KasCo in Amsterdam

Financieel adviesbureau

  Postbus 15473, 1001ML, Amsterdam

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 18 beoordelingen

18 Reviews

KasCo

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor financieel adviesbureau in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 18 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik maak nu ongeveer een half jaar gebruik van Kasco en mijn ervaringen met Kasco zijn super! Het is gemakkelijk te gebruiken en het scheelt echt enorm veel tijd. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk als ik vragen heb. Ik raad Kasco zeker aan !!!!

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben heel positief. Hoorde pas vorige week van een klant een ervaring dat hij niet met zijn telefoon kon betalen. Ik begrijp dat dat op het nieuwe platform wel kan, maar ik heb nog geen tijd gehad over te stappen. k moet dan debiteuren opnieuw aanmaken etc.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring en goed contact met de medewerkers bij Kasco

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Overzichtelijk factureren met als gevolg snellere betalingen. Bij een geschil direct contact en overleg met jurist. Top.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Geheel tevreden . Een ding wat ik wel minder vind is dat de nota s van de klanten bij de spam of ongewenste mail terecht komt.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Voor mij als ZZP'er is KasCo de onmisbare kracht in mijn bedrijfsvoering. Je hoeft zelf niet achter facturen aan te jagen en dat geeft mij rust. Elke MKB'er raad ik het gebruik ervan aan!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Kasco heeft mijn ogen geopend voor wat er mogelijk is in facturen land. KasCo heeft heel veel werk uit handen genomen en overzicht gegeven in mijn openstaande en betaalde facturen en mooi vormgegeven (ook niet onbelangrijk) Helaas slaan jullie een andere weg in, meer voor de grote ondernemers. Mijn 3 facturen per maand staat niet in verhouding met de 30 euro abonnementsgeld, daarvoor haal ik er te weinig uit. Niet getreurd, ik heb al verschillende goede alternatieven gevonden. Ik ga dus niet weg omdat ik ontevreden ben integendeel.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: We missen nog een paar functies zoals pakbon offertes maken

  4.5 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Een goed bedrijf met een recent vernieuwd systeem mede gebaseerd op in-puts van eigen klandizie. Waar elk nieuw of vernieuwd systeem zijn kinderziektes heeft, is dit ook het geval bij Kwalsco 2.0. De punten komen op de i en er worden steeds verbeteringen aangebracht. Dit zou sneller mogen zodat het totaal overzichtelijker werkt naar mijn inziens. Zeker blij met nieuwe opties die in het oude systeem niet ingebouwd waren.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: KasCo, goed vóór mekaar!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van KasCo. Ze doen wat ze zeggen en ik heb er veel gemak van.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top bedrijf! Top communicatie!

  4.5 / 10/ 5