Jaeger Advocaten-Belastingkundigen in Amsterdam

Advocaat

  Weteringschans 237, 1017XH, Amsterdam

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 14 beoordelingen

14 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Jaeger Advocaten-Belastingkundigen

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor advocaat in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 14 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Deskundige, eerlijke en krachtige adviseursEen fiscaal strafrechtadvocaat opzoeken doe je nooit uit luxe, belangrijk om je 'thuis' te voelen, letterlijk een broodje eten in de keuken helpt. Maar meer dan dat een buitengewoon kundige, rustig en krachtige ondersteuning ervaren.

  4.5 / 10/ 5

  ProfessioneelKort maar gaf vertrouwen..

  0.5 / 10/ 5

  Geen enkel resultaatNa belofte bij schulden van waarneming (na eerst 5.000 euro te moeten ophoesten) is in een half jaar tijd niets substantieels bereikt of gedaan, afgezien van een conceptbrief en een hoop vragen (niet alles in 1 keer maar iedere keer weer wat nieuws). En dan na 6 maanden: “wilt u dit formulier even invullen” terwijl hier alles wordt gevraagd wat over dit half jaar al eens is geleverd. Niet eens vooringevuld. Kosten: 2000 euro lichter, niets maar dan ook helemaal niets bereikt.

  Andere partij benaderd, die vooraf geen geld vroeg (wordt verrekend bij resultaat in de maandtermijn), voorafgaand aan intake al informatie bij belastingdienst ingewonnen en bij intake direct al over het formulier begonnen (wat wij _samen_ met u zullen invullen). Zo hoort service en begrip te zijn. Helaas niet bij dit kantoor.

  Reactie van het bedrijfInmiddels hebben wij meermalen en tevergeefs contact opgenomen met de beoordelaar om nogmaals toe te lichten dat wij ons hebben onttrokken uit dit dossier omdat we geen informatie van de cliënt hebben gekregen. Met vriendelijke groet, Sjoerd Langelaar

  4 / 10/ 5

  Ik ervaar de mensen van dit kantoor als goed en deskundigDe inhoudelijke deskundigheid, de accuratesse en de snelheid van werken heb ik als zeer waardevol ervaren.

  Daarnaast was er een goede inleving en verbinding met mij als klant

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring met Jaeger Advocaten is zeer positief. Mijn ervaring met Jaeger Advocaten is zeer positief. Het was een spannende periode maar ik heb mijn zaak bij mevrouw Vanessa Huygen van Dyck-Jagersma constant in deskundige handen geacht. De communicatie over en weer tussen mevrouw Huygen van Dyck-Jagersma en de Belastingdienst werd mij steeds duidelijk uitgelegd. Ik vond dit een belangrijk punt tijdens het langdurig en ingewikkeld verloop van de zaak. Ik ben erg verheugd met het resultaat van het werk van Jaeger Advocaten.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMijn ervaring met Jaeger is er prettig geweest. Op een zeker moment, zag ik het niet meer zitten, en dacht laat alles maar gaan. Op dat moment werd ik met klem verzocht om snel een bezoek op kantoor te plannen. Men heeft mij toen op zo'n manier toegesproken dat ik weer wat tot rust kwam en de zaak alsnog een kans wilde geven. Zonder deze uitnodiging en de aanpak van het bezoek, was het huidige resultaat nooit bereikt. Ik had in dat geval mijn problemen niet het hoofd kunnen bieden. Hieruit spreekt daadwerkelijke betrokkenheid, waarvoor mijn dank.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldGeen op- of aanmerkingen.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldprettig kantoor, betrokken mensen,

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenPrettig en persoonlijk contact. Snelle reactie op vragen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldPrima communicatie en afhandeling

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMarloes heeft blijk gegeven van grote betrokkenheid en kennis van zaken tijdens de behandeling van het dossier. De onderlinge communicatie liep prima en haar bereikbaarheid was goed.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHelaas zaak verloren maar verdediging had m.i. niet beter gekund. Achteraf hadden in de 1e vpb zaak meer "feiten" ontkracht moeten worden, maar dat ligt misschien meer aan onze input.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHij was briljant!