Key Perfections in Amsterdam

Slotenmaker

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

3 Reviews

Key Perfections

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor slotenmaker in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 3 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  oplichters, voor 475 euro een slot vervangen dat overal ca. 50 euro kost en dan voor 185 euro op de rekening verschijnt. Voor die prijs ook afgeleverd met een totaal kapot geboorde opdekplaat aan de buitenzijde - het zag er verschrikkelijk uit. Vervolgens geen enkele reactie op mijn verzoek om over e.e.a. in gesprek te gaan.

  1 / 10/ 5

  totale oplichters. op 2 juli heeft het bedrijf Key Perfections op zeer onprofessionele wijze een voordeurslot vervangen, voor een bedrag van 472 euro. Ik kon er zelf niet bij aanwezig zijn. Het Cisa opleg slot zelf is overal te vinden voor ca. 45 euro, het wordt in rekening gebracht voor 185 euro. Het zag er vreselijk uit met aan de buitenzijde een op meerdere plaatsen kapotgeboord afdekplaatje, een wanprestatie waarvoor men het bovenstaande bedrag durft te vragen. Een opdekslot zit met 4 schroeven vast het vervangen ervan is hooguit kwartiertje werk: daar wordt dan al 125 euro voor gerekend. Ze zijn vervolgens op hun spoednummer (!) volstrekt onbereikbaar, zodat ik geen verhaal kan halen. Op de site http://www.locksmith24-7.nl/ die gelieerd is aan Key Perfections staat een klanten tevredenheid van 8.4, die fake is: je kan er niet bijkomen. Op de zeer vermoedelijk ook gelieerde site http://www.slotenmakers24-7noodlijn.nl/ staat precies dezelfde klantentevredenheid, die ook niet toegankelijk is. onderaan de pagina wordt zelfs 100% klantentevredenheid gesuggereerd, zonder onderbouwing. Kortom: dit is een zeer onbetrouwbare firma, die klanten voorliegt op hun site en oplicht bij het met spoed sloten plaatsen.

  1 / 10/ 5

  Zeer slechte kwaliteit tegen een extreem hoge prijs. In mijn afwezigheid werd door hen een oplegslot van de voordeur vervangen. Dit Visa slot kost in de winkel hooguit 50 euro, doch er werd 185 euro voor in rekening gebracht. Geen degelijke afdekplaat aan de voorkant maar een bestaand kapot geboord plaatje, zag er niet uit! Eindrekening 470 euro! Vervolgens is deze 24/7 dienst totaal onbereikbaar om verhaal te kunnen doen!