Inge Bosscha in Oost-Souburg

Psycholoog

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Inge Bosscha

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor psycholoog in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ze legde goede verbanden en stelde me gerust. Fijn om met haar te praten. Ze begreep me echt. Veel gelachen ook!

  5 / 10/ 5

  Ik was bij 2 van haar lezingen en beide keren in tranen. Ze legt het zo goed uit en geeft zoveel erkenning aan gelovigen en ex-gelovigen. Een verademing. Als ik ooit coaching wil, dan van haar.

  5 / 10/ 5

  Ik werk binnen de ggz en gebruik vaak de series die Inge Bosscha maakte op www.dogmavrij.nl . Mijn cli?nten uit christelijke hoek hebben er veel baat bij. Ik vind het bijzonder dat Bosscha deze info gratis weggeeft. J.T.

  5 / 10/ 5

  Lieve vrouw met scherpe inzichten.

  5 / 10/ 5

  Dankzij bemiddeling door Inge is de relatie met mijn streng gelovige ouders hersteld. Ze begrijpen nu hoe ze me gekwetst hebben en ik begrijp hun houding ook beter. Nu zie ik ook mijn broers weer. Zo blij met dit resultaat!

  5 / 10/ 5

  Ik voel me begrepen door Inge. Ze heeft veel humor, vindt niets gek en gaf me na één gesprek al zo'n goed gevoel over mezelf dat ik hopelijk nooit meer naar een therapeut hoef.

  5 / 10/ 5

  Eindelijk iemand die mijn religieuze angsten en gebrek aan zelfvertrouwen begrijpt! Na 16 jaar van hulpverlener naar hulpverlener te zijn gegaan, voel ik me door Inge begrepen en werkelijk verder geholpen. Ben zo opgelucht!