Keijzers Makelaardij Theo in Helmond

Makelaar

Keijzers Makelaardij Theo

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor makelaar in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ivm nalatenschap heb ik een woning verkregen. Door deskundig optreden vd dhr Keijzers en zijn expertise/ervaring heeft zijn advies mij veel geld bespaard bij het afhandelen vd successie rechten. Bezichtigingen verliepen uitstekend waarbij wij goed geïnformeerd werden en alles aan hem konden overlaten. Onze dank hiervoor.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: gewoon vriendelijk, behulpzaam en meedenkend...

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het heeft bijna 2 jaar geduurd voor we onze woning verkochten. Dat had te maken met de crisis en het ontbreken van een tuin bij onze woning. Theo is heeft 18 bezichtigingen gedaan bij onze woning en bleef altijd even vriendelijk en professioneel.Hij en zijn vrouw waren altijd vlot met het beantwoorden van onze vragen via de mail of telefonisch. Zelfs met vragen over de aankoop van onze nieuwe woning (in een ander deel van Nederland) kon ik bij Theo terecht met vragen, waar ik van onze aankoopmakelaar geen duidelijk antwoord op kreeg. Zoals mijn man zei: "Je neemt een makelaar om je zorgen uit handen te nemen en dat is wat Theo doet. Hij ontzorgt."
  Negatieve ervaring: Die hebben we niet.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: ondanks het lange wachten op de verkoop waardoor wij wij eens onrustig werden bleef Theo rustig en profecioneel

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: vriendelijk,deskundig en behulpzaam

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo is prettig in omgang, vriendelijk en neemt de tijd om zaken goed uit te leggen.
  Negatieve ervaring: Bij ons was de verkoper zelf ook aanwezig wat niet als prettig werd ervaren.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vakbekwame persoonlijkheid die alle tijd voor je neemt die je je wenst.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: persoonlijk en snel vertrouwd, empathisch ook; geeft adequaat info, ook al hoor je soms liever iets anders; stelt zich bescheiden op, maar laat van zich horen als dat iets toevoegt.
  Negatieve ervaring: kan er geen bedenken

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Uiterst deskundig, uitstekende begeleiding. Dit heeft veel voordeel opgeleverd.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Deze waardering heeft geen toevoeging nodig, behalve de vermelding dat Theo Keijzers ook nog uiterst flexibel is ten aanzien van zijn werk tijden
  Negatieve ervaring: Geen enkele

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ontzettende goede makelaar: deskundig, betrouwbaar/integer en heeft veel persoonlijke aandacht. Niet voor niets heeft Theo het druk. Ondanks dat, hij heeft altijd tijd voor je en geeft je nooit het gevoel gehaast te zijn. Zijn foto's zijn buitengewoon goed.
  Negatieve ervaring: Geen!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede begeleiding bij bezichtiging fijne ervaring
  Negatieve ervaring: Geen

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer tevreden ! Deskundig maar ook heel klantgericht !
  Negatieve ervaring: Geen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer vriendelijke en geduldige makelaar met uitgebreide kennis van de woningen en woningmarkt in de wijk waar wij een woning zochten, Helmond Brandevoort.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een zeer vakbekwame makelaar met goede kennis van zaken. Prettig in de omgang en duidelijk in zijn adviezen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer vakkundig geholpen bij de verkoop van onze woning. Na ruim een jaar verkocht. Goede adviezen wanneer je erom vraagt en geen opdringerig verkoopgedrag. Duidelijke uitleg en tevens geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Het totaalplaatje wordt verzorgd en dat is erg prettig. Er is veel persoonlijke aandacht en ook in de avond en in het weekend bereikbaar voor vragen of zelfs om een afspraak te hebben.
  Negatieve ervaring: -

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo is een prettige man in de omgang !

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Als äankopende partij" stevig maar uiterst correct kunnen onderhandelen. Trefwoorden zijn: Vriendelijk, rustig en correct maar vooral vakbekwaam.
  Negatieve ervaring: NVT

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettig met Theo samengewerkt
  Negatieve ervaring: is er geen

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een makelaar die zich houd aan afspraken,makkelijk bereikbaar is en zowel de koop en verkoop kant soepel laat verlopen.
  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Duidelijke informatie en adviezen. Goed bereikbaar, indien telefoongesprek niet werd beantwoord, werden we snel teruggebeld. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Ik beveel mensen Theo Keijzers Makelaardij aan.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Wij, mijn echtgenote en ik, hebben de heer Keijzers als zeer professioneel en klantvriendelijk ervaren. Theo was correct, behulpzaam en respectvol in de omgang. Wij kunnen en willen dan ook niet anders dan zijn Makelaardij van harte aanbevelen aan hen die onroerend goed te verkopen of te kopen hebben!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Tijdens het aankooptraject welke geleid heeft tot aankoop woning op 24-1-2014 heb ik een goed gevoel overgehouden. Dit in tegenstelling tot ervaringen met een andere makelaar.
  Negatieve ervaring: Geen

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer vakkundig en zeer klantvriendelijk
  Negatieve ervaring: nvt

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het is een betrokken makelaar die de foto's in eigen beheer maakt. Foto's zijn van zeer goeie/mooie kwaliteit. Ik ben zeer te spreken over Theo.
  Negatieve ervaring: Ik had iets meer gewillen dat er meer feedback was over de prijs van het huis. Dus advies van...je zou beter dit of beter dat kunnen doen. Maar dat is echt eigenlijk te verwaarlozen. Want de verkoop verliep prima.

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: kennis en kunde
  Negatieve ervaring: over langere periodes geen of weinig contact. denk in dat juist in deze periodes meer contact vertrouwen kweekt

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een zeer deskundige,menselijke begeleiding bij de aankoop van ons huis.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo heeft met gevoel en hart voor de klant ons huis in redelijke korte tijd weten te verkopen. Ook de koper was erg tevreden over de bemiddeling door Theo.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alles was geregeld door mijn hypotheekadviseur dus weinig eiegen ervaring maar alles is goed gekomen dus lijkt me positief
  Negatieve ervaring: geen

  4.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Fijn rustig gesprek en duidelijke informatie gekregen. afspraken met bezichtigingen goed nagekomen.
  Negatieve ervaring: Hebben het idee gekregen dat, toen we gegadigden hadden voor het huis, het meer een aankoopmakelaar voor de kopers was geworden als een verkoopmakelaar voor ons. Ging te ver mee in de wenden van de kopers. Huis is uiteindelijk wel verkocht aan deze personen dus is wel goed gekomen.

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik heb de contacten met dhr Keijzers als heel prettig ervaren. Hij heeft goede uitleg gegeven en reageerde snel op een mail als ik iets te vragen had.
  Negatieve ervaring: Ik heb geen negatieve ervaring

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer deskundig en gedurende de gehele verkoop op alle fronten positief.
  Negatieve ervaring: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Na een minder goede ervaring met een makelaar die mijn appartement in Helmond ruim een jaar te koop had staan overgestapt naar Theo Keijzers, die het in 8 dagen verkocht! What more can I say? Geen mooie praatjes maar de realiteit, daar heb je tenminste wat aan! Professioneel uitziende foto's, goed advies van hem en zijn vrouw Dora en het nodige zelfvertrouwen is wat mij ook vertrouwen in hem gaf!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo heeft voor ons de verkoop van ons appartement begeleid en hierbij laten zien de markt in Helmond uitstekend te kennen. In deze lastige tijd heeft hij er voor gezorgd dat de sterke punten waarmee we ons konden onderscheiden naar voren werden gebracht en door continu bovenaan Funda te staan hebben wij continu de aandacht gehad. Na een bezichtiging heeft Theo telkens meteen verslag uitgebracht en is hij de potentiële koper pro-actief blijven benaderen. Dit heeft geleid tot een succesvolle verkoop binnen een redelijke termijn.

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: zie boven
  Negatieve ervaring: nvt

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo en Dora zijn ontzettend vriendelijke en bescheiden mensen. We hadden meteen een heel vertrouwd gevoel bij ze. Geen mooie verkooppraatjes, maar gewoon zoals het is. In deze economisch moeilijke tijden hadden we soms best onze twijfels over de verkoop van onze woning, maar Theo nam dan echt de tijd om met ons te praten en ons weer vertrouwen te geven. En terecht, want onze woning is heel snel verkocht! We kunnen met recht zeggen dat Theo Keijzers Makelaardij veruit op nummer 1 staat wat betreft onze ervaringen met de verkopen van al onze woningen in het verleden. Een geweldige makelaar en geweldige, hartelijke en eerlijke mensen!
  Negatieve ervaring: Absoluut geen!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: zeer vriendelijk behulpzaam en vakkundig

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettige menselijke benadering. No nonsense en reële aanpak.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Theo heeft ervoor gezorgd dat ons huis binnen 6 maanden verkocht was in een economisch zware tijd. Een bord in de tuin was niet nodig, wij stonden continue bovenaan in de ranking op funda.nl. Theo weet precies welke middelen nodig zijn om je in de picture te houden. Bedankt!
  Negatieve ervaring: Een voordeel of een nadeel, we weten het niet. Theo is heel voorzichtig met het ventileren van zijn eigen mening. En als onervaren verkopers hadden we daar soms toch wel behoefte aan.