Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV in Terborg

Aannemer

  Ettensestraat 1, 7061AA, Terborg

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 34 beoordelingen

34 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 34 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Heel slecht !2 installaties gekocht: Luxe keuken en elektra-installatie.

  In de eerste weken ging alles naar behoren maar weldra begon de ellende. Stelposten Elektra werden 3 tot 4x overschreden door Terborg. Zij hadden begrotingsfouten gemaakt en wilden dit op mij als klant verhalen. Ik werd zelfs gechanteerd dat ze het werk stil zouden leggen als ik niet akkoord ging met dit meerwerk. Ik stond dus met de rug tegen de muur. Dit alles werd geïnitieerd door dhr. R. Schoonenberg. Vervolgens werd er door Terborg verzuimd om vóóraf de keuken in te meten. Resultaat: 4 kastmaten waren te groot. Dit probleem werd weer afgewenteld op de klant. Schade: 1200 euro.
  Vervolgens was er volgens keukenverkoper dhr. R. Verhoeks geen ruimte voor een elektrapunt op het kookeiland. Achteraf bij de installatie bleek dit altijd wel te kunnen.

  Resultaat: Geen elektra aanwezig op het kookeiland!

  Meerwerk kennen ze maar al te goed. Minderwerk kent men niet.
  Ze denken niet in oplossingen maar in meerwerk.

  De montagemensen zijn overigens wel deskundig.
  Verder wil met 100% vooraf betaald hebben, belachelijk.
  Net over de grens hebben ze ook prachtige, luxe keukens voor minder geld en 100% achteraf betalen, na tevreden klant! Zoals het hoort.

  Had Terborg graag een mooi cijfer gegeven maar is zwaar onvoldoende!

  De klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

  5 / 10/ 5

  Bijzonder goed contact en prima kwaliteitDit is een aannemer die goed meedenkt met de klant en eerlijk advies geeft.
  Ook wanneer het minder werk voor hem oplevert!
  Het is ook een pietje precies en dat vertaalt zich in een prima kwaliteit van het opgeleverde werk.
  Kortom, ik kan deze aannemer iedereen van harte aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Meedenken met klant en goede uitvoering!Vooraf goed meegedacht over de mogelijkheden van een dakkapel / zolderraam. Uitvoering van het werk was top en in overleg ook direct wat kleine zaken op het dak aangepakt.

  5 / 10/ 5

  Hele nette en snelle reparatie van fundering Jansen Terborg heeft een reparatie uitgevoerd aan de fundering van mijn woning. Dit is vakkundig en snel uitgevoerd waarbij ook het straatwerk weer netjes teruggelegd is en het er weer prima uitziet.

  4.5 / 10/ 5

  Accurate vervanging gevelbekledingHouten gevelbekleding vervangen in Keralit. Deskundig personeel, vakmensen. Nieuwe gevelbekleding ziet er prima uit! Vooraf goed geadviseerd.

  4.5 / 10/ 5

  Een prettige, kundige samenwerkingZe komen hun afspraken na, reageren bijzonder snel op vragen, zijn zeer kundig. Kortom: zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Betrokken vakmanschapZeer tevreden over de werkzaamheden aan ons dak. Er wordt goed meegedacht. Betrokken en fijne mensen!

  5 / 10/ 5

  Super, mooi werk afgeleverd!Prima bedrijf, dat een heldere offerte leverde. Het werk (deur en glas vervangen) verliep goed: hier waren vakmensen aan het werk!

  5 / 10/ 5

  TopaannemerOnze verbouwing - keuken, badkamer, toilet, plafonds - is uitstekend verlopen. Een heldere offerte vooraf. Goed advies vooraf en tijdens verbouwing. Stuk voor stuk vakmensen aan het werk. Duidelijke communicatie. Mooi eindresultaat. Kortom: zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Perfect werk en afspraak is afspraak. Zeer verfrissend in deze brancheadequate, stipte uitvoering van de opdracht. Goede, communicatieve vakmensen. Zeer tevreden over het resultaat

  4.5 / 10/ 5

  Vriendelijk , technisch goed geschoold personeel echt top!Vanaf ontwerp tot aan uitvoering een zeer prettig bedrijf om onze badkamer mee te renoveren .
  Ze denken mee en doen geen concessies aan de kwaliteit van de producten die ze gebruiken.

  4.5 / 10/ 5

  Prima aannemer met goed personeel die allen meedenken voor het beste resultaatGoede offerte en uitvoering. Door het gehele team wordt meegedacht om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Goede en vriendelijke vaklui. Echt een aanrader.

  5 / 10/ 5

  Snel, deskundig, secuur en goede prijs kwaliteit verhouding!Snelle reactie, kundige kijk op zaken. Geven gedegen advies en komen hun afspraken na. Goede communicatie en deskundig personeel die netjes werken. Kortom: een bedrijf waar ik enorm tevreden over ben en zeker weer zal benaderen voor een volgende klus!

  5 / 10/ 5

  Zeer prettige samenwerking. Eerlijke bedrijf die met je meedenkt tijdens een verbouwing. Prettig samengewerkt met echte vakmannen.

  4.5 / 10/ 5

  Doen wat ze beloven, preetig om mee te werken!Precies volgens afspraak wordt je netjes van te voren gebeld. Goede uitleg van de werkzaamheden. Medewerker stelt zich netjes voor, en denkt mee hoe de werkzaamheden uitgevoerd worden. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Fantastisch Prima partner voor de werkzaamheden die bij mij gedaan moesten worden. Helder in de communicatie en creatief in het oplossen van de problemen. Vak bekwaam en zeer goede service ! Echt een aanrader voor elke klus aan uw woning !

  4.5 / 10/ 5

  Nette mensen, uitstekende planning en uitvoering.We hebben onze badkamer en toilet door Jansen Terborg laten doen en het gehele traject verliep volgens afspraak en planning. Lieten alles netjes achter, vakwerk, aardige mensen en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

  5 / 10/ 5

  Goed werk en fijn om mee te werkenDe diverse medewerkers van JT hebben ons fantastisch geholpen met het opknappen van onze woning. Van WC tot Dakraam en van het schilderen van drempels tot het aanleggen van elektrische leidingen.
  Alles in goed overleg en op een zeer positieve en vriendelijke manier.

  4.5 / 10/ 5

  PrimaVerbouwing keuken, in verband met plaatsing nieuwe keuken, goed uitgevoerd. Volgens afspraken. Netjes gewerkt. Goede communicatie

  5 / 10/ 5

  Goed werk!Prima uitwerking van verbouwingsplannen.
  Heldere en overzichtelijke offerte.
  Correcte nakoming van afspraken.
  Goede communicatie.
  Prima eindresultaat!

  5 / 10/ 5

  Keurig werk geleverd en volledig volgens afspraakKeurig en netjes gewerkt. Alles geheel volgens afspraak.

  5 / 10/ 5

  Prettige samenwerking en uitstekende kwaliteitJansen Terborg heeft bij ons de renovatie van onze woonkamer gerealiseerd; Nieuw plafond, stucwerk, installatiewerkzaamheden en schilderwerk.

  De samenwerking is perfect verlopen. Op de geleverde kwaliteit van het werk hebben we niets aan te merken, afspraken werden nagekomen en er was altijd de bereidheid om met ons mee te denken en te adviseren. zou was het stucwerk een week (!) eerder droog dan gepland en toen heeft Jansen Terborg de complete planning een week naar voren geschoven zodat we een week eerder klaar waren.

  5 / 10/ 5

  Afspraak is afspraak met oog voor maatwerk en details.Wij hebben in mei, juni 2018 de benedenverdieping van ons huis laten verbouwen door Jansen Terborg. De verbouwing betrof een nieuwe keuken, nieuw toilet, nieuwe vloerverwarming en tegelvloer, nieuwe voor- en binnendeuren, stucwerk en aanpassingen elektra.
  De verbouwing verliep volgens een goede planning, advisering en uitvoering. En als er 'iets' was: heel gauw schakelen, communiceren en oplossen. Het personeel was deskundig en bijzonder vriendelijk. Kortom: een voor ons grote verbouwing die geheel zonder stress is verlopen en met een resultaat waar we erg van genieten.

  5 / 10/ 5

  Goede afspraken, goeie vakmensen We hebben kunststof kozijnen laten plaatsen. Geen omkijken naar gehad. De timmerman heeft gewerkt alsof hij bij zichzelf thuis werkte. Erg netjes, alles opgeruimd aan het eind van de dag.Zelfs de stoep geveegd na het zagen. En niet onbelangrijk, het eindresultaat is geweldig mooi

  5 / 10/ 5

  Gemaakte afspraken uitstekend nagekomen, kundig en vriendelijk personeelZowel voor tijdens als na het werk vlotte en goede begeleiding. Prettig en kundig personeel dat de werkzaamheden uitvoert. Eindafrekening volledig in lijn met offerte, geen vervelende verassingen derhalve. Zeer tevreden met het resultaat.

  5 / 10/ 5

  goede service, vriendelijk personeel en keurig werk afgeleverdPlaatsing van 2 tuindeuren en inbraakwerende sloten/beslag op andere deuren. Netjes gewerkt. Prettig personeel. Komen afspraken netjes na. Snelle reactie op vragen.

  5 / 10/ 5

  goede service, punctueel, vriendelijk en toegewijd personeel.dit bedrijf heeft oorspronkelijk mijn keuken geleverd, na zeer goede voorlichting, waarbij ik ook een stevige bewaarmap kreeg voor allen handleidingen e.d.

  deze bewaar ik tot op de dag van vandaag. Een tweede positieve ervaring was toen enkele jaren later enkele kastjes en apparatuur moest worden vervangen na een kleine binnenbrand.

  En een paar dagen geleden heb ik via hen een nieuwe vaatwasser aangeschaft omdat de oude aan vervanging toe was. De reactie op mijn mail was prompt en de offerte tegen een erg schappelijke prijs. Men was ook heel tegemoetkomend qua afstemming van de afleverdatum en daags ervoor werd gebeld om de precieze tijd af te spreken. De monteur heeft er ca anderhalf uur over gedaan en heeft als service ook de oude magnetron eruit gehaald en afgevoerd. Dit was gratis en hij heeft ook de stroomkabel netjes beveiligd, ter wille van toekomstig gebruik. Het geleverde apparaat is is overigens tot volle tevredenheid..

  5 / 10/ 5

  Opnieuw de vakmanschap en klantvriendelijkheid van JansenTerborg ervaren !Na de renovatie van een badkamer in november zijn de afgelopen weken ons huis en schuur compleet buitenom in 2 kleuren geschilderd door schilder Ron, die elke dag vrolijk en vlijtig aan het werk was en tussendoor goed met vragen en opmerkingen kwam. Opnieuw een perfect resultaat door een vakman van Jansen Terborg. Wij zijn zeer tevreden want het huis is deze weken verkocht waarbij in een revieuw van onze makelaar door de kopers o.a. de uitstekende staat van onderhoud etc. speciaal werd benoemd.

  4 / 10/ 5

  Vakmanschap en vriendelijk personeel.Goede ervaring gehad met mensen die er verstand van hebben en het ook goed kunnen uitvoeren. Goede communicatie naar ons toe en netjes afgeleverd.

  4 / 10/ 5

  VakmanschapMeedenken in oplossingen, niet in problemen. Uitstekende kwaliteit geleverd en netjes gewerkt.

  5 / 10/ 5

  Vakmanschap wat in goed overleg tot stand komtWij wilden boven onze deuren (incl. kozijnen en dorpels) vervangen hebben. Dit was echt maatwerk. Dit is vakkundig, en in goed overleg uitgevoerd. Transparante begroting, heldere afrekening.

  4 / 10/ 5

  Lastig project, uiteindelijk na meerdere akties goed opgelostRattenwerende strips zijn aangebracht tussen panlat en dakgoot. In eerste instantie was het gebruikte materiaal niet bestand tegen de fanatiek knagende beestjes (ondanks de belofte van de fabrikant hetgeen ik Jansen niet kan aanrekenen). De aannemer heeft daarna ander materiaal toegepast dat wel afdoende lijkt te werken (op dit moment monitoren we nog). Ik ben tevreden hoe ze dit uiteindelijk hebben opgelost.

  4 / 10/ 5

  Bedrijfsvisie (Passie) wordt ook echt omgezet in de realiteit !Uitstekende service in voorbereiding (offerte), advies algemeen en speciaal advies bij keuze tegels. Een bijzondere pluim voor de tegelzetter. Daarnaast flexibel in uitvoering aanvullende wensen en prima nazorg wat betreft afwerkpunten.
  Als verbeteradvies reeds telefonisch doorgegeven: Extra attent zijn als hoofdaannemer op communicatie inzake werkzaamheden door derden. Ook een intensere interne communicatie tussen verschillende disciplines kan voor de firma een verdere toename van kwaliteit en daarmee tevens economische verbetering betekenen.

  5 / 10/ 5

  Betrokken bedrijf dat mee denk. We hebben de badkamer gekregen die we voor ogen hadden. Geen standaard project maar wel een uit de boekjes. Erg blij met het eindresultaat.

  5 / 10/ 5

  VakwerkPrima bedrijf levert goed vakwerk