Kindervilla Het Kootertje in Terneuzen

Kinderopvang

Kindervilla Het Kootertje

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Het Kootertje is een particulier kinderdagverblijf, wat staat voor geborgenheid.

Het is gehuisvest in Terneuzen en Philippine waar op beide locaties zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang (BSO) aangeboden worden.

Peuterspeelzaal

Voor veel ouders is het natuurlijk een spannende periode: voor het eerst gaat uw kind naar de peuterspeelzaal. Wij zorgen ervoor dat uw kind een ontspannen, uitdagende en leervolle tijd op de peuterspeelzaal tegemoet gaat.

Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen terecht in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Kinderdagverblijf

Binnen een verticale groep leven kinderen van 0 tot 4 jaar door elkaar heen. Hierdoor wordt het leven binnen een duidelijk afgebakende leeftijdscategorie nog wat uitgesteld. Bovendien benadert deze situatie een thuissituatie.

Op het kinderdagverblijf verzorgt men opvang voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Ook staat bij onze buitenschoolse opvang de geborgenheid hoog in het vaandel. Het moet het gevoel zijn van thuiskomen voor de kinderen. Na school je verhaal kwijt kunnen, of heerlijk spelen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Op onze buitenschoolse opvang kunnen kinderen terecht van 4 tot 12 jaar.

Alle vestigingen van Het Kootertje zijn gebouwd of verbouwd volgens de richtlijnen van brandweer en GGD. Zo zijn er voldoende (nood)uitgangen, is er een ontruimingsinstallatie en zijn er voldoende brandblusapparaten. Er is ook een calamiteitenplan en eenmaal per jaar wordt met de medewerkers een ontruimingsoefening gedaan.

Het Kootertje houdt in vele opzichten rekening met de veiligheid van alle kinderen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en is niet altijd te voorkomen. Kinderen groeien door dingen te proberen en dan gaat het wel eens mis. Soms blijkt klimmen of klauteren toch net iets lastiger dan gedacht. Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen de ruimte krijgen zelf te ontdekken wat ze al wel en nog niet kunnen.

Overige informatie

Vorm

  • Buitenschoolse opvang,
  • Dagopvang,
  • Kinderdagverblijf,
  • Naschoolse opvang,
  • Peuteropvang,
  • Peuterspeelzaal,
  • Tussenschoolse opvang

Service

  • Brancheorganisatie Kinderopvang

Betalingsmogelijkheden

  • Vooruit betalen

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst