Jabadoo Kinderopvang in Groningen

Kinderopvang

  Eemsgolaan 11, 9727DW, Groningen

 • Buurt: Stadspark

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 85 beoordelingen

85 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Jabadoo Kinderopvang

Andere resultaten voor kinderopvang in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 85 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  heel goedword veel gedaan met en voor de kinderen,en ze verzorgen ook de reis naar het zwembad.

  5 / 10/ 5

  Kundig personeel en prettige sfeerZoonlief heeft het erg naar zijn zin bij Jabadoo. Lekker spelen met andere kinderen of chillen in de swing. de verhaaltjes in de dagboekjes zijn altijd weer leuk. Het personeel is kundig en denkt goed mee. ze houden ook fijn rekening met de allergieën van hem en de eetwensen daarbij. helemaal top!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer fijne kinderopvangEen veilige plaats om je kinderen naartoe te brengen, met leuke en goede begeleiders. Zowel door de organisatie als de begeleiders wordt goed en helder gecommuniceerd.

  4 / 10/ 5

  Een fijne, vertrouwde opvang!De kinderen kunnen en mogen zichzelf zijn bij Jabadoo. Op de bso is er een gezellige, fijne sfeer en doen ze leuke dingen met de kinderen.

  3.5 / 10/ 5

  zeer betrokken medewerkersmijn dochter gaat nu sinds januari naar de opvang. Als je een vraag stelt of een verzoek indient wordt dit gelijk opgepakt. Er wordt goed meegedacht. verder zijn het stuk voor stuk enthousiaste leidsters. Mijn dochter gaat er elke keer met een glimlach heen en komt met een glimlach daar weer weg.

  5 / 10/ 5

  Goede en betrouwbare kinderopvangOnze dochter gaat altijd met veel plezier spelen bij Jabadoo!

  5 / 10/ 5

  Hele fijne kinderopvangEen prettige sfeer met veel aandacht voor de kindjes. Ondanks de coronamaatregelen proberen ze er nog iets leuks van te maken.

  4 / 10/ 5

  Goed georganiseerd, professioneel en lieve medewerkersJabadoo is een zeer prettige opvang voor onze zoon. De groepen zijn overzichtelijk en de leidsters erg lief en professioneel. Jabadoo onderscheidt zich echt in de (beleids)communicatie, alles is helder en tijdig gecommuniceerd.

  5 / 10/ 5

  Fijne flexibele professionale nononsense opvangZie hierboven

  5 / 10/ 5

  Fantastische kinderopvang Een betrokken team, flexibel en mee denkend.

  Onze dochter gaat elke keer met veel plezier naar de opvang.

  Ook leuk hoe de ouders op de hoogte gehouden worden dmv een boekje.

  5 / 10/ 5

  Ons kindje gaat lachend heen en komt voldaan terug uit de opvang. Als kleine baby gaat ze al naar Jabadoo. Ze voelt zich vertrouwd bij de leidsters en met de andere kinderen.
  Jabadoo geeft na elke dag een duidelijke overdracht. Ook kan je als ouders bijzonderheden aangeven waar vervolgens goed rekening mee wordt gehouden.
  Wij zijn erg positief over Jabadoo!

  5 / 10/ 5

  Betrokken en kwalitatief goede kinderopvang!Jabadoo is een kinderopvang waar onze zoon altijd weer vrolijk vandaag komt en straalt als we op de stoel staan om hem weg te brengen. De leidsters geven super leuke observaties terug, willen meedenken en zijn betrokken. Het voelt er fijn!

  4 / 10/ 5

  Erg fijne overzichtelijke plek voor je kindSoms onderduidelijke zinsopbouw in brieven.

  5 / 10/ 5

  Liefdevolle opvang met oog voor het kind en de ontwikkelingWe hebben de opvang bij Jabadoo als erg fijn ervaren. De leidsters gaan op een liefdevolle wijze om met de kinderen. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind. Onze dochter ging altijd met veel plezier een dag spelen.

  4 / 10/ 5

  Super gezellige en sfeervolle opvang.MIjn zoon gaat met super veel plezier naar jabadoo toe. Hij speelt er nu bijna 2 jaar. Het personeel kijkt goed naar de behoeften van mijn zoon en speelt daar goed op in.

  5 / 10/ 5

  Super leuke opvang!Bij Jabadoo hebben ze 'de boel' goed voor elkaar. Er is altijd een goede, laagdrempelige en fijne communicatie en (niet onbelangrijk) onze dochter heeft het enorm naar haar zin! Erg lieve, gezellige en betrokken leidsters. Super jammer dat we, i.v.m. verhuizing, straks afscheid moeten nemen van Jabadoo. We gaan jullie missen!

  5 / 10/ 5

  Professioneel en warmOnze zoon heeft 2 jaar gebruik gemaakt van de BSO van Jabadoo. Hij heeft het er heerlijk gehad. Zijn ervaringen wegen voor ons het zwaarst, maar hoe wij als ouders zijn betrokken bij zijn wel en wee (hoewel er eigenlijk alleen maar 'wel' was) op Jabadoo, hebben wij als bijzonder professioneel en warm ervaren. Een veilige plek. Ons kind vond het altijd fijn als het 'Jabadoo-dag' was. En hem weer mee naar huis krijgen aan het eind van de dag, was vaak een kwestie van geduld. Mooier kun je het toch niet hebben?
  De informatievoorziening is ontzettend goed en adequaat. De communicatie verloopt altijd bijzonder vlot en soepel.

  Niets dan grote tevredenheid! Bij kind en ouders.

  4 / 10/ 5

  GoedEen goede ervaring

  4.5 / 10/ 5

  Prima, goed geluisterd naar wat we wouden en goed en snel afgehandeldPrima, goed geluisterd naar wat we wouden en goed en snel afgehandeld

  5 / 10/ 5

  Hier laat ik mijn kind met een gerust gevoel achter!Jabadoo, daar gaat mijn kind echt met plezier naar toe! Jabadoo is een fijne, betrouwbare en goede dagopvang. Hier laat ik mijn zoontje echt met een gerust gevoel achter. Mijn zoontje voelt zich erg op zijn gemak bij Jabadoo, hij gaat met zoveel plezier hiernaar toe, dat, als hij niet heen hoeft, hij vraagt; wanneer ga ik weer naar Jabadoo? Bij Jabadoo wordt er goed voor hem gezorgd, ze hebben erg veel leuke activiteiten, waardoor mijn zoontje ook spelenderwijs veel dingen erbij leert. Ook het omgaan met andere kinderen in zijn eigen leeftijdscategorie vind ik een groot pluspunt. De dagboekjes waarmee Jabadoo werkt, vind ik erg fijn, zo kan ik precies zien wat mijn zoontje die dag heeft gedaan, ook kan ikzelf hierin dingen die mijn zoontje thuis beleeft opschrijven, waardoor de leidsters ook op de hoogte zijn van eventuele bijzonderheden. Ik kan eigenlijk geen minpunt opnoemen, ik ben gewoon enorm tevreden over Jabadoo.

  5 / 10/ 5

  Hele fijne kinderopvang!Goed georganiseerd, professioneel opgezet in een mooi schoon gebouw met hele betrokken leidsters. Duidelijke en korte lijnen, snel reactie bij vragen. En vooral kind heeft het erg naar zijn zin! Zeker een aanrader en vergeleken met andere kinderdagverblijven een echte topper!

  5 / 10/ 5

  Goed bereikbaar, schoon, gestructureerd en netjesLieke heeft het enorm naar haar zin en gaat met plezier naar jabadoo. We halen haar iedere dag blij op

  4.5 / 10/ 5

  XX

  4.5 / 10/ 5

  deskundig, vriendelijk en goed afgestemd op de kindjesWij zijn zeer tevreden. De leidsters zijn aardig, creatief, betrokken en deskundig. Wij vinden dat er goed op ons kind afgestemd wordt. Zowel in zijn behoeften maar ook in zijn ontwikkelingsfase. We worden goed op de hoogte gehouden dmv van mondelinge terugkoppeling mondeling en de leuke verhaaltjes in het dagboek. Het management is adequaat en we vinden dat er duidelijke visie gehanteerd wordt. De groepen zijn overzichtelijk en ruis met een goede structuur. Onze zoon gaat met veel plezier heen. We hebben Jabadoo aangeraden aan mensen in onze omgeving.

  5 / 10/ 5

  Een rustige en liefdevolle omgeving.Jabadoo is een ruim, schoon en gestructureerde opvang. Door de grote ramen is er vol op daglicht en dit geeft een vrij gevoel. De leidsters zijn belangstellend en zorgen met veel liefde voor onze kinderen. Ik laat mijn kinderen met een gerust gevoel achter bij Jabadoo.

  5 / 10/ 5

  Kinderdagverblijf waar je blij van wordtAltijd super goed. Kinderen zijn ook super tevreden. Goede keus geweest

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOnze 2 kinderen worden opgevangen door Jabadoo. 1 bij de BSO en 1 bij de kinderdagopvang. Dit bevalt ons erg goed. De kinderen gaan er met veel plezier naartoe. Ook levert Jabadoo een goede bijdrage aan de opvoeding. Zo leren ze bijvoorbeeld met elkaar spelen en ze leren opruimen. We zijn erg blij met Jabadoo!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenErg fijne kinderopvang, mijn dochter heeft het er duidelijk ontzettend naar haar zin. Fijn contact met de leidsters die bij het ophalen altijd wel een leuke anekdote te vertellen hebben over wat mijn dochter die dag heeft uitgehaald. De eerste paar dagen toen ik nog veel moeite had met het 'achterlaten' van mijn dochter werd daar veel rekening mee gehouden en werden er bijvoorbeeld ter geruststelling leuke fotootjes van haar toegestuurd, ontzettend fijn!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer tevreden over Jabadoo. Ik raad het iedereen aan.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringOverall heel erg blij! Fijne leidsters, altijd positief en betrokken. Jabadoo is Goed georganiseerd, schoon en betrouwbaar. Wordt duidelijk en snel gecommuniceerd.

  Verbeterpunten; meer vanuit klant denken en minder vanuit regels en bedrijfsvoering. In de jabanieuwtjes gaat het soms veel over regels en praktische zaken. Van mij mag het meer gaan over ontwikkeling. (Op Facebook staan wel vaak hele leuke dingen) Ook buiten zijn vind ik een puntje, dat mag meer een uitgangspunt zijn, ook bij de babygroep.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij laten ons kind met een gerust hart achter! Het is een hele fijne locatie met fantastische medewerkers.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVoor mij het beste kinderdagverblijf dat er bestaat, in alle opzichten!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOnze dochter gaat 2 dagen per week naar Jabadoo. Toen ik net zwanger was, twijfelde ik of ik mijn dochter naar een kinderopvang wilde brengen. Na een intakegesprek bij Jabadoo was ik meteen overtuigd; vanaf dag 1 heb ik een goed gevoel bij Jabadoo. Mijn meisje krijgt de rust, ruimte, zorg en aandacht die ze nodig heeft. En de leidsters geven mij zo enorm veel vertrouwen en stralen zoveel liefde uit naar de kinderen, dat ik met een gerust hart naar mijn werk ga. Ze zijn betrokken en stralen kennis uit.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze zoon heeft vanwege zijn gezondheid extra aandacht nodig. De leidsters gaan hier buitengewoon zorgvuldig mee om en zijn allemaal goed op de hoogte en betrokken. heel fijn is dat ze aan het einde van de dag enthousiast terugkoppeling geven en altijd leuke momenten van onze zoon vertellen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet is één grote lofzang! We zijn zeer tevreden over de opvang van Amber (en de hele organisatie die daar vorm aan gegeven heeft). Vanaf 6 april (als Amber jarig is) zullen we met een glimlach terugkijken naar de afgelopen vier jaar bij Jabadoo! Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe hebben onze kinderen meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid bij Jabadoo op het KDV gehad. We zijn altijd heel blij geweest met de leidsters en hun betrokkenheid. De structuur, rust en gezelligheid op elke groep vonden we erg fijn. De doordachte pedagogische aanpak past goed bij ons.
  Jabadoo biedt wat ons betreft een erg hoge kwaliteit opvang.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn kinderen hebben het altijd erg leuk op de bso! Er is altijd genoeg te doen en de sfeer is heel goed. Ze gaan er bijna altijd blij naartoe en komen ook blij weer thuis.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOverall gewoon een hele goede, betrouwbare en betrokken kinderopvang. De accomodatie is mooi, fris, kleurrijk, veilig en vrolijk. Mijn zoon gaat er iedere keer weer met veel plezier naartoe, hij vermaakt zich er uitstekend.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrima opvang, enige nadeel is dat als je opvang dag op een feestdag valt je alsnog voor de desbetreffende dagen moet betalen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe zijn enorm tevreden met de opvang van Jabadoo.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk breng mije kinderen altijd met een gerust hart heen. Er is fantastische aandacht voor elk kind. Ik heb het idee dat jullie ons kinderen goed kennen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMet een gerust hart breng ik ons zoontje naar Jabadoo!
  Goede communicatie, fijne en vooral schone omgeving, duidelijke regels en goed personeel.
  Onze kleine van 3 heeft het er reuze naar zijn zin!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf het moment dat we voor de eerste keer binnen kwamen voelde het al goed. De groepsleidsters zijn fijn in de omgang met de kinderen en zeer ervaren. Wij brengen onze zoon altijd met een gerust hart naar jullie toe!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBinnen Jabadoo heerst een prettige sfeer en de groepen en de locatie zien er verzorgd uit. Het personeel is zeer prettig in de omgang, betrokken, biedt voldoende persoonlijke aandacht en neemt de tijd om het verloop van de opvangdag te bespreken in de vorm van een dagboekje (met prachtige foto's) en persoonlijke overdracht. Er wordt rust, regelmaat en structuur geboden en de kinderen voelen zich snel op hun gemak. Verder worden de kinderen voldoende uitgedaagd en de aansluiting en voorbereiding op de basisschool is goed. Kortom, ontzettend tevreden over de opvang van zowel Koen als Ise. Bedankt voor alles :-)

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJabadoo is een zeer nette opvang met waanzinnig goed gekwalificeerde crècheleidsters. Allemaal even betrokken en ieder met een eigen touch. Wij brengen onze zoon en dochter met een gerust hart naar Jabadoo. Het is bijzonder prettig om te gaan werken en je kinderen lachend en blij achter te laten om ze vervolgens na een dag opvang weer op te halen en de enthousiaste verhalen te horen!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn erg tevreden over de opvang bij Jabadoo. Een rustige, gestructureerde en schone opvang.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer tevreden. Kinderen hebben het heel erg naar hun zin. Wij vinden het super dat er met de kinderen altijd zoveel wordt ondernomen. Altijd leuke activiteiten worden er dagelijks gedaan en in de vakantie vaak ergens heen. Fijne leidsters. Helemaal top!!