Kinki Kappers in Groningen

Kapper

Kinki Kappers

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor kapper in de buurt

Beschrijving

Kinki is ontstaan in het roerige jaren tachtig tijdperk van idealisme, sociaal maatschappelijke kwesties en tevens hoogtij dagen van de punk cultuur. Door hun levensstijl, kleding en muziek maakten punkers hun afkeer van de gevestigde maatschappij duidelijk.
Iedereen creëerde zijn eigen unieke stijl, zolang saai en standaard maar vermeden werd. 'Creatief met je kapsel' hoorde daar ook bij.
De eerste Kinki Kappers opende in 1984 haar deuren in Eindhoven. Felle kleuren, in papier en stof gewikkelde meubels, in niets leek deze kapper op de al bestaande kapsalons. Bij Kinki kon je terecht voor je eigen unieke punk coupe.

En nu...

Kinki kappers is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen, met veertig kapsalons in Nederland, een in Barcelona en een in Hamburg. Kinki staat al lang niet meer voor punk, hanenkammen en blauw haar alleen. Net als de meeste individuen heeft Kinki al veel identiteitsfases doorlopen, en zich door ontelbare scenes en stromingen laten inspireren.
Kinki heeft een brede doelgroep, maar richt zich niet op het zogenaamde doorsnee publiek. De visie van de jaren tachtig is nog steeds hetzelfde; Kinki is er voor mensen die streven naar vernieuwing en originaliteit. Mensen die ook met hun kapsel willen uitstijgen boven de mainstream, of dat nou modern, extravagant, extreem of chique is. Alles kan.

Wie is Kinki?
De kappers van Kinki hebben een speciale opleiding op de Kinki Academy achter de rug waardoor ze hebben geleerd om creatieve ideeën toe te passen op haar. Een technische basis is hiervoor onmisbaar.
Om deze kappers te inspireren met nieuwe ideeën en stijlen is er het Kinki Lab hier worden interieurs, kapsels, nieuwe stijlen en technieken ontwikkeld door het Creative Team. Regelmatig geeft dit Creative Team in samenwerking met L' Oreal Professional in binnen- en buitenland ook shows en demonstraties van nieuwe stijlen en haartrends.
Van een eigenwijze kapsalon in Eindhoven tot een internationaal bedrijf; er is veel veranderd. Maar blijft Kinki haar principes trouw ondanks alle vernieuwingen en uitbreidingen.
Alles kan zolang het uniek en origineel is.

Overige informatie

Soort kapper

  • Dameskapper,
  • Herenkapper

Specialisatie

  • Knippen,
  • Verven / kleuren,
  • Wassen

Merken

  • L'Oreal Professional

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst