Keuken Concurrent Hoofdkantoor in Kaatsheuvel

Keukens

  Waterloop 2/4, 5171PX, Kaatsheuvel

2.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

8 Reviews

Keuken Concurrent Hoofdkantoor

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  de service het personeel aan de telefoon , de afwerking van de keuken , het is allemaal om te janken het enige waar ze goed in zijn is de mensen in de schulden brengen , en op extra kosten . En informatie krijg je veel te laat of helemaal niet . de keuken is geplaatst maar kan niet koken de aanrecht is niet afgewerkt . kortom een verschrikkelijk ervaring met de keukenconcurrent . hoop dat andere keuken zaken het beter doen en gauw bij de keukenconcurent de das omdoen .

  1 / 10/ 5

  Een dure keuken eind mrt. 2016 gekocht bij de KEUKENCONCURRENT BARENDRECHT maar helaas waren er twee scharnieren kapot na vele telefoontjes ( 8 X) van het kastje naar de muur gestuurd en vele verkopers later zijn we nu twee mnd. later nog geen scharnieren en vandaag weer gebeld naar de keukenconcurrent in Barendrecht en kreeg verkoper Jeroen aan de lijn deze vertelde mij heel onbeschoft dat hij vond dat we de keuken voor een hele goede prijs hadden gekregen en dat ze met alles ons geholpen hebben ( met wat weet ik niet) en vertelde mij tamelijk dat ik niet zo moest zuren over twee scharnieren. service daar !!!! ho maar !!! mensen bezint voor dat je begint !en dan zeggen dat ze goede service leveren hahahahaha ja in hun dromen zodra je dus de keuken hebt moet je niet meer zeuren als er iets kapot is want dan kan je het zelf uitzoeken gelukkig zijn het bij mij twee scharnieren maar als de service hier al bij zo is nou maak je borst maar nat als het iets veel erger is...maar de keuken is nieuw en heeft € 5000,- euro gekost maar kom op niet zeuren hé verkoper JEROEN ! was toch een goede prijs vind jij ! en op iedere keuken IN ELKE KEUKENZAAK ( dat is heus niet alleen de keuken concurrent ) WAAR DAN OOK heb je goede kortingen hoor ! dus let op ! een gewaarschuwd mens telt voor twee !

  1 / 10/ 5

  wij zijn benaderd door een hele agressief verkoper Ibrahim Tahtah( is zijn naam ) bij de keukenconcurent. Ik had alleen nog maar het formulier op internet ingevuld voor advies en na een half uur werd ik door deze verkoper gebeld ,met de vraag of ze de maten op konden meten om een afspraak te maken. Ik werd hier door overvallen en zei dat dat nog niet nodig was ,omdat het alleen maar om advies ging daar wij pas in november hiertoe over wilde gaan en dan enig idee hadden wat wij kwijt zouden zijn. Maar meneer was niet voor rede vatbaar ,en luisteren kan hij al helemaal niet. dan pas!! was zijn reactie ,en hij bleef maar doorzeuren om te komen meten,maar dat wilde ik helemaal niet hij wilde direct een afspraak maken of wij langs wilde komen,maar ik had het mijn man er nog niet over gehad,dus zei ik dat ik dit eerst nog met mijn man wilde bespreken. nou hij zou dan 2 dagen later nog eens bellen.toen brak echt mijn klomp want wat zei hij ,de datum die over hadden om eens langs te komen vond meneer schijnbaar veel te lang duren,want of wij deze week nog konden komen,mijn antwoord was nee,dan kunnen wij komen en anders niet.hij bleef doordrammen zodat ik al besloten had hier met deze man niet in zee te gaan,hij duwt je zo een keuken in je maag ,waar je jezelf niet fijn bij voelt. willen jullie deze agressief verkoper eens aan de tand voelen want dit kost jullie klanten.

  1 / 10/ 5

  Keukenconcurrent is echt waardeloos....als ik het van te voren wist dat het zo slecht was had ik me keuken daar nooit gekocht ik raad het iedereen ook af om daar een keuken te kopen

  1 / 10/ 5

  Samen met mijn partner een keuken gekocht, wat ons op viel is dat er zeer slecht geadviseerd werd. Men let totaal niet op de kleine details ik zie dit als onervaren adviseurs aan. Het ergste van alles is dat onze hypotheek niet rond kwam, dit is een fout die gemaakt was bij onze hypotheekadviseur. We hebben netjes op tijd keukenconcurrent gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was. Ze tonen totaal geen begrip, voor ons is er al erg genoeg dat de financiering niet rond gekomen was. En toch durven ze 30% annuleringskosten te vragen terwijl de keuken nog niet eens in de maak is. Ze blijven hameren op ja maar u heeft getekend, dat is de enige arrogantie waar ze zich aan vast houden. Een jong gezin willen ze graag in de problemen helpen, het heeft hun enkel slechts een kopje koffie gekost meer niet. In ons ogen maar ook voor veel andere mensen te zien aan de slechte beoordelingen zijn het gewoon grote schurken. Zolang hun maar een miljoenen omzet halen en de managers een extra bonus in hun zak kunnen steken vinden ze het maar best. Totaal niet sociaal en een stugge houding hebben ze. Ik hoop dat keukenconcurrent snel gestopt wordt in de verkoop van keukens hoe hard het ook is, zo ga je niet met mensen om. We hebben het hier over een jong gezin die nog niet zo ervaren is en hun geld hard nodig hebben.

  1 / 10/ 5

  De service van de keukenconcurent is heel slecht Beneden nieau. geen aanrader om daar een keuken aan te schaffen

  1 / 10/ 5

  De service van de keukenconcurent is beneden peil. Ik zou niemand aanraden om een keuken bij keukenconcurent te kopen. Service is geeft ik een cijfer 3. Jammer dat het zo moet aflopen.

  2 / 10/ 5

  de service van de keukenconcurrent is beneden niveau. als de keuken is geplaatst en hij staat 3cm van de muur dan beweren ze dat het je eigen schuld is. en ze willen hem dus ook niet overnieuw plaatsen want dat kost hun geld. koop dus nooit bij de keukenconcurrent die verleent alleen service in zijn eigen zak niet naar de klant toe.