Keurslagerij Winkelman in Enschede

Slagerij

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Keurslagerij Winkelman

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Zowel in onze winkel als hier op onze website kun je iets meer van ons verwachten. In onze winkel kun je terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Op deze site geven we je een kijkje in onze keuken en maak je kennis met onze passie voor het slagersvak. Je zal zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Iets meer kwaliteit
Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Als Keurslager worden wij namelijk per jaar gekeurd op onder andere hygiëne en deskundigheid.

Iets meer service
Bij ons krijg je het vlees zoals je dat wilt. Speciale wensen zijn voor ons dagelijkse kost. Natuurlijk voorzien we je ook van bereidingsadvies.

Iets meer variatie
Met ons uitgebreide assortiment kun je blijven variëren. Zonder probleem kook je iedere dag weer een andere smaakvolle en verrassende maaltijd.

Iets meer inspiratie
Aan inspiratie hebben we bij de Keurslager geen gebrek; iedere twee weken ligt er een nieuw product in onze toonbank: de Special. Meer inspiratie nodig? Neem dan gratis ons magazine Proef… mee.

Iets meer recepten
Met een keuze uit meer dan 1.600 recepten vind je hier voor elke gelegenheid wel een passend recept.

Over onze Keurslagerij
Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien

Vakmanschap
Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is.

Overige informatie

Producten

 • Vlees,
 • Vleeswaren

Vleessoorten

 • Rundvlees,
 • Varkensvlees

Diensten

 • Catering

Service

 • Bezorgservice,
 • Keurslager

Toegankelijkheid

 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Bereikbaarheid Gratis parkeren

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Keurslager
 • Overig Keurslager

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Top

  1 / 10/ 5

  Heb er broodjes bestel 1x broodje warm vlees 1x broodje kipfilet 1x broodje achterham De achter ham hoort normaal flinter dun te zijn dat waren echt dikke vette Gore lappen met een zeer aparte smaak niet lekker,de kipfilet was ook al niet om over naar huis te schrijven droog en smakeloos,het broodje warm vlees was echt niet te eten zeer slecht en droog, na het eten ervan was ik onpasselijk. De broodje zelf waren zeer summier besmeerd met boter en de sla errop moet je met een vergrootglas zoeken. Om over de sausen maar niet te spreken GZD Was het niet veel maar het was ook echt niet te pruimen .De bezorging was zeer correct en op tijd

  5 / 10/ 5

  Ik kom hier al jaren met plezier. Goede service en suggesties en gewoon goed vlees voor ene gunstige prijs! Hier kan een supermarkt niet aan tippen, terwijl het niet eens zoveel duurder is.

  5 / 10/ 5

  Ze bezorgen ook broodjes. Ik heb pas geleden broodjes besteld via Thuisbezorgd.nl en ze waren super, zoals je van een echte Keurslager mag verwachten