Jan Bakkers Schildersbedrijf in Waalwijk

Schilder

Jan Bakkers Schildersbedrijf

Foto en Video (8)

Bekijk alles

Beschrijving

Schildersbedrijf Jan Bakkers in Waalwijk is een allround schilders-, behang- en glaszetbedrijf. Ons team bestaat nu uit tien allround medewerkers die hun vakmanschap en jaren ervaring graag inzetten om uw persoonlijke wensen te realiseren. Projecten varieren van het schilderen van een enkele kamer tot het verzorgen van het schilderwerk en glaszetten bij een complete verbouwing en bouwprojecten. In die projecten werken wij geregeld samen met gerenommeerde Waalwijkse aannemers. Grote kans dat wij ook ú tot dienst kunnen zijn.

Persoonlijkheid is ons sleutelwoord. Wij kijken samen met u wat er moet gebeuren, geven kleuradvies op basis van uw wensen en zorgen voor materialen die exact aansluiten bij uw opdracht. De kwaliteit van die materialen staat altijd buiten kijf. Heeft u een kleur gezien in bijvoorbeeld de bouwmarkt en wilt u dat wij deze exacte kleur gebruiken? Dan mengen wij onze professionele producten precies tot de juiste kleur . De vakschilders van Schildersbedrijf Jan Bakkers verzorgen: - Buitenschilderwerk - Binnenschilderwerk - Schilderwerk bij verbouwingen - Schilderwerk bij nieuwbouw

De laatste jaren is behangen enigszins in onbruik geraakt. En dat is jammer. Want behangen kan een ruimte juist een extra impuls geven. Schildersbedrijf Jan Bakkers weet dat als geen ander. Onze allround medewerkers zijn namelijk ook specialisten in behangen. Van het behangen van een knusse slaapkamer tot een compleet kantoorpand aanpakken: wij nemen het u graag uit handen.
De basis daarbij is uw eigen wens. Wij werken met het door u zelf aangekochte behang of adviseren u bij de aanschaf daarvan. Natuurlijk is het ook mogelijk om behang uit te zoeken uit onze collectie. Wij tonen u graag de mogelijkheden in onze voorbeeldboeken. Bent u benieuwd wat behang voor uw huis of kantoorpand kan betekenen?

Zeker nu energiebesparing alle aandacht heeft, is glaswerk een belangrijke factor bij nieuwbouwprojecten.

Overige informatie

Specialisatie

  • Behang

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst

plaats als eerste een review