Jeanette's Haarmode Kapsalon in Bilthoven

Kapper

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Jeanette's Haarmode Kapsalon

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Meer resultaten in de buurt van Bilthoven

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Ik ben daar voor een gehele behandeling geweest (verven knippen föhnen) en ben daar zeer prettig geholpen. Bij binnenkomst werd mijn jas aangenomen en werd ik vriendelijk naar plaats geleid. Tijdens de behandeling kreeg ik meerdere malen koffie of thee aangeboden en wat tijdschriften om de inwerktijd van de verf door te komen. Ook heb ik een zeer prettig gesprek met mijn kapster gehad. Over het eindresultaat ben ik zeer tevreden en ik daar zeker nog een keer naar toe........echt een aanrader.

  Review viaDTG

  5 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  Fijn een mogelijkheid te hebben om eens mijn complimenten over Jeanette's Haarmode te uiten. Graag beveel ik deze kapsalon aan een ieder aan vanwege grote vakbekwaamheid en plezierige en zorgvuldige persoonlijke benadering.

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  o ja ik vergat mijn naam te vermelden: Mevr. A. de Lange, in Brummen. tel. 0575567701

  Review viaDTG

  1 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  donderdag 10 nov. kwam ik onverwachts langs, met mijn zus, en vroeg om een coupe soleil. Hetgeen betekent: blonde stukken tussen het haar, natuurlijk opgelicht dus. Ik liep uiteindelijk met een geheel geblondeerd, wit-geelhoofd, aar buiten, en dat als bijna 70 jarige! Mijn zus zag er veel beter en natuurlijker uit. Zij vroeg om hetzelfde. Ik gaf al aan tijdens de laatste handelingen aan mijn hoofd al aan dat k het allemaal wel erg geblondeerd vond, een wit geel hoofd. Men bood aan nog wat donker tussendoor te doen, want de klant moet tevreden zijn. Maar dat zou weer zo veel extra tijd kosten en daar was geen tijd meer voor. Nu, in retrospect, mijzelf met afgrijzen bekijkend in de spiegel, en de opmerkingen aangehoord hebbende van bekenden heb ik besloten om a.s. dinsdag naar de kapper te gaan in mijn dorp en te vragen om er nog iets minder flamboyants en Marilyn Monroe'achtigs van te maken. Op hoop van zegen. O ja, goedkoop was het niet. 111 euro was ik kwijt. Een dure coupe soleil wordt dit al met al, met het 2e kappersbezoek overmorgen. Heel jammer. En ik zie er echt niet uit.

  Review viaDTG

KvK gegevens

KvK-nummer
30048184
Rechtsvorm
Eenmanszaak
Datum oprichting
06-04-1999
Producten en diensten
Haarverzorging
KvK uittreksel en bedrijfsprofiel