J & M Stitchwork in Oudehaske

Borduurwerken

J & M Stitchwork

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

J&M Stitchwork is gespecialiseerd in computergestuurd borduurwerk. Zoals het aanbrengen van logo's en emblemen op bedrijfskleding. Niet alleen op bedrijfskleding maar ook op T-shirts, handdoeken, jassen, overalls, petten... Kortom op alle mogelijke soorten textiel.

J&M Stitchwork werkt in opdracht van bedrijven, verenigingen en particulieren. Professioneel aangebrachte logo's geven bedrijfskleding een luxe en exclusieve uitstraling. Onze cadeau-artikelen zijn uitermate geschikt voor relatiegeschenken. Maar ook voor een zeer persoonlijk cadeau. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijk of een geboorte.

Betaalbaar & Duurzaam.
Duurzaam en professioneel borduurwerk hoeft niet duur te zijn. U koopt een sterk en duurzaam product dat lang meegaat en dat op een professionele manier vervaardigd is. Bovendien vallen de kosten erg mee. Uw bedrijfslogo, naam of afbeelding kan op bijna elke textielsoort worden aangebracht.

J&M Stitchwork is een professioneel bedrijf en heeft een uitgebreide klantenkring. Snel en vakkundig vakwerk, tegen een scherpe prijs, maken J&M Stitchwork tot de eerste optie. Voor zowel kleine als grote opdrachten kunt u bij ons terecht.
Modern & Computergestuurd.
J&M Stitchwork beschikt over zeer moderne en computergestuurde borduurmachine's. Uw logo en afbeelding wordt eerst gedigitaliseerd en daarna volledig computergestuurd op het textiel aangebracht.
Betaalbaar & Service
J&M Stitchwork kan zorgdragen voor alle soorten kleding en deze voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. U heeft er geen omkijken naar. Door onze scherpe inkoopmogelijkheden kunnen we alle soorten van textiel leveren tegen scherpe prijzen.
Zorgvuldig & Creatief.
Hoewel een computer veel werk uit handen kan nemen, onze zorgvuldige en creatieve werkwijze blijft (gelukkig) mensenwerk. Daarom kan J&M Stitchwork zich blijven onderscheiden van haar concurrenten.
Duidelijke afspraken.
Voor elke opdracht worden duidelijke afspraken gemaakt. Over het ontwerp, materialen, levertijden en kosten. Zo krijgt u precies het product van uw keuze.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst