Keampke Vakantieverblijven / Groepsaccommodatie in De Lutte

Groepsaccommodatie

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 244 beoordelingen

244 Reviews

Keampke Vakantieverblijven / Groepsaccommodatie

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In 1 woord, fantastisch !!!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: onze ervaring betreft 't Keampke Buiten. Een fantastisch huis, op een prachtige plek, sfeervol en comfortabel.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima accommodatie, en fijne ontvangst. Wij zijn zeer tevreden over zowel accommodatie als de ontvangst.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wat een geweldige plek. We hadden de beschikking over prachtige huizen en er was heel veel medewerking om op al onze vragen in te kunnen spelen. Het was echt geweldig!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: geweldig weekend gehad het ontbrak aan niets.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wederom een prima verblijf

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldig enorm genoten rust en ruimte huis mooi versierd in verband met kerstmis. Receptie altijd open voor lenen van spelletjes. Wat kan een mens nog meer wensen? Alle lof voor de familie Benneker.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: zeer gezellige en compleet uitgeruste accomodatie, wij hebben hier met de familie een erg goede tijd gehad

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Geweldig, van alle gemakken voorzien, sfeervol huis. Een echte aanrader. Wij komen in ieder geval graag nog een keer terug.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben er van genoten en was heel relaxed

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb het contact en verblijf als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Een fijne en snelle reactie op vragen en een goede opvolging van de gemaakte afspraken! De accommodatie en de ligging zijn erg prettig.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een superverblijf, accommodatie heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijfsuitje. Uiterst vriendelijke eigenaren die het hele verblijf klaar stonden om ons te helpen, prachtige accommodatie maar ook een mooie omgeving die zich leent voor activiteiten buiten.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben met onze pg- bewoners een ẗTop weekend gehad! in de Linde komen graag een keer terug!

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben een heerlijke midweek gehad in een heel gezellige accomodatie "de Eik" Alles was prima!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben met onze ondernemingsraad 3 dagen genoten van de mooie, ruime kamers/vergadergelegenheid. De ontvangst was uiterst plezierig en we komen graag de volgende keer terug.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Veel comfort, uitgebreide uitrusting.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Bijzonder mooie locatie, prachtig verblijf. Het interieur als ook de afwerkmaterialen zijnvan hoogstaande kwaliteit!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Alles was prima in orde!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: ruime accommodatie, mooi gelegen met een prachtig terras

  5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben een geweldige vakantie gehad. De accomodatie was goed verzorgt. Medewerkers waren zeer betrokkken.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: mede door het mooie weer was het een super weekend. Op de spelweiden kon ieder zich prima vermaken ! In de omgeving is genoeg te doen onder nemen !n.v.t.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: 't Keampke Buiten is een fantastische accommodatie. Meubilair en inventaris zijn prima in orde. Niets is de eigenaren te veel! We hebben opnieuw genoten.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben met 19 mensen in totaal ( waaronder 2 babietjes) een super fijn weekend gehad in het huis de Eik. Mooi huis. Ruimte genoeg voor iedereen. Fantastisch speelterrein voor groot en klein! Keuken prima geoutilleerd. tappas'buffet en barbeque prima verzorgd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: bijzonder goed, fijne ontvangst en alles goed verzorgd

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Een heerlijk familiehuis voor ons familieweekend, want is van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Heel fijn was de aanpassing voor onze gehandicapte dochter. Bovendien een hele mooie omgeving. We hebben genoten.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben erg genoten, zeer ruim huis met alles er op en er aan en een heerlijke buitenruimte. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in de speeltuin.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super weekend gehad op een prachtige locatie. Een fantastisch mooi ingericht huis.Fijne bedden ook niet onbelangrijk!!! Ga zo door!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het was een nat weekend maar door de mooie grote overdekte veranda konden we toch lekker buiten zitten. Fijne grote livingroom met open keuken, voor iedereen wat wils.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben afgelopen weekend (24 t/m 26 juni 2016) voor het 5e achtereenvolgende jaar ons vriendenweekend bij 't Keampke mogen houden. Evenals de eerste 4 keer was het ook dit jaar weer een feest om bij jullie te gast te zijn! De service die jullie geven, de vriendelijke ontvangst, het perfecte ontbijt, de goed verzorgde barbecue, de netheid van het gebouw, de slaapkamers, de keuken: in een woord geweldig! Ook aan andere groepen ons advies: als je nog nooit bij 't Keampke bent geweest, weet je niet wat een goed vrienden- of familie-weekend kan betekenen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Een prachtige plek, niet goedkoop, maar veel kwaliteit. Het huis en het terras is een gezellige plek om daar met een groep te verblijven. Veel privacy, al was de vraag om 12.00 uur, 's avonds om naar binnen te gaan een beetje overdreven; zo veel lawaai maakten wij niet. De omgeving is prachtig. De kamer is, zoals gezegd gezellig ,maar met slecht weer zit je met kleine kinderen een beetje op elkaar.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We hebben erg genoten van het verblijf opt keamke We hebben niet gegeten van het bedrijf,vandaar de1

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een geweldig verblijf en ligging ( zaten in Keampke buiten )

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hebben een hele fijne vakantie gehad samen met onze cliënten. De service was geweldig. Dank hiervoor!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Van alle medegasten niets dan log gehoord. Prima voor elkaar.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze ervaring met 't Kaempke is heel goed. Prachtige locatie met goede voorzieningen en prima onderhouden. Niet goedkoop maar alle waar naar zijn geld. Vriendelijke verhuurders

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Fijn weekend gehad in een prachtig apartement, leuk en eigentijds ingericht. Gezellig met het haardje. Het apartement was royaal voor het aantal personen waarvoor het geschikt is. Erg plezierig ook voor de kinderen vanwege leuke buitenspeelmogelijkheden.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Stichting Skik in Twente heeft 4 gezinnen, waarin 1 van de kinderen een beperking heeft, en die zwaar onder druk staan, een midweek aangeboden bij 't Keampke. Zowel in de voorbereiding als tijdens de midweek zijn we geweldig ondersteund door Henri en Margret. De gezinnen hebben genoten van de fantastische accommodatie. Het ontbijt, de lunch en het diner waren geweldig goed verzorgd en lekker. Kortom het was super!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Iedereen van de familie heeft erg genoten van het verblijf op 't Keampke. Mijn ouders vonden de accommodatie en ligging heel erg mooi. Fijn de grote keuken van alle gemakken voorzien en genoeg glas- en vaatwerk. Genoeg ruimte in de koelkasten en diepvries om voorraad in op te bergen. Vooral leuk dat de huizen niet 'standaard'zijn ingericht. Echt een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel goed vonden we het. Het hele gezelschap en ook de kleintjes hebben heerlijk genoten. Hun leeftijd was van 0 ot 11.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: in een woord geweldig!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg prettig verblijf gehad op t Keampke. Mooie omgeving en we hadden ook nog eens prachtig weer.