Just Justa Fotografie in Hoofddorp

Fotograaf

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Just Justa Fotografie

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Overige informatie

Soort aanbieder

 • Fotograaf,
 • Fotostudio

Soort fotografie

 • Portretfotografie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Hoge kwaliteit, enthousiast en snelJusta maakt sprankelende foto's, denkt met je mee en werkt snel. Zou haar zeker aanbevelen voor iedereen die een zakelijk portret wil laten maken!

  5 / 10/ 5

  Justa weet het het mooiste van een mens op beeld te krijgenVoor verschillende opdrachten heb ik met Justa samengewerkt. Ik ervaar de samenwerking met Justa als zeer prettig. Justa heeft voor ons portretfoto’s, zakelijke groepsfoto’s, evenementen en producten gefotografeerd. Haar kracht ligt zeker bij het fotograferen van mensen. Ze stelt mensen op hun gemak door haar fijne omgang en spontaniteit. Er ontstaat een natuurlijke situatie voor de camera. Ook tijdens evenementen weet ze de juiste momenten vast te leggen. Wij zouden Justa zeker aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Justa denkt met je mee en komt met creatieve en goede oplossingenJusta weet mensen op hun gemak te stellen. Ze denkt mee over locatie, wat een foto uit moet stralen en hoe je dat bereikt. Een prettig, professioneel mens om mee samen te werken.

  5 / 10/ 5

  Krijgt iedereen goed op de fotoJusta is een fijne fotograaf om mee te werken. Ze zorgt voor een ontspannen sfeer en krijgt daardoor iedereen mooi op de foto.

  5 / 10/ 5

  Warm, professioneel, vertrouwd en vernieuwendEen warme professionele fotograaf die meteen vertrouwd aanvoelt en vernieuwend te werk gaat. Normaal gesproken hebben wij echt een hekel aan op de foto gaan, maar met Justa is dat een feestje! En zo lekker snel gepiept!

  5 / 10/ 5

  Super foto's in prettige sfeer geschoten!Ik heb Justa leren kennen via BNI; zij is een bevlogen fotograaf die ervoor zorgt dat je in een prettige sfeer de beste kant van je zelf vast kan laten leggen.

  5 / 10/ 5

  Justa heeft snel door wie ze voor zich heeft staan en hoe ze daarmee om moet gaan!Justa heeft inmiddels al heel wat fotoreportages gedaan voor het magazine van Stichting Opkikker. Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een ziek kind. Ze heeft dan ook veel kinderen en gezinnen gefotografeerd. Ieder met een eigen verhaal. Justa heeft snel door hoe ze hiermee om moet gaan en weet iedere keer weer de persoon op de juiste manier vast te leggen. Ik hoop nog vele fotoreportages met Justa te mogen doen!

  5 / 10/ 5

  Professionele foto'sGoede ervaring

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar met een goed oog voor sfeer en compositieIk heb de afgelopen jaren Justa veel in kunnen huren voor diverse evenementen, altijd met goed resultaat! Justa is een vrolijke fotograaf die een scherp oog heeft voor sfeer en compositie, ze heeft een prettige eigen fotostijl - maar staat toch altijd open staat voor verzoeken en suggesties.

  5 / 10/ 5

  Een fotograaf die iedereen goed op de foto kan zetten!Zelfs mensen die zichzelf van oorsprong niet fotogeniek vinden lukt het haar om een mooie foto van te maken. En dat gaat bovendien heel snel. Ons hele personeel (30+ mensen) staan prachtig op de foto.

  Reactie van het bedrijfDank je Mechteld! Een van de leukste uitdagingen van het werk, iedereen tevreden krijgen!