Kleermaker Prestige in Den Haag

Kledingreparatie

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Kleermaker Prestige

Overige informatie

Diensten

 • kledingmakers

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wij komen hier voor onze kledingwinkel op de Hoogstraat. Alles wat vermaakt of gestoomd moet worden brengen we daarheen. Top service, kwaliteitswerk, enorm vriendelijke mensen, snelle service. Wij raden ze iedereen aan.

  5 / 10/ 5

  Werken erg netjes. Je ziet niet dat het vermaakt is omdat ze alles in orginele staat weer afwerken. Niet duur. Kwaliteit duidelijk aanwezig. Krijgt alles draagklaar mee zo mooi gestreken. Ik kom er al jaren. Ik kwam ook al bij hem toen hij voor een ander werkte. Zij waren de eerste kleermaker in de centrum naderhand zijn er veel meer bijgekomen maar geen een die aan zijn kunde en kemnis kan voldoen. Hij is een maatwerker en hij is ook erg goed met leer bont en suede. Ook geven ze stomerij service dus vermaken en reinigen alles in een keer klaar. Ik raad ze zeker aan probeer het zelf u kunt zien dat ik niet voor niets trouw blijf aan mijn kleermaker. Ik woon nu in Amsterdam en kom voor mijn kleren naar Den Haag.

  5 / 10/ 5

  Prestige wordt gerund door tovenaars! Ben over alle werkzaamheden super tevreden! Zelfs de scheur in t leer van de mouw van n leren jasje werd onzichtbaar gerepareerd. Ik weet niet eens meer welke mouw t was!

  5 / 10/ 5

  Amazing tailor! My wedding dress needed to be resized, which meant all the organza work on the top part had to basically be redone. They made it way better than I ever expected! And they were so friendly and helpful. The lady speaks fluent English so don't worry about the language barrier being a problem here. Strongly recommended!

  5 / 10/ 5

  Ik kan niks anders zeggen dan uitsteken dit is al over de 10 jaar mijn vaste tailor en ik ben erg te vreden over ze. Leveren nette werk af zijn geordend en op tijd. Prijs is goed dikke 10 verdienen ze met sterretjes. Hebben alle machines en alles wordt in originele staat vermaakt. Schouders innemen van colberts/jassen of mouwen afwerken met open knoopsgaten. Pantalons afslanken of inkorten of langer maken. Jeans kruis reparaties knie reparaties omlijsten van gaten met stof erachter om de jeans om een stoer effect te geven. Jeans met behoud van orginele zoom inkorten. Veranderwerk en oversizede kleding op maat aanpassen jurken rokken enz enz. Probeer het zelf ook u zult zien wat voor prachtige werk ze afleveren.

  5 / 10/ 5

  Hier werken echte ambachtsmensen. Kunnen desnoods een kledingstuk helemaal uit elkaar halen en verbouwen naar een andere maat en pasvorm. Denken mee en hebben een goed oog voor snit. Ik breng hier zonder zorgen mijn dure merkpakken heen maar ze repareren of vermaken net zo goed een broek van de Zara. De luxe kledingwinkels aan het Noordeinde brengen hun kleding hier ook voor aanpassingen. Ondanks de hoge kwaliteit van het werk zeer vriendelijk geprijsd. Maar ga er maar niet heen want het is er al zo druk :-)

  5 / 10/ 5

  Leveren netjes werk af denken met je mee en zijn vriendelijk