Ketelman Installatiebedrijf De in Utrecht

Loodgieter

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Ketelman Installatiebedrijf De

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor loodgieter in de buurt

Overige informatie

Diensten

 • Inspectie

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Aardig personeel, alleen geeft niet thuis na een slechte reparatie. Direct na vertrek liep het water uit het plafond omdat de Keteldruk te hoog was gezet. Voor herstel werd gewoon het normale tarief opnieuw in rekening gebracht. Bovendien werd hij meteen heel boos en zouden we hem nooit meer mogen bellen. Ik zou dit bedrijf afraden.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende en vakkundige service!

  1 / 10/ 5

  Meneer verscheen om 14:00 bij mij terwijl we expliciet tussen 16:00 en 18:00 hadden afgesproken. Juist omdat ik om 14:00 mijn kind van school moet halen. Bovendien hadden we afgesproken dat hij een half uur voor aankomst zou bellen zodat ik zou zorgen thuis te zijn. Aan beide afspraken heeft de Ketelman zich niet gehouden. Vervolgens heb ik niets meer van de Ketelman gehoord. Ik ben ernstig teleurgesteld in deze gang van zaken.

  5 / 10/ 5

  De ketelman kwam keurig op tijd en heeft de nieuwe cv ketel keurig gemonteerd . Prima service! En bovendien een aardige, betrouwbare vakman om over de vloer te hebben. Ik heb hem al aanbevolen binnen mijn kennissenkring en ook daar is inmiddels al weer een klus tot volle tevredenheid door hem uitgevoerd