Kinderopvang Ikke in Nijmegen

Kinderopvang

Kinderopvang Ikke

Foto en Video (1)

Beschrijving

Welkom bij Kinderopvang Ikke! Wij vangen, verspreid over drie locaties, kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar: Bij Dennen, De Beuken en De Zonnebloem, worden kinderen opgevangen in horizontale groepen. M.a.w.: Uw kind verblijft gedurende de opvang altijd onder leeftijdgenootjes.

Wij bieden goede, uitdagende en professionele kinderopvang. Bij Ikke krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De drie unieke locaties zijn met zorg gekozen en zijn gezellig en warm ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren en verschillende stoffen om het prikkelen van zintuigen te stimuleren.

De pedagogische stroming (Reggio Emilia) is een feestje voor uw kind. Dit bijzondere concept maakt dat Ikke meer biedt dan opvang alleen. De toegankelijkheid van pedagogisch medewerkers en de veiligheid van de omgeving dragen er aan bij dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Ikke kunt toevertrouwen.

Overige informatie

Vorm

  • Buitenschoolse opvang,
  • Dagopvang,
  • Flexibele dagopvang,
  • Kinderdagverblijf

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst