Joy Hoveniersbedrijf in Rotterdam

Hovenier

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Joy Hoveniersbedrijf

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hovenier in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Bij ons vorig jaar de voor- en achtertuin laten doen. Alles opnieuw bestraat en ziet er nog steeds als nieuw uit. Ben heel blij met onze tuinen hoor! En topgasten ook!

  1 / 10/ 5

  niet met deze man werken. komt alleen je geld halen en maakt slechte tuinen.

  1 / 10/ 5

  Joy van green choice hoveniers papendrecht, een echte afrader.. Wij wachten nog steeds na diverse telefoontjes en mailtjes op werkzaamheden.. Helaas alles al betaald, en stuur mn advocaat er op af binnenkort.

  1 / 10/ 5

  Alleen geïnteresseerd in het geld en niet in de wensen van de klant... Komt en gaat wanneer hij wilt en levert half werk.. Bellen of mailen heeft geen zin want neemt vervolgens de telefoon niet meer op en beantwoordt mails niet meer. Ook bekend onder Green Choice Hoveniers Papendrecht / Joy Hoveniersbedrijf / Partydesigns (KVK 60917814) (Schoorweg 61, Papendrecht) en allicht andere BV's om zichzelf te verbergen voor ontevreden klanten.

  1 / 10/ 5

  Joy is inderdaad goed in het geven van advies. Alleen maakt hij zijn werk niet af en geeft geen gehoor op diverse telefoontjes. Vertrekt gewoon van de een op de andere dag zonder opgaaf van redenen. Goed overleg en de belofte contact op te nemen komt hij niet na. Slechte reclame voor Joy Hovenier en Green Choice Hoverniers en de rest van zijn zakelijke bezigheden waar ik wellicht nog een keer op terug kom.

  4 / 10/ 5

  Nadat Joy bij ons is langs geweest, hadden we meteen een goed gevoel. Hij wist meteen waar we tegenaan liepen en wat we wilden. Ook zijn advies heeft hierin geholpen. We hebben van de zomer heerlijk kunnen genieten van ons tuintje!