassa best chagerijnig en kortaf, maar dan daarna, op twee verschilende dagen, zat een man, en hij was zo verdrietig ik dacht dat hij kiespijn had, dat je zo onvriendelijk geholpen wordt is een wonder dat ze klanten overhouden, iedere keer dat ik die vent zag was mijn dag gelijk geruineerd, sfeer was als een mortararium, of hij moet wel aambeien hebben of zo.