John Deere Enschede BV in Enschede

Tuingereedschap en tuinmachines

    Goolkatenweg 65, 7521BE, Enschede

John Deere Enschede BV

Beschrijving

Deere & Company, in 1837 opgericht door smid en uitvinder John Deere, is uitgegroeid tot een van 's werelds meest bewonderde bedrijven. Dat is niet toevallig. John Deere wilde zijn bedrijf beslist opbouwen rondom kwaliteit, integriteit, betrokkenheid en innovatie. Die waarden leven en gedijen tot op de dag van vandaag. Ze bepalen de manier waarop we werken, de kwaliteit die we bieden en de ongeëvenaarde behandeling die u krijgt als klant, investeerder of medewerker.

Het is waarschijnlijk een understatement dat we elke dag eraan werken om de kernwaarden van onze oprichter hoog te houden. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar we naartoe werken. We leven ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, services en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt.

Daarnaast begrijpt John Deere de waarde van diversiteit binnen het personeelsbestand, de dealerorganisatie en de leveranciers. We zetten ons volledig in om een open klimaat te creëren waarin diversiteit wordt begrepen en verwelkomd. Het is een toewijding die we delen met iedereen die een belang heeft in John Deere: van werknemers tot dealers tot leveranciers.

Waar we werken
Wereldwijd. Overal waar mensen op of met het land werken, vindt u John Deere.

Wat we bieden
Onze oprichter heeft vooral naam gemaakt met zijn werk aan de eerste commercieel geslaagde ploeg. En nu nog staan we waarschijnlijk allereerst bekend vanwege onze landbouw- en maaimachines van hoge kwaliteit. Wereldleider in landbouwwerktuigen, in feite. Maar we zijn ook wereldwijd toonaangevend als producent van bosbouwmachines. We spelen een belangrijke rol op het gebied van machines voor de bouw. En John Deere Financial is een van de grootste financieringsbedrijven voor machines. Niet gek voor een bedrijf dat is begonnen in een smederij.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst