Kastanjeboom Koffie- Thee- & Zuivelschenkerij De in Bunschoten-Spakenburg

Koffiehuizen en theehuizen

Kastanjeboom Koffie- Thee- & Zuivelschenkerij De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Wij, John en Marijke en onze kinderen, Monique, Gréanne en Pieter van Middelaar, heten u van harte welkom.

Ons boerenbedrijf, Landwinkel® en Schenkerij is gelegen in het midden van het land in de Provincie Utrecht. Vlakbij Amersfoort, de de wijken Nieuwland & Vathorst. Omringd door Baarn, Eemnes, Soest, Nijkerk (Provincie Gelderland/Veluwe) Hoevelaken en Hoogland.

Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten) hebben wij twee bedrijven. Het primaire bedrijf De Kastanjeboom op nummer 273 met o.a. koeien, varkens en schapen en de boerderij op nummer 281 die wij zelf bewonen met daarbij op het erf de Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom.

Ontdek de boerennatuur net buiten het voormalig vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg, in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland bij de Laakzone. Gelegen in de Gelderse Vallei.

De Gelderse Vallei is een streek gelegen in Midden-Nederland. Het gebied ligt ruwweg tussen de Utrechtse Heuvelrug in het westen, een stukje Nederrijn in het zuiden, de Veluwe in het oosten en de Randmeren in het noorden. De Gelderse Vallei ligt voor 2/3 in de provincie Gelderland en voor 1/3 in de provincie Utrecht.

Landwinkel & Schenkerij
Onze Landwinkel & Schenkerij is van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur geopend. Tenzij anders vermeld op onze website.

In onze Schenkerij (wat tevens als Landwinkel fungeert) zijn er, tijdens openingstijden, voor circa 15 personen zitplaatsen. Buiten openingstijden hebben wij in de Schenkerij voor circa 25 personen zitplaatsen. Buiten openingstijden kunt u reserveren vanaf 10 personen in combinatie van een arrangement.

Boerenterras
Buiten op het terras voor de Landwinkel & Schenkerij – welke gedeeltelijk is overdekt- hebben wij 5 robuuste picknicktafels staan. Op het terras kunnen circa 40 personen plaatsnemen. Let op voor laag vliegende boerenzwaluws!...

Voor het terras is een klein weitje waar de kinderen -onder toezicht- kunnen rondlopen. Achter hebben wij een klein "kampje" waar de geiten en soms de schapen lopen.

Kiemplek
Daarnaast hebben wij sinds september jl. vier zgn Kiemplekken achter onze Landwinkel & Schenkerij Deze Kiemplekken staan rondom de vijver tussen de weilanden. In deze Kiemplek (soort prieeltje) kunt u gebruik maken van een van de arrangementen.

Arrangementen
U kunt bij ons terecht voor diverse arrangementen. Actief voor groepen of teambuildings, vergaderingen, maar ook voor een gezellig samenzijn met familie, vriende

Overige informatie

Specialiteiten

  • High Tea,
  • Koffie & Thee,
  • Landwinkel,
  • Lunches,
  • Ontbijten,
  • Picknicken,
  • Vergaderfaciliteit,
  • Zelf pannenkoeken bakken

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren Parkeerplaatssen op eigen terrein

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst