Imtrans B.V. in Vlaardingen

Verhuizers

  Schiedamsedijk 69, 3134KK, Vlaardingen

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Imtrans B.V.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Harde werkers waarvan je merkt dat ze zin hebben om 'de klus' te klaren. Zijn heel rustig en gaan voorzichtig met de inboedel om. Zeer flexibel team! Lege dozen worden heel snel weer opgehaald. Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing!
  Verbeterpunten: geen

  5 / 10/ 5

  Pluspunten: Prettige manier van afspraak maken Goede verhuizers: netjes op tijd en deden hun werk snel en professioneel Goede communicatie
  Verbeterpunten: In aanvraagtraject had ik een paar vragen. Het zou fijn zijn als je een duidelijke en complete orderbevestiging krijgt met alle afspraken erin, zodat die vragen (waarschijnlijk vaak standaardvragen) beantwoord zijn.

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Helemaal prima. Alle afspraken werden keurig en snel nagekomen. Op mails werd snel gereageerd. Scherpe offerte. Erg tevreden.
  Verbeterpunten: Echt een detail, maar er was een lamp gebroken, dit kwam blijkbaar voor eigen kosten.

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Het verhuisteam was zeer professioneel en wist precies hoe het aan te pakken.
  Verbeterpunten: Mijn verwachting was dat het sneller gebeurd zou zijn. Alles stond klaar en was goed ingepakt, er hoefde nagenoeg niets uit elkaar gehaald te worden en er zat weinig tegen (behalve het weer en het betonblok dat verplaatst moest worden om bij de voordeur te komen). Misschien verkeerde inschatting van mij maar wellicht hadden we vooraf af kunnen stemmen hoe lang het ongeveer zou duren.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Pluspunten: Reageren snel: offerte uitbrengen, langskomen, dozen brengen en ophalen Flexibel, denken met je mee en spelen in op onvoorziene gebeurtenissen Had een bijzonder vriendelijk en kundig verhuisteam

  4.5 / 10/ 5

  Pluspunten: Enthousiast hard werkend team dat met veel plezier en deskundigheid onze hele inboedel heeft verhuisd en alle montage werkzaamheden netjes heeft uitgevoerd!

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Verbeterpunten: Van te voren even melden dat cash betaald moet worden (en pinnen niet mogelijk is)