Kierkels Tegels en Vloeren in Heythuysen

Tegels

  Walk 11, 6093GS, Heythuysen

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 159 beoordelingen

159 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Kierkels Tegels en Vloeren

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Tegels
Onze collectie omvat ca. 1000 verschillende wand- en vloertegels, geproduceerd door ongeveer 50 verschillende fabrikanten. De beste fabrikanten wereldwijd zijn in Heythuysen te vinden, o.a. Mosa, Lea, Floorgress, Cotto dEste, Emil Ceramica, ABK, Roca, Tagina enz…
Tegels en natuursteen worden al vanaf het begin door ons geleverd en gelegd in heel Limburg.

Vloerverwarming
In 1996 Introduceerden wij in Limburg het inslijpen van vloerverwarming in bestaande cementdekvloeren. Inmiddels zijn met dit systeem in Limburg al ruim 2750 woningen door ons van vloerverwarming voorzien. Buiten het inslijpen van de vloerverwarming in bestaande cementdekvloeren verzorgen wij ook het traditionele aanbrengen van vloerverwarming waarbij de tegels dan in de specie gelegd worden.

Tegelzetter
Ook de zelfstandige tegelzetters kennen ons bedrijf inmiddels goed en komen voor materialen of advies en sturen hun klanten naar onze showroom om tegels uit te zoeken. Door de jarenlange relaties en het onderling vetrouwen is er altijd een prettige sfeer voor de tegelzetter en hun klant.

Leveringen
Het leveren van tegels en andere materialen wordt niet uitbesteed, maar dit doen wij allemaal in eigen beheer. Zo kunnen we een stuk flexibeler werken en alle materialen bij onze klanten netjes binnen zetten.

Overige informatie

Producten

 • Natuursteen,
 • Tegelwerk,
 • Vloertegels,
 • Vloerverwarming,
 • Wandtegels

Service

 • Bezorgservice,
 • Geen voorrijkosten,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Honden toegestaan,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 159 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goed en precies gewerkt.Wij vinden dat de jongens goed, hard en precies gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.

  0.5 / 10/ 5

  Geen aftersales en bij klacht verschuilen ze zich achter een technische bepalingWij hebben een tegelvloer met vloerverwarming gekocht bij Kierkels. Toen de vloerverwarming aan mocht en deze niet naar behoren functioneerde, belden wij Kierkels. Wij werden naar de leverancier van de vloerverwarming verwezen. Vreemd want wij hadden Kierkels de opdracht gegeven. Wij kregen van Kierkels zelfs de boodschap dat wij maar tot maandag moesten wachten. Daarnaast ligt 1 tegel aan een kant lager dan de rest. Kierkels weigert dit op te lossen, met de mededeling dat correctie te veel kosten met zich mee brengt en beroept zich er vervolgens op dat deze afwijking binnen de normen valt. Kierkels doet niet aan aftersales. Hoe goed en professioneel zou het zijn als er na oplevering van de vloer een bezoekje of een telefoontje zou zijn of de opdracht naar tevredenheid is uitgevoerd. Kierkels doet hier niet aan.

  Reactie van het bedrijfBeste Sandra en Ralph,
  We hebben bij jullie een compleet nieuwe cementdekvloer aangelegd, met vloerverwarming plinten en natuurlijk een tegel in de hal woonkamer en keuken. Alles is volgens planning op dag en tijd uitgevoerd op het aanbrengen van de plinten na. Maar dit kwam omdat uw muren niet droog waren, hiervoor zijn we dus netjes en kosteloos terug gekomen toen de muren wel droog waren.
  Toen op een zaterdagmiddag na 6 weken een telefoontje kwam dat de vloerverwarming bij het de eerste keer aanzetten niet werkte, hebben we u aangegeven dat de servicedienst van de vloerverwarming niet op zaterdag werkt, maar dat we ze op maandagmorgen als eerste met u zouden laten bellen om het probleem te achterhalen en een oplossing te vinden. Dit was voor u onacceptabel en u stond erop dat u per direct iemand van de servicedienst te spreken kreeg. Aangezien er niemand bereikbaar was konden we u dat helaas niet bieden. Na een uiterste inspanning van ons is het toch nog gelukt om op zaterdagmiddag iemand te bereiken en is het probleem dezelfde dag nog opgelost.
  In dat zelfde telefoontje was het ook dat we te horen kregen (na 6 weken) dat er een tegel was die slecht lag en wat we daar aan zouden doen. We hebben niet geaarzeld en meteen een afspraak met u gemaakt om te komen kijken naar het probleem en een oplossing te zoeken. Bij u aangekomen bleek dat het ging om 1 tegel in de kamer waarvan een puntje iets lager lag dan de naastgelegen tegel. We hebben toen meteen aangegeven dat dit niet aan de tegelzetter ligt, maar dat een keramische tegel kleine afwijkingen kan en mag hebben en dat dit hier ook het geval was. Aangezien dit voor u weer een onoverkomelijk probleem was hebben we aangegeven dat we met de tegelzetters zouden overleggen en kijken of we de tegel konden/wilden vervangen.
  Binnen 7 werkdagen hadden we een officiële in gebreke stelling binnen. “Daarom verzoeken en voor zover nodig sommeren wij u om binnen 14 dagen de gebreken te herstellen. Als u dit niet doet, dan bent u in verzuim en houden wij ons het recht voor verdere rechtsmaatregelen te nemen. Bovendien stellen wij u nu al aansprakelijk voor alle door ons geleden en nog te lijden schade.” Was de boodschap die we van u kregen zonder dat we terug waren gekomen op het overleg met de tegelzetters.
  We hebben toen ook weer meteen gereageerd. “Ik heb bij mijn bezoek ook aangegeven dat ik de tegelzetter naar zijn standpunt zou vragen en heb verder deze week nog overleg gehad met de lijmleverancier. De uitkomst hiervan is dat de risico’s van onthechting en beschadiging van omliggende tegels/plinten en muren in dit geval zo groot zijn dat deze niet in verhouding staan tot het behaalbare optische voordeel. De afwijking die op 1 plek in de vloer zit is ons inziens te wijten aan een kleine afwijking in de tegel zelf. Deze afwijking valt ruim binnen alle normen die aan een keramische tegel gesteld mogen worden.”
  Zoals u ziet hebben we het nooit over kosten gehad, maar over risico’s.
  Verder stelt u in de mail die we vandaag hebben mogen ontvangen. “Klantenvertellen.nl is een wassen neus, want u plaatst alleen de reviews die u in een goed daglicht stellen. Niet echt sterk van u. Deal met de klachten en dan hoeft u geen reviews achter te houden”. Ik heb geen idee waarop u baseert dat we onze beoordelingen kunnen beïnvloeden, maar ik kan u melden dat dit absoluut niet het geval is. Het klopt wel dat we heel veel positieve beoordelingen hebben, maar dat zijn toch echt unieke beoordelingen die klanten zelf hebben geschreven zonder enige tegenprestatie van ons.
  Wat wij niet sterk vinden is ons een beoordeling geven van een 1 terwijl alles behalve uw betaling binnen gezamenlijk overeengekomen afspraken en super netjes is verlopen. Dat we een meningsverschil hebben over een ons inziens kleine afwijking in 1 tegel hebben klopt, maar daar veranderd deze beoordeling niets aan.
  We vinden het erg jammer dat het zo loopt en dat u niet tevreden bent, maar zullen ons standpunt niet veranderen. Het risico op beschadiging van omringende tegels de plinten en daarmee ook de nieuw gestucte muur, wegen ons inziens echt niet op tegen de voordelen die te halen zijn.

  5 / 10/ 5

  AanbevelingswaardigIk had generlei ervaring met tegelbedrijven incl. vloerverwarming en heb voor Kierkels gekozen vanwege de sinds lange tijd op de TV geziene reclame. Dit was, zoals zich snel toonde, een zeer goede ingeving. Onze dank aan alle medewerkers van firma Kierkels voor de vriendelijke en kundige afwikkeling.

  5 / 10/ 5

  Top kwaliteit Wij zijn zeer tevreden. Echt vakwerk.

  5 / 10/ 5

  Sterke aanraderKierkels is niets te veel! Zij zijn twee keer bij ons geweest om zaken te bespreken en door een misverstand kon de opdracht helaas niet doorgaan! Maar we kunnen Kierkels meer dan aanbevelen! Dit strookt ook met de geluiden die we al hadden gehoord.

  Bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker aan Kierkels denken.
  Als alle bedrijven zouden handelen in de geest van Kierkels zou alles een stuk prettiger worden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGewoon een zeer correcte en professionele club!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrima werk, komen hun afspraken na, zeer secuur, fijne mensen die het werk verrichten.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldgewoon alles goed geregeld ook de andere bedrijven die voor Kierkels werken
  alles was netjes uitgevoerd

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKomen hun afspraken meer dan 100 % na.
  Hebben zelfs nog iets extra gedaan. Tegelzetter was bereid om in zijn kerstvakantie onze tegels te leggen. Chapeau !

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrettige en duidelijke behandeling in de winkel en advies thuis.
  Zeer mooie aanleg en afwerking van de nieuwe vloer.
  Al met al zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke en positieve benadering, duidelijke uitleg en advies.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn vakkundig personeel!!
  Aanrader!!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldThe whole procedure worked so well. All the contractors were great: good characters who arrived on time and enjoyed a good laugh! During the process we discovered a water leak which we dealt with. Despite this the installation was able to go ahead and no delays were experienced, despite the location of the leak. Overall, everything worked smoothly and efficiently and we wouldn't hesitate to recommend Kierkels to others planning to update their floors.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer fijne service en gesprekken gehad.
  Tegelzetters hebben ontzettend hard gewerkt en een nog mooier eind resultaat opgeleverd. Één woord grote klasse!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVanaf de eerste dag dat we bij Kierkels binnen liepen voelde het goed. Goed advies gekregen over wat we het beste wel en niet konden doen. Ook de jongens die de tegels kwamen leggen hebben puik werk geleverd, ook al was onze ondervloer niet al te best. Van ons een dikke tien.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHeel prettig en heel goede tegelzetters.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMooi gelegde vloer.....heeeel kundig en aardig montage personeel.....
  Bereid om mee te denken zowel montage personeel als Gerben.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGeweldig,exact volgens onze verwachting

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZelden zulke goede service meegemaakt. Petje af.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlles naar volle tevredenheid

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDe eerste keer per toeval bij de firma Kierkels uitgekomen.
  advies was goed en voldoende keus in de showroom afspraak gemaakt voor thuis te komen beoordelen volgens Kierkels was dit geen probleem
  tegelvloer uitgezocht en duidelijk afspraak gemaakt wat er moest gebeuren voor de vloerverwarming
  het totaal plaatje gewoon perfect alles tot in de puntjes correct uitgevoerd helemaal ont zorgt zoals vloerverwarming en deskundig en vriendelijke medewerkers kan dit iedereen aanbevelen. Chapo
  hartelijk bedankt voor de goede en vakkundige uitvoering.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenTop zaak met top service zou het zo weer doen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZéér goed en snel geholpen. Het montage personeel geeft ook duidelijk advies als je in twijfel bent wat te doen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldProfessioneel, vakkundig, goed en eerlijk advies in de winkel. Tegelleggers hebben hun werk vakkundig gedaan.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuper vriendelijk personeel zowel w.b. vloerverwarming als ook de tegelzetters en kundig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldLekker dorps, gewoon en voelt vertrouwd. Je hoeft maar te bellen en ze staan paraat om te adviseren en te controleren over de gang van zaken. Erg prettig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKierkels tegels en vloeren hebben een perfecte vloer inclusief vloerverwarming bij ons gelegd. Het begon met het bezoek aan de showroom, Gerben gaf ons duidelijk advies in de types vloerverwarming en mogelijkheden voor tegels en plinten. Tijdens de verbouwing was alles dik in orde. We zijn helemaal ontzorgt, van sloop tot de montage van de plinten, allemaal perfect gepland met uiterst bekwame vaklui.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goede en correcte vakmensen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer correct en alles uitstekend afgehandeld
  Toppie 😄

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOmdat ik niet in het bezit ben van een auto kwam men vant begin de firma Kierkels naar mij toe ik had hun telefonisch al uitgelegd wat ik ongeveer aan kleur en grote van de tegels wilde en deze werden snel en vakkundig nog voor de bouwvak. geleverd en gelegd

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenfirst class service and end work

  1 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarVloerverwarming plaatsen in België was geen probleem zei de verkoper en ik had enkel een stopcontact nodig. Tot de installateurs kwamen. Nee er moest we een aansluitpunt in de buurt zijn en zij mochten sowieso niet aansluiten in België. Kierkels gemaild en gebeld en uiteindelijk kwamen ze me tegemoet, vonden ze, door 150 euro van de factuur af te halen. Dat was wel genoeg om het aangesloten te krijgen vonden ze. Uiteindelijk heeft me dat 450 euro gekost omdat er geen installateur te vinden was die het werk van een ander wil afmaken natuurlijk. Ik heb ze dat nog laten weten bij Kierkels maar nooit meer iets gehoord. Een ontevreden klant, ach die heb je af en toe, lijkt het devies van Kierkels te zijn. Die mannen die de boel kwamen installeren deden ook geen enkele moeite om ter plekke een oplossing te zoeken. Ik heb ze er nog op gewezen dat de ketel recht boven de ruimte waar ze bezig waren hing maar dat maakte allemaal niks uit. Voor mij dus nooit meer Kierkels. Uiteindelijk werd ik er ook op gewezen dat in de voorwaarden die ze nadat ze zijn langs geweest om de offerte op te maken, staat dat er een aansluitpunt moet zijn. Heb ik inderdaad niet gelezen. Ik was dom genoeg om er vanuit te gaan dat degene die langs komt om me te adviseren het volledige verhaal verteld en niet de helft om het allemaal minder werk te laten lijken dan het is. Dus als je toch voor Kierkels kiest, lees zeker de kleine lettertjes.

  Reactie van het bedrijfBeste heer Kluitenberg, zoals vanaf het eerste moment in de eerste offerte duidelijk gecommuniceerd, vragen we om een stroompunt binnen een halve meter en een aansluitpunt op de bestaande verwarming binnen een straal van 3 meter van de plaats waar de verdeler geplaatst kan worden. In Uw situatie is dit niet anders gegaan dan bij al onze andere klanten.
  Toen de monteurs er waren bleek er geen aansluitpunt voor de verwarming in de buurt te zitten, en konden we de vloerverwarming niet gebruiksklaar opleveren. We hebben toen in overleg de vloerverwarming op druk gezet, zodat alle andere werkzaamheden doorgang konen vinden en afgesproken dat u zelf een installateur zou inschakelen om het ontbrekende leidingwerk aan te laten leggen. Ter compensatie hebben we een vergoeding van € 150,- gegeven omdat we de vloerverwarming niet konden aansluiten.
  Toen u later bij ons terugkwam met het verhaal dat er geen installateur was die de vloerverwarming wilde aansluiten hebben we aangeboden om de vloerverwarming alsnog zonder meerprijs aan te sluiten als er binnen de 3 meter een aansluitpunt gemaakt was.
  Op dit aanbod bent u niet ingegaan en u heeft zelf toch iemand gevonden die de vloerverwarming heeft aangesloten op de bestaande verwarming.
  We vinden het erg vervelend dat u alles zo negatief ervaren heeft, maar communiceren naar ons idee erg duidelijk en hebben dit ook niet eerder meegemaakt.
  Verder hebben we aangeboden om alsnog alles kosteloos aan te sluiten zodra we binnen de aangegeven afstand konden aansluiten.

  Ondanks alles hopen we toch dat u deze winter veel plezier en warmte van de vloerverwarming heeft.

  Als er nog vragen zijn dan horen we dat graag.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig de tijd om tot een keuze te komen. Tegels zijn perfect gelegd en goede communicatie van vriendelijke tegelzetters met liefde voor het vak. Afspraken zijn goed nagekomen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer positieve indruk achtergelaten.
  Zal Kierkels Tegels &Vloerwn zeer zeker verder aanbevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlles volgens afspraak en offerte afgewerkt.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKlantvriendelijk handelen.
  Correct personeel.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed advies, snelle montage

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBlij met onze nieuwe vloer inclusief vloerverwarming.
  Alles netjes afgewerkt. Planning klopte precies.
  We kregen netjes tegels mee om eerst te kijken wat bij ons paste.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldalles zeer positief verlopen
  we hebben een prachtige vloer.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAlles mooi en netjes geleverd, keurig werkend personeel

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWederom een prachtige vloer vakkundig gelegd in onze nieuwe woning.
  Deze vloer is net als de vorige vloer voorzien van vloerverwarming.
  De werkzaamheden zijn conform de afspraken en planning uitgevoerd.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKierkels heeft vakwerk geleverd. Alles wordt perfect afgewerkt en het personeel is vriendelijk en zeer kundig. Het is echt een bedrijf dat met je meedenkt en flexibel is. Daarnaast is de service uitstekend, een echte aanrader dus.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer fijn zaken doen, zou ik iedereen aanraden.
  Bedankt voor jullie goede service.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij zijn zeer tevreden over alles, zowel Gerben zelf als de jongens die de tegels gelegd hebben. Zeer vakkundig beleefd en aardig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldService prima van advies in winkel inmeten en tegels leggen perfecte uitvoering
  Super wij bevelen jullie graag aan bij vrienden en kennissen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke service van de verkoper en bekwaam personeel die de vloerverwarming en tegels hebben geplaatst. Een heel mooi resultaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede voorlichting, prima duurzame materialen gebruikt en goede vakmensen!