KAN Accountants en Belastingadviseurs in Doorwerth

Accountantskantoren

KAN Accountants en Belastingadviseurs

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

K.A.N. Accountants is een accountantskantoor met een volledig en uitgebreid dienstenpakket op gebied van administratieve verwerking, salarisverwerking, accountancy, financiële advisering, fiscaliteiten en pensioenen.
K.A.N. Accountants werkt voor zowel kleine ondernemingen als middelgrote. Voor starters hebben we zelfs een speciale dienstverlening.

Ruim 30 jaar ervaring.
K.A.N. Accountants is een kleinschalig kantoor met 10 medewerkers. Groot genoeg om uitgebreide dienstverlening te kunnen bieden; klein genoeg om het persoonlijke contact met u als klant te kunnen waarborgen. K.A.N. Accountant bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Deze uitgebreide ervaring komt uiteraard ten goede aan onze klanten. We streven naar langdurige relaties en tevredenheid.

Persoonlijk contact.
Het persoonlijke contact is één van de belangrijke kenmerken van K.A.N. Accountants. We kennen onze klanten. En hun achtergronden. Door deze persoonlijke benadering zijn we in staat om optimaal te kunnen adviseren, rekening houdend met historie, ontwikkeling, wensen en toekomst. Niet alleen in zakelijke financiën, maar ook in de private. En de optimale samenhang tussen zakelijk en privé.

All-in tarieven.
K.A.N. Accountants werkt met All-in tarieven. Dat betekent dat we u niet verrassen met aanvullende facturen voor aanvullende diensten. De tariefstructuur is duidelijk en is altijd inclusief alle bijbehorende diensten. Vaste tarieven, duidelijkheid en alles inclusief. Met vrijwel alle klanten onderhouden we een (zeer) langdurige relatie. En dat is voor ons de beste maatstaf voor de tevredenheid van onze klanten.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • MKB,
  • Starters

Accountancy diensten

  • Administratieve dienstverlening,
  • Salarisadministratie verwerken

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst