Kemp Schildersbedrijf Dave in Huissen

Schilder

  Christinastraat 1, 6851LP, Huissen

Kemp Schildersbedrijf Dave

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima schilder, betrouwbaar in zijn afspraken. De schilder wees ons op een defect aan de boegborden van onze nieuwe uitbouw waarna wij de aannemer konden inschakelen die daarna de boegborden als service heeft vervangen. Het gaf voor de schilder ook een hoop extra regelwerk. Het schilderwerk ziet er nu weer prima uit

  5 / 10/ 5

  Ervaring: prachtig geworden, coöperatieve , meedenkende schilder. Hem gevonden na googlen op een site met ""Sikkens schilders""

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer betrouwbare vakman, die zijn afspraken nakomt. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vakkundige schilder, die nauwkeurig en goed werk heeft afgeleverd. Onze kozijnen buiten zien er weer goed uit!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dit is de 2 de keer dat wij voor Dave hebben gekozen. De 1ste keer was voor het plafond, en de laatste keer de buitendeur met afdakje. En wederom heeft hij goed werk geleverd, zelfs bij mijn buurtjes die ook zeer tevreden zijn. Als we weer wat te schilderen hebben zullen wij hem zeker benaderen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Werk netjes, geef goed advies . Is bereid om een aanzet te geven. voor kleine klusjes die we e.v. zelf kunnen doen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn vriendin en ik zijn zeer tevreden over de vakmanschap en kennis van schildersbedrijf Dave Kemp. Hij heeft inmiddels voor de 2e keer onze voor- en achtergevel van ons huis geschuurd rotte plekken keurig bijgewerkt en 2x afgelakt. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit vd lak en de manier hoe Dave ons geïnformeerd heeft! Zou t een ander aanbevelen!