Kleinschalige Kinderopvang Hinkie-Pinkie in Dordrecht

Kinderopvang

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Kleinschalige Kinderopvang Hinkie-Pinkie

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Beschrijving

Ik ben Silvia Pinkster en getrouwd met John en moeder van 2 kinderen. een dochter en een zoon. Ik werk sinds 1998 als gastouder in het centrum van Dordrecht. Na eerst 12 jaar in de zorg gewerkt te hebben heb ik besloten om gastouder te worden en ben ik thuis begonnen met opvang van kleine kinderen.

Wat heel klein begon is ondertussen uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf en is een professionele kleinschalige vorm van kinderopvang geworden. Dit alles in samenwerking met Gastouderbureau ZIEZO in Papendrecht. Naast mijn eigen kinderen vind ik het heerlijk om kleine kinderen in huis te hebben. Ze brengen leven in huis en ze houden mij jong van geest. Voor het kind is de kleinschaligheid prettig want het krijgt individuele aandacht en de rust, reinheid en de regelmaat waar een jong kind juist nog extra behoefte aan heeft.

Tevens wordt er gewerkt met een VVE programma (Voorschoolse Vroegtijdige Educatie) van Kiki training & coaching waardoor de kinderen een goede aansluiting hebben voor het basisonderwijs.
Er is bij ons geen wachtlijst en uw kind is direct te plaatsen. Ik werk samen met gastouderbureau Ziezo die graag voor u een gratis offerte zal opmaken. We bieden u flexibele dagopvang, waarin ook de mogelijkheid bestaat van dagen te wisselen zonder extra kosten. Wij bieden zowel baby als peuteropvang.Tevens is er voor de kinderen een slaapruimte aanwezig. En de baby's / peuters worden bij ons zoveel mogelijk in hun eigen slaap en eet ritme gehouden.

Dit alles in een huiselijke sfeer die je van een gastouderopvang mag verwachten, en wat voor het kind de knusheid van een groot gezin geeft. Waar je dingen op je eigen tempo mag leren en je leert delen maar ook waar je leert voor je zelf op te komen.

Van maandag tot en met vrijdag wordt er dagopvang geboden tussen 7.00 en 18.00. Andere tijden of flexibele opvang zijn
bespreekbaar.
Er kunnen maximaal 5 kinderen per dag geplaatst worden in de leeftijd van 0 - 4 jaar.
Wij hebben op het moment geen wachtlijst.

Overige informatie

Vorm

 • Dagopvang,
 • Flexibele dagopvang,
 • Gastouderopvang,
 • Kinderdagverblijf,
 • Oppas,
 • Peuteropvang

Soort kinderopvang

 • Commericiële kinderopvang,
 • Gesubsidieerde kinderopvang,
 • Kinderopvang via werkgever,
 • Particuliere kinderopvang

Diensten

 • Periodieke oudergesprekken

Voorzieningen

 • Aparte slaapruimte baby's,
 • Buitenspeelruimte,
 • Slaapruimte,
 • Speelruimte binnen

Beleid en kwaliteit

 • Gediplomeerd personeel,
 • Medezeggenschap van ouders,
 • Pedagogisch beleidsplan aanwezig

Wachtlijst voor plaatsing nieuwe kinderen

 • Geen wachtlijst

Service

 • Babyruimte / verschoontafel,
 • Gastouderbureau Ziezo , Papendrecht,
 • GGD , geregistreerd in landelijk register,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Minder dan 5 minuten lopen
 • Parkeren op straat Minder dan 5 minuten lopen
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen
 • Bereikbaarheid We zitten op loopafstand van het station.

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door GGD , geregistreerd in landelijk register
 • Overig Gastouderbureau Ziezo , Papendrecht

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHele fijne opvang gehad voor ons zoontje. Ook voor extra opvang (in geval van nood) zo nu en dan wel e.e.a. kunnen regelen, wat voor ons dan weer een uitkomst was. Ons zoontje komt er altijd vrolijk vandaan en heeft volgens mij echt een band opgebouwd met Silvia. Opvang bij Silvia is inderdaad kleinschalig en daardoor ook overzichtelijk, makkelijke communicatie, korte lijnen. Wij adviseren deze opvang zeker.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  Reactie van het bedrijfHartelijke dank voor deze positieve review.
  Ik ben erg blij dat jullie zo tevreden zijn met de opvang.
  Het is ook erg leuk en gezellig om jullie kind dagelijks te mogen verzorgen en leuke dingen te kunnen ondernemen. Hartelijke dank voor deze mooie 10. Een mooier compliment kan ik niet krijgen.
  Vriendelijke groeten Silvia

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne gastouder met veel ervaring!
  Werkt met thema’s wat erg leuk is. Silvia maakt snel leuk contact met onze zoon. Hij voelt zich er zichtbaar op zijn gemak!

  Reactie van het bedrijfHartelijke dank voor je positieve review.
  Het is erg fijn te horen dat jullie zoon zich hier zo op zijn gemak voelt. Ik hoop dat hij nog lang bij ons in de opvang zal komen spelen en nog vele vriendjes zal maken hier.
  Met vriendelijke groeten Silvia

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenjamie heeft een geweldige tijd bij hinky pinky gehad ik kon me geen betere opvang geven, ze was kind aan huis een tweede moeder met lieve kinderen, silvia was en is een geweldige opvang moeder een dikke 10 voor haar.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor je positieve review.
  Het is erg fijn te horen dat Jamie bij ons de opvang als een geweldige tijd uit haar leven heeft ervaren. Ze was hier inderdaad 13 jaar als kind aan huis. Ik vond het dan ook erg leuk dat ik 13 jaar als tweede moeder voor haar heb mogen zorgen. Bedankt voor je vertrouwen in al die jaren.
  Met vriendelijke groet Silvia

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldOnze zoon gaat met plezier naar Silvia toe! In een huiselijke omgeving kan hij heerlijk spelen en ook leren dmv de maandthema's.
  Overleg met Silvia en het contact verloopt erg prettig. we zijn erg blij met de flexibiliteit. in overleg is er zoveel mogelijk! kortom een fijne plek om hem naartoe te brengen en straks mag zijn kleine broertje ook mee!!

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor jullie positieve review.
  Heel erg fijn dat hij er plezier in heeft bij ons in de opvang te komen spelen.En dat hij zo geniet en veel leert van onze maandthema's. Ik ben blij dat jullie mijn flexibiliteit kunnen waarderen. En hopelijk zal zijn kleine broertje er net zo van gaan genieten als hij.
  Met vriendelijke groet Silvia

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldliefdevol professioneel en gezellig met de kinderen veel aandacht .. mijn kind was altijd erg blij en vrolijk als ze bij hinkie pinkie vandaan komt.
  ik was heel gerust om haar daar achter te laten..
  alles was altijd overlegbaar.. ze zijn meedenkend met opvoeding of andere zaken.. En mn kind heeft er veel geleerd. Als ik had geweten had ik mn andere kinderen daar ook gebracht.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor jullie positieve review. Ik heb altijd met veel liefde op jullie kind gepast .Jullie kind was zelf het zonnestraaltje en bracht veel gezelligheid in de groep. Ik vind het heel fijn te horen dat jullie mijn kinderopvang als professioneel en gezellig ervaren en dat jullie altijd met een gerust hart jullie kind achter lieten. Ik heb met veel plezier op jullie kind gepast. Met vriendelijke groeten Silvia

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSilvia is een schat en mijn kleintje begint al te lachen en te zwaaien als ze Silvia ziet. We vinden het erg fijn dat de baby bijna iedere week weer wat nieuws kan. En als nieuwe moeder heb ik ook veel aan de opvoed ervaring van Silvia.

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor deze positieve review. Ik ben heel erg blij dat jullie mijn opvang zo prettig ervaren.Ik vind het heel erg leuk om jullie baby nieuwe dingen te leren en te zien hoe goed ze het doet bij ons in de opvang. Hoop nog voor langere tijd op te mogen passen. Met vriendelijke groeten Silvia.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  Reactie van het bedrijfHartelijk dank voor deze positieve review.
  Met vriendelijke groeten Silvia

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn dochter heeft vanaf 3 maanden 3 dagen per week bij Silvia in de opvang gezeten. Ze heeft het er altijd heerlijk gehad. Vanaf de basisschool ging het over op voor- en naschoolse opvang. De flexibiliteit en het niet stressen om op tijd bij Silvia te zijn vond ik echt een pluspunt. Voor mijn dochter was het haar tweede huis.

  Reactie van het bedrijfHartelijke dank voor het delen van jullie ervaring met mijn kinderdagopvang.Ik heb altijd met veel plezier op jullie lieve dochter opgepast.Ik vind het erg fijn te horen dat jullie de flexibele opvang als zeer prettig hebben ervaren,en dat jullie dochter de opvang zag als tweede huis.