Klopper & Kramer Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom in Nijmegen

Uitvaartverzorging

  Groesbeekseweg 424, 6523PP, Nijmegen

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

39 Reviews

Klopper & Kramer Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor uitvaartverzorging in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vanaf het allereerste contactmoment met Klopper en Kramer werden we deskundig, professioneel, persoonlijk en rustig begeleid in het proces van afscheid nemen en het regelen van de praktische zaken. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Over het uitvaartcentrum kunnen wij geen oordeel geven, omdat mijn moeder thuis werd opgebaard.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: bijzonder tevreden dankzij Lidwien. Dank zij haar is het een hele mooie uitvaart geworden voor ons moeder en oma

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Deskundig, begaan, accuraat en als het moet flink de vaart erin om alles op tijd klaar te krijgen. Goede adviezen. Ik kan Klopper en Kramer aan iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na het overlijden van onze dochter wilden wij de uitvaart zoveel mogelijk zelf regelen. Van Klopper en Kramer kregen wij hiervoor alle ruimte. Zo hebben we gezamenlijk onze dochter met een specialiste mogen verzorgen en aankleden. Wij hadden verder buiten eerdere afspraken om ,de wens om voor meerdere familieleden afzonderlijk en persoonlijk afscheid te kunnen nemen. En juist daar was altijd de ruimte voor. Al met is met al onze persoonlijke wensen rekening gehouden. En daar zijn we dankbaar voor.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Op zeer betrokken wijze heeft de heer Coen Kramer de uitvaart voorbereid en mee geleid .Hij zorgde voor de contacten met de kerk,de voorganger en andere betrokkenen. Ook de op de dag van de uitvaart door Coen Kramer meegebrachte assistenten ( kist dragen etc) verdienen alle lof.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ondanks alle verdriet, was het fantastisch om te merken, hoe op dit soort moeilijke momenten de mensen van Klopper en Kramer, en dan in het bijzonder uitvaartleider Lidwien Appels mijn Oom Hans en de hele familie hebben bijgestaan en alle wensen konden vervullen. Dat maakt de uitvaart van Lucia onvergetelijk.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In een verdrietige situatie als het overlijden van je echtgenoot is het heel geruststellend om alles over te laten aan een ervaren persoon. Stil op de achtergrond en toch zo duidelijk aanwezig!

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer prettig en behulpzaam en vriendelijk. En toch een warm onthaal in een moeilijke periode.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alle betrokkenen hebben de persoonlijke inzet, deskundigheid en betrokkenheid van met name Joke Peters zeer gewaardeerd.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima verzorgd, niets om aan te merken.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De toewijding en de persoonlijke aandacht staan voorop.daarnaast is ook de deskundigheid en de uitvoering van de onontkoombare handelingen een heel sterk punt van aandacht van de firma Klopper & Kramer. Onze genodigden waren zeer onder de indruk. Nogmaals van harte dank.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dankzij Klopper en Kramer is dit een hele mooi dag geworden voor ons.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In korte tijd twee begrafenissen, Klopper en Kramer ook de tweede keer meteen gebeld.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer zorgvuldig

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In alle opzichten uitermate tevreden over het verloop van de uitvaart. Fijn dat er een menselijk gezicht getoond wordt.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De persoonlijke benadering van Klopper & Kramer bij de uitvaart van onze vader, hebben wij zeer prettig gevonden. Ze stonden ons echt terzijde bij de verzorging van de uitvaart.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Klopper & Kramer heeft ons in de droevige periode erg goed bijgestaan. Voorts is het opvallend, dat dit geldt zonder uitzondering geldt voor alle medewerkers van Klopper & Kramer.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Coen Kramer was voor ons de perfecte contactpersoon. Door zijn deskundigheid en prettige manier van omgang, hebben wij ons volledig op het afscheid nemen van onze moeder kunnen concentreren!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn cijfers spreken boekdelen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Buitengewoon deskundige en respectvolle afhandeling. Begeleiding van medewerkers was voor ons een grote steun, in practische zin.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het uitvaartcentrum was bij Joachim en Anna dus niet een goed voorbeeld van een goed uitvaartcentrum. Daarom een lagere score. Over het algemeen, een goede service en aandacht.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer deskundig respectvol ,en de nazorg ook voldoende

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Er werd geheel naar onze wensen gehandeld. Er werd respect getoond voor de overledene en naasten.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Persoonlijk, denken mee, plezierig in de omgang, altijd bereikbaar, direct na het overlijden heb je direct het gevoel als of klopper en kramer er alleen maar voor jou is, tijdens het hele proces altijd op de achtergrond aanwezig voor hulp advies en een luisterend oor, alles kan, niets is gek, op de dag zelf is alles perfect geregeld je hoeft nergens over na te denken, geweldige en persoonlijke nazorg. Ondanks al het verdriet een hele fijne, plezierige ervaring!!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Perfect georganiseerd! Mijn grote bowondering voor het werk dat mevrouw Joke Peters verricht heeft.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Absoluut goed. Vooral Clara en Patrick. nogmaals ontzettend bedankt.

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: doorgaan met de wijze waarop er met de mensen wordt 0omgegaan, chapeau.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: goed en zal jullie bij andere aan bevelen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer tevreden over de persoonlijke ondersteuning, deskundig advies en flexibiliteit! In een moeilijke Periode voelde ik mij zeer goed ondersteund!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer tevreden met de uiterst vriendelijke en zeer persoonlijke aanpak van de organistaie.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In de voorbereiding en tijdens de uitvaart is er goed geluisterd en gehandeld hoe wij het wilden. De uitvaart is volledig volgens onze wensen gegaan. Zeer aan te bevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Betrokken, betrouwbaar, deskundig, correct. Uitermate tevreden.