Kessel & Van Gellicum Makelaars & Taxateurs Van in Geldermalsen

Makelaar

Kessel & Van Gellicum Makelaars & Taxateurs Van

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (13)

Bekijk alles

Beschrijving

Van Kessel & Van Gellicum kan u van dienst zijn bij de aan- en verkoop van (bedrijfs-) panden, taxaties of vakkundig advies. In de toekomst wil het bedrijf, nog meer dan nu, haar flexibiliteit aanwenden, ten gunste van klanten. Heeft u vragen, of bent u gewoon benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Loopt u dan gewoon eens binnen.

Door de bundeling van onze krachten maken we bij Van Kessel & Van Gellicum het verschil. Het netwerk en het bereik van maar liefst 4 fulltime, actieve en ervaren (kandidaat) makelaars en een betrokken binnendienst zijn aanzienlijk groter dan dat van de solist. Als relatie van Van Kessel & Van Gellicum profiteert u hiervan. Door de toewijzing van een vast contactpersoon blijft u natuurlijk wel verzekerd van de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze individuele (kandidaat) makelaars.

Onder het motto Makelen is een teamsport zien we de markt met vertrouwen tegemoet. En door onze nuchtere Betuwse instelling kunt u ervan uitgaan dat we er gewoon wat harder aan trekken, en dat gaat nu eenmaal wat makkelijker als je meer bent.

Overige informatie

Woningtype

  • Appartementen

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Aangesloten bij / Certificering

  • Vakvereniging NVM

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst