JACCS in Nieuw-Vennep

Webdesign

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Roeland heeft onze website www.stapponline.nl snel en zeer kundig opgezet. Wij zijn erg blij met hem, hij geeft waar nodig advies, zet tijdig updates door en als we vragen hebben is hij snel met een oplossing of antwoord.

  5 / 10/ 5

  Ik heb reeds meerdere keren met Roeland/JACCS samengewerkt mbt meerdere websites. Er is tot volle tevredenheid mijn nieuwe websites gebouwd. Deskundig advies, meedenken, samenwerken, delen. Naar de presentatie van de website, de technische kant en de veiligheid is goed gekeken. Roeland is flexibel en meedenkend, wat leidt tot een mooi eindresultaat. Maar ook na afronding van implementatie blijft hij betrokken en adviserend. Een fijne partij om mee samen te werken.

  5 / 10/ 5

  JACCS heeft tot volle tevredenheid mijn nieuwe website gebouwd; snel en effici?nt. Ook naar de technische kant en de veiligheid is goed gekeken. Roeland is een prima zakenpartner, die snel kan schakelen en met (gevraagd en ongevraagd) deskundig advies komt. Met het recente aannemen van een creatief talent, is de dienstverlening wat mij betreft helemaal compleet!

  5 / 10/ 5

  Jaccs heeft de website van www.3ict.nl ontworpen en beheerd deze pro-actief. Door de persoonlijke en professionele aanpak, voelen wij ons een gehoorde klant waar absoluut die stap extra voor gedaan wordt. Continue wordt de site bekeken en daar waar kan geoptimaliseerd. Absolute aanrader.

  5 / 10/ 5

  Fijne, snelle en gedegen communicatie zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Plus de Joomla! kennis die JACCS graag deelt waardoor er een goed inzicht ontstaat van alle mogelijkheden die een website te bieden heeft.

  5 / 10/ 5

  Fijne partner om mee samen te werken. Professioneel, reageert snel met oplossingen.

  5 / 10/ 5

  Vorige week een gesprek gehad met Roeland, ik heb zijn werkwijze gezien en ben zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Wij hebben Roeland van Anholt gelukkig leren kennen. Hij heeft ons reuze geholpen met onze ranking in Google en ons de plek gegeven die onze praktijk verdient. Roeland's aanpak is origineel en professioneel . Hij weet je altijd gerust te stellen bij ingewikkelde vraagstukken. Zeer aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  Roeland is naast professioneel en ter zake kundig ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Inmiddels al een aantal jaar onze websitebouwer. Zeer alert op nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld SEO. Denkt altijd proactief mee en dat voor zeer concurrerende tarieven!

  4 / 10/ 5

  We werken al jaren naar tevredenheid samen. Deskundig en snel, ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Ik wist het direct nadat Roeland van Anholt mijn eerste website had gemaakt: hij mag er meer doen en inmiddels beheert hij 4 websites tot volle tevredenheid

  5 / 10/ 5

  Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met JACCS. Hij is professioneel, kundig, snel en goed! Wij bevelen JACCS dan ook zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe website, de adviezen en de samenwerking met JACCS. Voor ons was het heel belangrijk om kleiner te beginnen met een mogelijkheid snel te kunnen uitbreiden. Dit verloopt perfect!

  5 / 10/ 5

  Roeland beheert mijn website en SEO. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken en denkt in oplossingen. Ik ben uiterst tevreden over zijn werkzaamheden. Ik kan Roeland van Anholt van harte aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Zeer tevreden! Mooie website gemaakt en ook na een training nog eens makkelijk te beheren. De moeilijkere technische zaken laten we toch graag over aan Roeland.