karo-art.nl in Haarlem

Webshops - huis, tuin en interieur

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 515 beoordelingen

515 Reviews

karo-art.nl

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 515 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Wij zijn heel erg content met ons schilderij. Heel helder en snel geleverd. Top bedrijf

  2 / 10/ 5

  Negatief: Meer nietjes bevestigen bij canvasschilderij zodat doek strakker staat. Minpunt = zelf ophanghaakjes moeten monteren, staat niet vermeld op site.
  reactie: Wij gebruiken echt Italiaans canvas en dat is niet strakker te trekken dan dat wij al doen. Als wij teveel nietjes gebruiken (dit soort doeken ziet u bij de bouwmarkt of bijvoorbeeld een Zweeds grootwinkel bedrijf) is dat ten eerste niet mooi, ten tweede is kans van beschadiging groot en ten derde is de "levensverwachting" van zo'n doek niet al te groot. Het niet meeleveren van haakjes staat bij de producten vermeld. Zie ook onze sectie accessoires. Wij hopen dat het doek goed bevalt en wensen u hier heel veel plezier van. Karo-art

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Je wordt goed op de hoogte gehouden van alles over je bestelling en je mails wordt gelijk beantwoord en ze komen de afspraken meteen na.
  Negatief: Nee

  2 / 10/ 5

  Negatief: Terug reageren op mail Geduldiger ter woord staan aan de telefoon
  reactie: U heeft ons een doek gevraagd in een grotere maat. Wij hebben u zowel per mail als per telefoon aangegeven dat wij de door u gevraagde maat niet kunnen leveren. Later heeft u genoegen genomen met een kleinere maat. Jammer dat u dan reageert zoals u doet maar toch hopen wij dat het door ons geleverde doek u alsnog bevalt. Karo-art

  1 / 10/ 5

  Positief: Snel geleverd.
  Negatief: Wat er op de website wordt aangeboden klopt niet met de realiteit. Ik heb de houten boom schilderij besteld maar het zag er echt niet uit zoals op de foto. Ik had dit net zo goed bij de Action kunnen kopen. En dan ook nog verzendkosten kwijt zijn om dit terug te sturen echt jammer!
  reactie: U heeft bij ons een doek besteld wat gemiddeld gewaardeerd wordt met een 8,9. In dit geval kunnen wij helaas niet anders zeggen dan dat wij het niet iedereen naar de zin kunnen maken (wij doen wel iedere dag ons uiterste best) en dat smaken nou eenmaal verschillen. Vandaar ons makkelijke retoursysteem. Karo-art

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering
  Negatief: 1 canvas is niet goed strak getrokken, waardoor de achter lijst door het doek heen schijnt

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Nog nooit meegemaakt dit. Geweldig geholpen door de mensen van karo art en prachtig schilderij. Wij zijn zo blij

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Zaken werden goed verpakt en snel afgeleverd. Contact was goed nadat ik hen mijn problemen had uitgelegd over het niet direct online kunnen betalen.
  Negatief: Het op rekening betalen is wel mogelijk, maar dat is bij het bestellen niet goed aan te geven.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik schrijf niet gauw een beoordeling, maar voor karo-art maak ik een uitzondering. Ik ben op een zeer klantvriendelijke manier geholpen. Zij doen wat ze beloven en heb nu een mooie 5-luik aan de muur hangen.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en ook het geld terug storten na het retour zenden ging snel.
  Negatief: Het doek dat wij besteld hadden had bobbels. Ook stond het adres van een andere klant op de doos. Dit kan niet vind ik. Er stond wel in de uitleg voor retour zenden dat je niet op de doos mag schrijven maar als een klant dat dan toch doet kun je die doos niet naar een volgende klant sturen. Die gegevens gaan mij niets aan vind ik.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben zeer tevreden over karo-art.nl. Je wordt heel prettig te woord gestaan, en krijgt eerlijke informatie. Er was echter maar een vervelende misser, en dat was niet te wijten aan karo-art, maar aan de bezorging van UPS. Mijn bestelde schilderij was zoek geraakt bij UPS, Zodoende behoorlijke vertraging met de bezorging. Tot op heden is de vraag waar het gebleven is. In overleg met karo-art, is er onmiddellijk een nieuw schilderij besteld, en deze heb ik vandaag heel snel thuis gestuurd gekregen. Ik kan ten zeerste karo-art aanbevelen , ook de kwaliteit van het schilderij. .
  Negatief: Probeer zoveel mogelijk de juiste kleuren weer te geven p[ de desbetreffende site, of er de juiste kleuren bij te vermelden. Mijn uitgezochte schilderij van de site had een blauw zweem. Gelukkig was hier niets van te zien op het origineel.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke en kundige uitleg. Er wordt met je meegedacht. En het wordt snel geleverd.
  Negatief: Geen Absolute aanrader

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, zeer klantviendelijk, top service,reageert snel op mail. Werd 5 minuten later al teruggebeld. Top

  5 / 10/ 5

  Positief: Mooie duidelijke website. prettig telefonisch contact en goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben een schitterend kamerscherm aangeschaft, mooi afgewerkt, licht in gewicht en toch stabiel.
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie en track & trace voor de verzending. De kwaliteit van het kamerscherm was perfect en als verrassing aan beide kanten van het scherm dezelfde afbeelding. Ik geniet er elke dag van!

  5 / 10/ 5

  Positief: echt topbedrijf komt afspraken na en leveren echt goed hun spullen af
  Negatief: nvt

  5 / 10/ 5

  Positief: prima service binnen een paar dagen bestelling binnen

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering met fijne koerier. Materiaal ziet er goed uit.

  4 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering, mooi afgewerkt
  Negatief: Zou wel aangenamer zijn mochten de er vestigingen geplaatst zijn aan het kader om omhoog te hangen

  4 / 10/ 5

  Positief: Wordt echt binnen de afgesproken tijd geleverd.
  Negatief: Stuur de klant een mail, zodat het bestelde gevolgd kan worden. Er staat wel hoe lang de levering duurt, maar je krijgt geen mail welke dag het uiteindelijk komt. Dat is een vervelend gevoel, omdat je dan eigenlijk niet de deur uit wilt omdat het misschien vandaag wel komt.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Komen netjes hun afspraken na. Er is op tijd geleverd. Goed verpakt.
  Negatief: Er zat geen ophangsysteem bij. En aan de achterkant stak het materiaal vrij ver over zodat je het moeilijk kon bevestigingen. Ook is het doek vrij dun. Dat maakte het ook moeilijk om het op te hangen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie, snelle levering, topproduct

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: Doen wat ze beloven en waar ze promotie mee maken.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Internetsite en bestelling afhandeling prima.
  Negatief: Kwaliteit van het 5 luik had ik iets beter verwacht, mede gezien de prijs.

  5 / 10/ 5

  Positief: mooie kleuren / goede levering , alleen staan de panelen niet zo dicht bijeen waardoor het als foto achtergrond minder geschikt is dan verwacht (productfoto is hierbij wat misleidend) (kamerscherm)
  Negatief: productfotos voelen erg nep aan wat doet twijfelen aan de kwaliteit

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: snelle en professionele digitale afhandeling.
  Negatief: in bevestigingsmail staat dat direct via postnl de track en trace code komt. dat gebeurt niet en is ook niet te achterhalen. blijft dus afwachten wanneer wordt bezorgd. niet dramatisch, maar kan beter.

  3 / 10/ 5

  Negatief: Ik kreeg mijn schilderijen geleverd maar vond de kwaliteit tegenvallen.. voor deze prijs had ik wel wat meer vakmanschap verwacht de schilderijen zijn slecht gespannen en sommige nietjes zitten los.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Vlotte, snelle afhandeling van de bestelling
  Negatief: Afbeeldingen op de site beter in kleur tonen . Te "flets van kleur waardoor de werkelijke afbeelding te vage kleuren heeft.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en canvasdoeken van topkwaliteit

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en het product ziet er goed uit!!

  3.5 / 10/ 5

  Positief: geen mening / site ziet er goed uit
  Negatief: wij hadden verwacht een factuur te ontvangen - met btw specificatie - graag alsnog toezenden

  5 / 10/ 5

  Positief: Product was geheel naar verwachting, netjes afgewerkt en goede kwaliteit. Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Goede informatie over verzending en bezorging.

  3 / 10/ 5

  Positief: Bedrijf oké.. . Foto's op site mooier als werkelijkheid. Slecht verpakt kreeg mijn schilderij verbogen en de afbeelding zat slecht op het kurk. Mijn eigen fout dat ik er geen werk van heb gemaakt. Dacht laat maar zitten voor die €79 maar dat was dom van mezelf.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik heb een kamerscherm gekocht. Het scherm zelf is prachtig en van hoge kwaliteit. Geleverd binnen de termijn, goed stevig verpakt en de betaling ging snel en eenvoudig

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en ben super blij met mijn schilderij

  5 / 10/ 5

  Positief: prima ,niets aan veranderen .
  Negatief: geen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Eerst schilderij besteld en afgeleverd. Is retour gegaan Telefonisch contact en afhandeling van het schilderij : perfect.

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles goed geregeld!

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer netjes verpakt en zeer tevreden.

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles gebeurde zoals afgesproken. Kamerscherm voldoet ook aan onze verwachtingen en functioneert als bedoeld!

  5 / 10/ 5

  Positief: Very positive. Delivery really fast.
  Negatief: All is perfect.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5