Kapsalon Pino & Co Haar- en Kleurspecialisten in Rotterdam

Kapper

6.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Kapsalon Pino & Co Haar- en Kleurspecialisten

Foto en Video (4)

Beschrijving

Onze ruime en lichte kapsalon is gevestigd in het centrum van Rotterdam, in de trendy Pannekoekstraat. Al ruim 40 jaar verzorgen wij daar onze klanten; de meesten kennen wij al jaren! Ons beste compliment? Klanten die allang uit Rotterdam vertrokken zijn komen nog steeds bij ons terug !

HAAR & KLEURSPECIALISTEN
Onze specialiteit is kleur. Samen met u bepalen wij deskundig en met motivatie welke kleur het mooist maakt. Bij dit kleuradvies houden wij er rekening mee dat uw haarkwaliteit optimaal blijft. Wij gebruiken uiterst zachte producten zodat uw haar mooi en gezond glanst.

trends & styling

Al onze medewerkers hebben liefde voor hun vak en stralen dat uit. Bovendien wordt er geinvesteerd in trainingen en opleidingen. Op de shows die wij bezoeken zien wij de laatste trends op het gebied van styling en techniek en die passen we de volgende dag toe in onze salon.

Overige informatie

Afspraken

 • Alleen op afspraak

Specialisatie

 • Coupe soleil,
 • Föhnen,
 • Haaradvies,
 • Haaranalyse,
 • Highlights / lowlights,
 • Knippen,
 • Stylen,
 • Verven / kleuren

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

 • MasterCard

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Eigenaresse vond dat ik een make over toe was. Mijn natuurlijke blonde haar werd donkerbruin geverfd. Dit stond veel te hard bij mijn huid. Daarna als compensatie witblond geverfd. Haar verpest. Kreeg geld niet terug, ze vond dat de kapsters hun best hadden gedaan.

  5 / 10/ 5

  If I can give them more than five stars, I would. They are very professional as I experienced in hair cutting, coloring, and treatment. Moreover, the staff is very friendly, compassionate, and they give an excellent advice regarding what is best for the customers. Furthermore, they are professional at eyebrows threading and coloring. I am pleased, and I will definitely go back again. I recommend it strongly. Special thanks to Nana, Charliene, and Moniek.

  5 / 10/ 5

  Ik heb een zeer goede behandeling gehad bij deze salon en de medewerkers zijn ook nog zeer vakbekwaam! Al met al ging ik met goed kapsel en een goed gevoel de deur uit

  5 / 10/ 5

  Vakbekwaam, perfecte service. Ik ga altijd tevreden de deur uit. Ik kan iedereen deze kapper aanbevelen.

  1 / 10/ 5

  Ik heb geen goede ervaringen met deze kapper . Voor een kleurverandering ging ik naar pino en co en ipv karamel kleur werd ik donkerbruin . Na een week werd bruine kleur val en kon ik na telefonische gesprek terugkomen voor gratis verbetering. Nou kleur werd aangepast en ik had gevraagd of ik kon geknipt en geföhnd worden en ja dat kon alleen heb ik daarvoor 110 euro meten betalen. Is dat een reële prijs voor knippen en föhnen? ?????

  5 / 10/ 5

  Prima kapsalon. Na meerdere keren bij andere kapsalons 'verknipt te zijn', nu een plek waar ze daadwerkelijk luisteren en kunnen knippen. Ze nemen de tijd voor je en zijn vriendelijk/gezellig en deskundig. Aanrader! Een klant zonder aandelen.

  2 / 10/ 5

  De kapsters in deze salon zijn vriendelijk tot het punt waar het onbeleefd wordt; arrogant en zeker niet toegankelijk. Ook wist de dame die mij geknipt heeft niet om te gaan met mijn korte kapsel helaas; blijkbaar is het bijwerken van de contouren een volledige knipbeurt in hun ogen.