Kindercentrum Madelief in het Park in Gennep

Kinderopvang

  Rijssenbeeklaan 1, 6591TB, Gennep

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 83 beoordelingen

83 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Kindercentrum Madelief in het Park

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kinderopvang in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 83 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Tevreden, klantvriendelijk Stian heeft veel plezier gehad op de bso. Er is altijd tijd voor overleg of n praatje. De lijntjes zijn kort wat heel fijn is. Als de groep minder leek aan te sluiten, werd er actief meegekeken naar oplossingen. Ook her erg wisselende aanbod van activiteiten viel in de smaak.

  5 / 10/ 5

  Prettige, leuke plek!Onze kinderen zijn beide naar Madelief in het Park geweest voor de kinderopvang. Vanaf het moment dat ze klein waren totdat ze naar de basisschool gingen én de oudste zelfs nog even naar de BSO.

  De leidsters zijn écht betrokken én het kleinschalige sprak ons erg aan.

  Als we niet verhuisd waren, waren we graag bij Madelief in het Park gebleven. Bedankt voor de fijne jaren!

  5 / 10/ 5

  Mijn meisjes plezier, mama met een gerust hart aan het werk.Ontzettend lieve dames met een warm hart voor de kindjes. Het feit dat zij plezier hebben in hun werk is terug te vinden in de sfeer die er heerst op de groep. Daarnaast zijn ze erg meedenkend in praktische zaken maar kijken ook verder. De flexibiliteit mbt de (tijden voor de) opvang maar ook in het aanpassen aan (het ritme van) het kind, zorgen voor opvang op maat.
  De ruimtes zijn niet te groot maar gezellig huiselijk en van alle faciliteiten voorzien en binnen handbereik. De verschoningsruimte is zo opgesteld dat er altijd toezicht is op en van 2 groepen. Dit zorgt er ook voor dat mijn oudste dochter af en toe kon "controleren" of ze wel goed voor haar kleine zusje zorgen.

  5 / 10/ 5

  Betrokken team, een fijne tijd voor de kinderen! Altijd vriendelijk ontvangen.Een fijn betrokken team, altijd vriendelijk ontvangen en met een goed gevoel weer naar huis!

  Prettige omgang zowel voor ouders als kind.

  4.5 / 10/ 5

  We zijn heel erg tevreden!Ik vond altijd dat er een fijne, gemoedelijke sfeer hing. Korte lijnen met de medewerksters en veel ruimte voor de kinderen om samen met andere kinderen te spelen en leren. Rond een voor de kinderen aansprekend thema was er ook altijd iets nieuws te ontdekken.

  Ook bij onze extra vragen werd er samen een oplossing gezocht, echt top!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben bij madelief aan het Bos vier hele fijne, vertrouwde en betrouwbare jaren gehad! Onze meiden zijn altijd met een big smile naar binnen gerend en het kostte vaak veel moeite om ze weer mee naar huis te krijgen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMilan heeft het super fijn gehad bij peutergroep 'De Kabouters'. Ik bracht hem er altijd met een goed gevoel naar toe. De pedagogisch medewerkers waren vertrouwd en Milan kon er fijn zichzelf zijn.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDochter van nu 3 op de peuteropvang. Ze komt er al vanaf dat ze 10 weken oud is.
  Geweldige opvang met geweldige medewerkers die echt je kind zien!!!!!!!! Heel belangrijk en fijn.
  Ze proberen te helpen waar ze kunnen om passende opvang te bieden; zelfs in niet standaard-situaties.
  Per 1 februari is ons enige minpunt ook aangepast: het nieuwe voedingsbeleid is ingegaan! En van wat we er van weten zijn we daar heel erg blij mee :)

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijke leidsters, aandacht voor het kind en ouder. Prettige sfeer, mooi dagverblijf

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze dochter ging met plezier naar Madelief aan het bos. Hier werd zij altijd met liefde en toewijding ontvangen en weer uitgezwaaid. Er was altijd wel even tijd om informatie uit te wisselen en de medewerkers zijn belangstellend, zorgzaam en betrokken. Een plek waar je je kind met een gerust gevoel achterlaat.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij vinden jullie een erg prettig kinderdagverblijf met erg vriendelijke en leuke begeleiders. Onze kinderen gingen altijd met plezier naar Madelief, bedankt!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe hebben sinds augustus 2 kinderen op de bso (boomhut) en onze dochter van 2 zit sinds augustus bij de uiltjes.
  De kinderen gaan alledrie met veel plezier naar Madelief. Bij de Bso wordt een goede structuur geboden, dat vinden mijn kinderen fijn. Activiteiten zijn afwisselend. De terugkoppeling bij ophalen ervaren we als zeer goed en uitgebreid bij kdv en bso.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIk Ben altijd heel tevreden geweest over de pedagogisch medewerksters. De omgang met kinderen. Aanbod in activiteiten. Ondersteuning in ontwikkeling etc.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOns dochtertje Eva geniet van de speelmomentjes bij Madelief. Ze zijn lief en zorgzaam voor Eva. En nemen altijd de tijd voor een fijne overdracht.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima opvang. In het bos zeer leuke lokatie!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijn kinderdagverblijf en zou het zeker andere aanraden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldLeuk kinderdagverblijf, fijne leidsters. Geven bij ophalen relevante dingen door. Onze dochter heeft het naar haar zin bij Madelief.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrima opvang voor onze dochter.
  Onze dochter is een echt buitenkind. Ik merk dat bij wat minder weer er niet snel wordt gekozen voor buitenspelen. Terwijl ik denk dat zeker kinderen die lopen prima naar buiten kunnen ook met wat regen. Laarzen aan en gaan!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldKorte en snelle lijnen, duidelijk de wensen in beeld, vriendelijk, behulpzaam en representatief personeel.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuper leuke medewerksters bij madelief! Yaniek is altijd vrolijk en doet het super bij jullie! Er wordt goed gecommuniceerd en dat is super fijn!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenwe zijn heel te vrede over kdv madelief!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSam zit al heel lang met heel veel plezier bij jullie...
  Binnenkort komt er een einde aan....zo jammer...

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn 2 zonen zitten bij de Madelief op de BSO & KDV.
  En ik ben zeer te spreken over de Madelief.

  Mocht u op zoek zijn naar een BSO of KDV.
  Dan kunt u nu stoppen met zoeken.

  Uw kind zal het hier naar de zin hebben en nog wat leren ook nog.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZijn zeer toegankelijk en bereid om met je mee te denken. En zeer flexibel.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn zoontje heeft vanaf september veel verschillende gezichten gehad. Het zou fijn zijn als er veranderingen zijn dit ook met de ouders te communiceren.
  Wie vervangt Marlieke en we hebben Linda al lang niet meer gezien.

  Gr Bianca Mentink

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze ervaring is dat dit kindcentrum erg professioneel is, zeer betrokken ervaren en vooral ook lieve medewerkers, die echt iets met kleine kinderen op hebben.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn ervaring is zeer positief! Een leuke locatie voor kinderen en goede begeleiding. Ik ben blij dat we voor Madelief gekozen hebben.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBehoudens het feit dat dingen die ik aangegeven had betreffende de voeding van Yesper tijdens het intakegesprek niet goed gecommuniceerd waren met de andere begeleidsters heb ik verder geen op- of aanmerkingen. Yesper heeft het ontzettend naar zijn zin. De flexibiliteit voor ons als ouders is ook ontzettend fijn.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne plek voor mijn kinderen. Als er iets is gebeurd wordt dat netjes verteld aan ons ouders.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn erg tevreden over Madelief! Onze kinderen gaan er graag naar toe!

  Ik zou het leuk / praktisch vinden om via Whatsapp op de hoogte gehouden te worden van wat er op een dag gebeurt bij Madelief. Bijvoorbeeld via een groepsapp kunnen ouders (die dat leuk vinden) informatie / foto's ontvangen van activiteiten die de kinderen ondernemen. Of andere informatie met elkaar delen. Zo komen de ouders ook meer met elkaar in contact.
  Daarnaast biedt deze app ouders en leidsters de mogelijkheid om op persoonlijk niveau bijzonderheden uit te wisselen (slaap/voedingsschema etc). Het schriftje bij de baby's kan dan mogelijk hierdoor vervangen worden (scheelt mogelijk ook tijd voor de leidsters?).
  Ik ben persoonlijk via de App ook sneller te bereiken dan middels bellen.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHele fijne bso, kinderen voelen zich er op hun gemak en nemen er ook echt tijd voor

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldLeuk kinderdagverblijf met vriendelijke leidsters. Als ik ons dochtertje 's ochtends breng en aan een van de leidsters geef, spreid ze haar armpjes al, ze heeft het daar dus wel naar haar zin :-)

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSinds februari zit onze dochter van nu 7,5 maand 2 dagen per week op Madelief in het Park (woensdag en vrijdag). We zijn erg tevreden. Als ik 2 tip zou mogen geven: dagen dat jullie gesloten zijn vooraf communiceren per mail als het eraan komt en eventueel de tijd van ophalen verlengen tot 18:30. Nu is deze mogelijkheid er beperkt met verlengde opvang, maar ik bedoel standaard. Je ziet dat steeds meer verblijven dit doen voor ouders die tot 18:00 uur moeten werken.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor uw reactie en fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de opvang. Bedankt voor de 2 tips. Wij zijn de officiële feestdagen gesloten en dit communiceren we begin van het jaar. Het is een goede tip om ouders hieraan door het jaar heen te herinneren.
  Als we standaard een sluitingstijd van 18.30 uur hanteren, zoals veel kinderdagverblijven doen, dan betekent dit dat elk ouder de kosten tot die tijd moet betalen. Nu hebben ouders de keuze om tot 18.00 uur, 18.30 uur of tot 19.00 uur opvang af te nemen.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSuperfijne sfeer, Kayra heeft het ook bijna altijd naar zijn zin.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede ervaring met Madelief. Prettig is dat er een korte lijn is betreft communicatie over allerlei zaken. Werkt snel en efficient.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige omgang met de kinderen, grote flexibiliteit als je een keer een dag wilt ruilen. Enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat de groepen soms wat groot zijn, maar verder uitermate tevreden!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe BSO sluit voldoende aan bij de verwachtingen die we hebben. De kinderen gaan er met plezier naartoe.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDagopvang, peuteropvang en BSO-ervaring en allen zijn erg goed!