Klijnsmit Carcleaning in Nieuw-Beijerland

Autowasserette

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

15 Reviews

Klijnsmit Carcleaning

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Een bedrijf met een no nonsens mentaliteit! Staan voor je klaar komen afspraken na en leveren vakwerk! Dit bedrijf is proffesioneel en mag zich een degelijk innovatief autopoetsbedrijf noemen. Onze auto’s weer netjes en fris, bedankt!

  5 / 10/ 5

  Ik had sterke twijfels of mijn Kia wel een Waxoyl behandeling heeft gehad die standaard is bij de aflevering van een nieuwe auto. Ik had een showroom model gekocht dus een kleine korting erop gekregen maar de leveringscondities waren uiteraard hetzelfde, dus inclusief de Waxoyl behandeling. Vanwege het nauwelijks "parelen" van regendruppels en een aanmelding registratie die pas na tussenkomst van de dealer lukte had ik twijfels. Klijnsmit-carcleaning om hun mening gevraagd. Ze durfden het niet met 100% zekerheid te zeggen dat het niet was gebeurd, maar hadden ook twijfels. Ze hebben bij wijze van controle de helft van het dak en de helft van de motorkap in de Waxoyl gezet. Er was duidelijk verschil te zien na een wasbeurt met water. Enfin, na melding van het resultaat bij Kia Nederland, werd me alsnog een Waxoyl behandeling aangeboden. Dit allemaal met grote dank aan Klijsmit-carcleaning. Wat ben ik daar vriendelijk ontvangen en voor deze proef waren de kosten: € 0,00! Super toch?

  5 / 10/ 5

  Al een aantal keer is mijn volkswagen Up bij klijnsmit carcleaning van binnen en buiten gereinigd. Niks is zo frustrerend als een witte auto die volledig onder de modderspetters zit. Maar bij dit carcleaning bedrijf weten ze daar een prima oplossing voor. De auto wordt na iedere reiniging blinkend en glanzend van buiten, en ontsmettend schoon met vaak een lekkere frisse geur van binnen aan mij terug geleverd. De prijs kwaliteit verhouding is bij dit bedrijf erg belangrijk, iedere klus wordt in uiterste precissie uitgevoerd en meerdere keren gecontroleerd. Ik vindt dit zeker een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Me bmw 3 serie laten poetsen dik tevreden echt super vakwerk

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar bedrijf, laat hier jaarlijks onze auto compleet reinigen. Ze staan altijd voor je klaar en ook nog is een leenauto kosteloos ter beschikking. Dit bedrijf is voor iedereen aan te raden. Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Mijn auto compleet laten reinigen door Klijnsmit Carcleaning, zowel het interieur als exterieur. Leder daarnaast, via Klijnsmit, laten spuiten. Zeer klantvriendelijke "no nonsens" benadering, helder advies en goede resultaten. Meteen leuke reacties ontvangen na de behandeling door Klijnsmit. Toen er kort na de behandeling wederom wat krasjes waren ontstaan, zelfs gratis weggewerkt! Een aanrader! G.H. Schipper, Dordrecht.

  5 / 10/ 5

  Tevreden met de reiniging van mijn camper en VW transporter, bedankt

  5 / 10/ 5

  Geweldige service en mijn auto ziet eruit alsof deze net uit de showroom komt. Vervangend vervoer was ook geen probleem

  5 / 10/ 5

  Fris jong bedrijf, heel klantvriendelijk en flexibel, eigenaar reinigt de auto's zelf en dat betekend dat er geen 1 auto ongecontroleerd de deur uit gaat. Goede prijs/kwaliteit verhouding, kosteloos vervangend vervoer. Hier kom ik volgend jaar weer terug! Ga zo door Klijnsmit Carcleaning.

  5 / 10/ 5

  Al mijn bedrijfsbussen laat ik hier periodiek reinigen, je hebt zelf geen last van halen en brengen, dat regelen hun! De auto's zien er na de behandeling weer piekfijn uit. Klijnsmit Carcleaning ontzorgd daardoor en ze nemen je het regelwerk uit handen door zelf periodiek afspraken in te plannen. Een bedrijf met ervaring, service en de baas doet het werk zelf, dus altijd een top resultaat!

  5 / 10/ 5

  Bij Klijnsmit Carcleaning weten ze waar ze over praten, een complete interieurbehandeling en exterieurbehandeling maakte mijn auto weer helemaal vernieuwend. Kosteloos vervangend vervoer en een goed resultaat, dat is wat ze leveren. Wel is het verstandig om een afspraak te maken want zo'n behandeling duurt ongeveer 6 uur. En dat voor € 200,00 vind ik geen geld, zeker nu mijn auto weer meer waard is geworden. Helemaal tevreden ik kom hier zeker volgend jaar weer terug

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf, echt vakwerk! Je auto weer helemaal nieuw terug na een complete behandeling, ik zeg dit doen we elk jaar weer! Hier wordt aandacht aan de klant en de auto besteed, ga zo door Klijnsmit Carcleaning.

  5 / 10/ 5

  Ik heb recent mijn Skoda Octavia van 2007 bij Klijnsmit Carcleaning een complete behandeling laten uitvoeren mede omdat mijn beige bekleding een grauwe schijn vertoonde. Toen ik mijn auto ophaalde, behandeling duurde 1 werkdag, wat maar aangeeft dat het ook goed gebeurt, kreeg ik hem terug als nieuw. Ook van de buitenkant waren nagenoeg alle krassen gebruikerssporen verdwenen. Ik beveel dan ook Klijnsmit Carcleaning bij iedereen aan. Je krijgt je auto als nieuw terug

  5 / 10/ 5

  Degelijk bedrijf, verstand van het vak en ze leveren Top werk, mijn auto was na deze behandeling weer helemaal nieuw, goede en snelle service

  4 / 10/ 5

  Helemaal tevreden met de reiniging van mijn auto en caravan. Dit is een bedrijf wat betrouwbaar is, goed omgaat met de spullen van anderen en kwaliteit biedt in het vak. Mijn complimenten!