Keola elektrische fietsen in Amersfoort

Webshops

5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 49 beoordelingen

49 Reviews

Keola elektrische fietsen

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2.5 / 10/ 5

  Positief: Niks als de eerste service beurt moet hebben moet je maar naar een andere bedrijf gaan dus dat is geen service
  Negatief: Meer service

  5 / 10/ 5

  Positief: Weten waarover ze praten hier en ze zijn transparant over hun prijzen, anders dan andere.
  Negatief: geen idee

  4 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Snel, en overzichtelijk aanbod
  Negatief: Betere handleiding meeleveren en een Quick Reference Card. Daarnaast foldertje met prijzen, accessoires en additioneel accupack.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle aflevering. Fiets is prima, maar gezien het weer nog niet veel gefietst na aflevering.
  Negatief: Het display is niet afneembaar, waar de verkoper in Geldrop ook niet op heeft Gewezen! Bestaat er ook een afneembaar Display zodat schade (of vernieling) kan worden Voorkomen?

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Echt een geweldige service gehad. Jammer dat ik de texel niet eerder kopen omdat deze uitverkocht was, maar nu gelijk ingelicht en mijn kans gepakt. Bedankt, hij fiets heerlijk!
  Negatief: Iets meer voorraad van de texels :P

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positief: HEB ER TE WEINIG GEBRUIK VAN KUNNEN MAKEN OM OORDEEL TE GEVEN

  5 / 10/ 5

  Positief: Prima poduct
  Negatief: Communicatie m.b.t leveringstermijn

  4 / 10/ 5

  2 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk e-mailcontact De e-bike gewonnen via de ANWB
  Negatief: Veel klopte er niet aan de fiets, verliest vertrouwen. Info over actieradius, discutabel. Eerst werd er gezegd 70 km bij gebruik van 4/5 ondersteuning. Nadat dit niet lukte werd excuses aangeboden en verteld dat de actieradius 40 km was bij 4/5 en bij 1 70 km. Dus een stevige tocht valt niet te maken, wat is dan de zin van een e-bike?

  5 / 10/ 5

  Positief: alles keurig afgewerkt zoals fiets en levering
  Negatief: weet ik zo niet te noemen

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer snelle hulp en assistentie maar wel via Etten -Leur,andere vestigingen weten niet goed hoe te handelen.
  Negatief: Tel. per vestiging en niet doorschakelen,dit ervaar ik als zeer onprettig.Dus rechtstreeks naar Etten-Leur doorverbinden.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: vriendelijk ,en goede uitleg ,
  Negatief: fiets had bij levering wel gepoetst mogen worden

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Fantastische service, met name het optreden van mevr. Mörchel. Haar vriendelijkheid en service gerichtheid naar de klant staat buiten elke twijfel.
  Negatief: De handleiding is niet volledig en kan in het geheel beter.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Prijs fiets met grote accu
  Negatief: Zojuist heb ik een Keola Delft met middenmotor gekocht. Over de fiets kan ik nog niets zeggen, maar wel wat over hun documentatie en communicatie die rammelt nogal. Zo staan er in de folder, prijslijst en factuur nogal wat fouten en misleidende kreten. In een email heb ik de directie gevraagd of hun product en garantie daarop aan de zelfde kwaliteit voldoet, en wat hieraan wordt gedaan. We zijn nu een week verder maar men heeft nog niet de moeite genomen om te reageren. Dat ik toch de fiets heb gekocht was omdat ik bij verschillende proefritten deze fiets het prettigst vond fietsen. En nu maar vertrouwen dat het goed komt.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ging allemaal er snel.
  Negatief: ?

  5 / 10/ 5

  Positief: netjes, vriendelijk en behulpzaam.
  Negatief: nvt

  3 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk personeel, de fiets werd gratis thuis afgeleverd. Vriendelijke uitleg van een half uur!
  Negatief: De begeleiding van de aankoop bij locatie Etten-Leur verliep rommelig. Moest er zelf steeds achteraan bellen.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: We werden steeds onmiddellijk en zeer vriendelijk geholpen, en bij de bestelling en bij de levering. De fiets heeft een goede zithouding en rijdt soepel en geruisloos (zie ook verbeterpunt). Tot nu toe zeer tevreden.
  Negatief: Bij rijden over oneffen weg rammelt er iets (toch wel hinderlijk), ik heb nog niet ontdekt wat juist (ik vermoed de ketting tegen kettingkast wat bij stilstand moeilijk vast te stellen is). Elementen als betrouwbaarheid, nazorg en garantie kunnen pas geëvalueerd worden na verloop van de garantieperiode.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: In de winkel in Amersfoort werden we netjes geholpen. De omgeving was ook heel geschikt (incl heuvel) om een uitgebreide proefrit te maken. Bij aflevering aan huis werd netjes uitgelegd hoe de fiets gebruikt moet worden. Over de kwaliteit van het product is het nog te vroeg om iets zinnigs te zeggen. Voor zover zichtbaar zijn goede onderdelen gebruikt. Uiteindelijk hebben we de Brabant gekocht, voor een aantrekkelijke prijs..
  Negatief: De handleiding mbt het bedienen van het display is niet volledig. Maar via internet kwam ik een uitgebreidere handleiding tegen. Ook ontbreekt in de handleiding adviezen mbt het onderhoud van de fiets.

  5 / 10/ 5

  2.5 / 10/ 5

  Positief: hebben we nog niet. we hebben het product pas net in huis en hebben nog geen contacten met het bedrijf hoeven opnemen.
  Negatief: wat betreft klant vriendelijkheid. wij zijn twee maal in Etten-Leur geweest maar ons is nooit een kopje koffie aangeboden.

  4 / 10/ 5

  Positief: Correcte en stipte levering. Fiets rijklaar !

  5 / 10/ 5

  Positief: prima
  Negatief: juiste papieren mee geven van de fiets om te kijken hoe alles werkt. en garantie papieren.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik heb een Keola elektrische fiets gekocht bij Jeremy in Geldrop. Ik ben erg blij en tevreden over mijn e-bike en ik wil Jeremy bedanken voor het geduld dat hij had om mij verschillende fietsen te laten uitproberen. Ik kon kijken of een e-bike iets voor mij is en ben helemaal overtuigd door hem voor het kopen uiteindelijk van mijn fiets. Dank je Jeremy! Je hebt mij over de streep getrokken waar ik heel blij mee ben nu.. Hartelijke groet, Mirjam Steenman.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle levering en uitstekende service!!!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Mooie prijzen en zeer vriendelijk personeel in Geldrop, had alle tijd voor me en keurig netjes alles over de fietsen verteld.
  Negatief: Jullie zijn moeilijk te vinden vind ik.

  3.5 / 10/ 5

  Positief: snelle levering
  Negatief: rommelige facturen en in de showroom geen duidelijke antwoorden op onze vragen. Geen gebruiksaanwijzing van fiets. Verbeterpunt voor enquete is dat je betrouwbaarheid en nazorg en garantie na 1 week nog niet kan beoordelen.

  5 / 10/ 5

  Positief: zeer goede hulp

  4 / 10/ 5

  Positief: Prima fietsen en tevens snap ik niet waarom andere bedrijven ebikes zo duur maken. Ik vind dat Keola een enorm goede prijskwaliteitverhouding heeft.
  Negatief: Betere vindbaarheid, meer mensen zouden Keola moeten leren kennen voordat ze ergens anders een dure fiets halen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Geweldige accu, goede kwaliteit fiets.
  Negatief: Levering kan sneller.

  5 / 10/ 5

  Positief: Leuk bedrijf, prettige monteurs - hier heb ik met plezier mijn e-bike gekocht. Mijn trouwe Texel is echt geweldig voor woon-werk.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Echt mooie prijzen, haal je nergens zulke fietsen voor die wij hebben. Wij zijn langs Geldrop geweest, goed geïnformeerd en duidelijk. Inmiddels fietsen we al een paar weken met alle plezier op onze elektrische fietsen.
  Negatief: Niet super makkelijk te vinden op internet.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Leuke fiets gekocht voor een prima prijs. Goedkoper dan deze fiets met zijn specificaties heb ik nergens anders gevonden. Zojuist ook met de harde wind naar m'n familie gefietst maar ik kwam gewoon nog fit aan en had niet echt last van de wind. Ik werd ook goed geholpen door twee jongemannen in Oostzaan
  Negatief: Het testen van de fiets gebeurd bij lab21 en we hebben wel even moeten zoeken voordat we hier terecht kwamen. Misschien dat het op de gevel kan komen voor andere mensen

  5 / 10/ 5

  Positief: Aardige mensen en goede service
  Negatief: Zou het zo weten

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Degelijke fiets met fijne rij eigenschappen. Netjes en redelijk snel rijklaar afgeleverd. Bijzonder fijn ook de proefrit mogelijkheid, dit heeft ons over de streep getrokken !

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Echt enorm goed geholpen in de showroom Eindhoven. Alles uitgelegd over de fietsen en duidelijk echt laaggeprijsd. Ik ben langs meerdere zaken geweest, maar niemand kan deze kwaliteit zo aanbieden.
  Negatief: Niks aan te merken.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Wij kregen de fietsen (Texel) met een LLHP accu voor dezelfde prijs, nog voor dat deze reclame actie was gestart. Dit getuigt van respect voor de klant en gevoel voor service! Hartelijk Dank! Vedre prima fietsen, na een weekend testen, geen enkel nadeel kunnen ontdekken! Ook het toepassen van Axa sloten is zeer goed gekozen, je kunt hier een extra kabelslot van Axa makkelijk insteken.
  Negatief: achterrem misschien beter een velgrem kiezen, voor meer remkracht?

  4.5 / 10/ 5