Keuken Inbouwapparatuur Van Rooij in Werkendam

Wasmachine reparatie

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Keuken Inbouwapparatuur Van Rooij

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor wasmachine reparatie in de buurt

Extra gegevens

Altijd zeker van je zaak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Altijd fantastische serviceOf je nu iets nieuws aanschaft in de winkel in Werkendam (niet online bestellen maar gewoon hier kopen want goede prijs!) of er moet een monteur komen als je ergens een storing mee hebt, het is gewoon altijd uitstekend geregeld. Kapotte wasmachine op zaterdagmiddag? Nieuw exemplaar uit de winkel dezelfde middag nog gemonteerd. Vaatwasser storing? De volgende dag al een monteur. Altijd een snelle service en goede communicatie via de mail. Personeel wat er al heel lang werkt en dat merk je. Vriendelijk, efficiënt en zo kan ik nog wel even door gaan. Als wij nieuw witgoed o.i.d. nodig hebben dan gaan we altijd hier heen! Een aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  Goede service, klantvriendelijk, afspraak met reparatiemonteur is snel gemaak.Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel, kennis van zaken, goede service ook wat betreft reparatiemonteur die precies op afgesproken tijd arriveert en probleem oplost. Parkeergelegenheid recht tegenover de winkel.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede prijs/kwaliteitsverhouding, prima advies en overzichtelijk assortiment.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel, maar ook door de installateur. Erg snelle service, top!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed overleg vooraf en service. Ook pakte de klus moeilijker uit dan verwacht werkte de monteur door tot alles in orde was. Dank.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZe gaan de extra mijl.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldsupercorrecte en snelle bediening

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVriendelijke en ervaren mensen, die ook de tijd nemen om je alles over de wasmachine te vertellen en de werking uit te leggen door een gedegen instructie te geven.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarOm te huilen , dure reparaties aanbieden zonder enige inspectie.hierdoor ben je snel van mening dat de machine een ernstig defect heeft Dit bedrijf noemt zich specialist. Uiteindelijk maar een reparatie laten doen door een hobbyist. Kosten 8€. opgave van de Rooij €365.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldsnelle service, toen onze vaatwasser er mee stopte.
  binnen 1 week gemaakt !

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenCorrect te woord gestaan, duidelijke informatie en de afspraak is goed nagekomen. Prima.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld