Koelklimaattechniek BV in Boxtel

Airco

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 208 beoordelingen

208 Reviews

Koelklimaattechniek BV

Foto en Video (6)

Bekijk alles

Beschrijving

Koelklimaattechniek voor uw airco oplossingen. In Boxtel en omgeving geen voorrijkosten. Wij verkopen alleen A merken zoals Mitsubishi, Daikin en Panasonic. Al onze airco's verwarmen en koelen. Wij geven 5 jaar garantie op montage en 5 jaar fabrieksgarantie. Voor het beste resultaat moet u bij Koelklimaattechniek zijn. Wij verkopen airconditioning voor woonkamer, slaapkamer, zolder, server-ruimte, kantoor, sportruimte, yoga studio, nagel studio,enz. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde koelmonteurs met ruime ervaring in gebouwen airconditioning systemen.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Installatie,
 • Onderhoud,
 • Onderhoudscontract,
 • Ontwerp,
 • Renovatie,
 • Reparatie,
 • Verhuur,
 • Verkoop

Soort airconditioning

 • Cassettemodel,
 • Kanaalmodel,
 • Plafondmodel,
 • Split airco,
 • Vloermodel,
 • Wandmodel

Specialisme

 • Airconditioning,
 • Duurzame energie,
 • Klimaatbeheersing / klimaattechniek,
 • Ventilatie

Producten

 • Airco / airconditioning,
 • Computerkoeling,
 • Inverter,
 • Warmtepomp

Merken

 • Daikin,
 • Mitsubishi,
 • Panasonic,
 • Toshiba

Service

 • Alleen op afspraak,
 • Bezorgservice,
 • Dekra,
 • Gratis offerte

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • iDeal

Aangesloten bij / Certificering

 • Gecertificeerd door Dekra

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Duidelijke offerte, prima afspraken, zeer deskundige monteurs.
  Negatief: n.v.t.

  5 / 10/ 5

  Positief: Ik ben bijzonder tevreden over Koelklimaattechniek. Vanaf het eerste contact had ik al een heel positief gevoel. Koelklimaattechniek was het vijfde bedrijf die bij ons een offerte kwam maken. Waar andere bedrijven enkel problemen zagen zag de verkoper van Koelklimaattechniek oplossingen en droeg ideeën aan waar ik heel enthousiast van werd. Maar vooral de kwaliteit en afwerking van de installatie heeft mij zeer positief gestemd. Er is echt vakwerk geleverd en er is goed naar mijn wensen geluisterd. Koelklimaattechniek is wat mij betreft een echte aanrader mocht u een airco overwegen.
  Negatief: Ik heb geen verbeterpunten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Op basis van gelezen reviews heb ik voor dit bedrijf gekozen. Ik heb vandaag een bevestiging gezien van alle pluimen die Koelklimaattechniek al een lange periode ontvangt. Een prima commercieel gesprek, een uitgekiend logistiek proces en natuurlijk ook een zeer belangrijk punt de uitstekend verzorgde uitvoering van de montage. Een zeer correcte en bekwame medewerker die oog heeft voor de wens van de cliënt en na afloop ook voldoende tijd inruimt voor een uitvoerige uitleg over het gebruik van de airco. Niets dan lof. Koelklimaattechttechniek BV wordt terecht door velen aanbevolen.
  Negatief: Ik zou ze niet kunnen noemen.

  4 / 10/ 5

  Positief: Dat er iemand langsgekomen is om de woon situatie te bekijken en alles door te nemen. De monteurs die zijn geweest. Aardige nette personen. Heel bescheiden en zeer vakkundig. Hebben het heel netjes geïnstalleerd .
  Negatief: De communicatie over de stroom die al aanwezig moet zijn is onduidelijk. Op de factuur daar 1 zin aan besteden is echt onvoldoende. Vertel de klant dat het niet aanwezig is . Wat en waar het moet komen en maak omdat je het zelf niet mag doen al prijsafspraken met verschillende elektriciens die het kunnen komen doen en ook nog ongeveer voor welk bedrag . Dit lijkt extra werk voor jullie, maar daarmee geef je de klant wel een totaal oplossing en komen installateurs zelf ook bij aankomst niet meer voor verassingen te staan. Succes.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle correcte offerte. Keurige monteurs, keurige montage. Vertrouwd adres.

  5 / 10/ 5

  Positief: Medewerkers zijn zeer professioneel en meedenkend over de mogelijkheden. De gegeven informatie ter zake kundig. Montage wordt op zakelijke, schone en uiterst zorgvuldige manier uitgevoerd. De monteur bepaald vooraf waar er eventueel verontreiniging kan optreden en neemt de nodige maatregelen. Medewerkers zijn aardig en beleefd. Bij een eventueel volgende keer zal ik zeker gebruik maken van de diensten van dit bedrijf. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Offertes van vergelijkbare bedrijven en werkzaamheden waren in een enkel geval twee maal zo hoog.
  Negatief: Afspraken met betrekking tot tijdstippen zijn voor verbetering vatbaar.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Bij opname duidelijke informatie en afspraken kunnen maken. Offerte volgde zeer snel. Afspraak maken om te monteren ook snel gemaakt. Tijdens montage ook duidelijke uitleg, wat tips en trics gekregen. Helemaal top.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede en snelle communicatie, oplossingsgericht, afspraken korrekt nakomend, goede montage, prettig in omgang. Al met al zeer tevreden!!
  Negatief: Vind ik niet van toepassing

  5 / 10/ 5

  Positief: Waarom zou je geen 10 geven als alles naar wens is. Ik doe het wel. Vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing heb ik het een zeer prettig proces gevonden. Goede informatie, duidelijke consequente bevestigingen via email en telefoon en vooral niet te vergeten de zeer deskundige en toegewijde mensen van de installatie. Het bedrijf mag trots zijn op zulke medewerkers. Van administratie tot installatie. Top.
  Negatief: Geen. Ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Positief: De twee monteurs die vandaag twee airco’s hebben geplaatst, waren heel vriendelijk, gaven goede uitleg; hebben heel erg netjes gewerkt en de ruimtes super schoon weer achtergelaten. Top!! Voorafgaand aan de plaatsing werden alle vragen snel en volledig beantwoord.
  Negatief: Tijdens het allereerste oriënterende bezoek had verteld moeten worden, dat we een 20Amp aansluiting moesten hebben. Dat lazen we pas in de opdrachtbevestiging.

  5 / 10/ 5

  Positief: Niet opdringerig en met de klant goed meedenken naar een gepaste oplossing. Ook de montage is probleemloos gegaan. Medewerkers zijn erg vriendelijk.
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: - goede uitleg en tips, ook als je bepaalde zaken zelf wilt uitvoeren. De klemtoon ligt op een goed functionerende installatie en de voldoening achteraf. - probeert beste configuratie aan te bieden voor jouw situatie, en niet direct de duurste configuratie - snelle levering - flexibel, bvb bij het opsplitsen van een levering omdat niet alles in voorraad is

  5 / 10/ 5

  Positief: De monteurs waren perfect netjes montage super goed gedaan alles netjes en schoon achter gelaten en hard door gewerkt 10 punten voor de jongens
  Negatief: Niets

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle reacties op mailtjes. Een mailbedankje na betaling. goede communicatie Duidelijke site
  Negatief: Tot heden, alles perfect.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk personeel, doen hun best en denken mee
  Negatief: Offerte aangevraagd in april voor plaatsen airco in juni. Bezichtiging kon pas in juni omdat ik nog niet de eigenaar van het pand was. In juni bezichtiging met gedetailleerde kostenpostenplaatje, toen echter veel te druk en plaatsing pas in juli. De tip: plan in ieder geval de montage, hiermee loop je nauwelijks risico want als het onverhoopt niet door gaat en het is onverwacht druk, dan is deze plaats zo opgevuld.

  5 / 10/ 5

  Positief: Offerte, levering, montage en factuurafhandeling perfect verlopen. Vakkundige monteurs die heel netjes en schoon werken. Proffesionele communicatie.
  Negatief: Geen verbeterpunten, ga zo door.

  5 / 10/ 5

  Positief: Voor 2e keer airco laten hangen door dit bedrijf. Wederom fantastisch. Duidelijk afspraken. Vriendelijk deskundig personeel. Heldere uitleg. En dat voor een nette prijs.
  Negatief: Tot nu toe kan ik ze niet bedenken

  5 / 10/ 5

  Positief: Top communicatie. Top werk geleverd en top apparatuur. Genieten (vooral nu) dagelijks van onze airco in de slaapkamer.

  5 / 10/ 5

  Positief: Perfecte service, installatie zeer netjes, zorgvuldig en kundig uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten en duidelijke uitleg gekregen. Groot compliment voor de mannen
  Negatief: Geen

  3 / 10/ 5

  Positief: Goede installatie, vragen goed beantwoord
  Negatief: Minder goed advies gekregen. Ik heb overwogen om een split unit aan te schaffen voor airco woonkamer en slaapkamers, maar volgens Koelklimaattechniek was dit niet nodig omdat alles op dezelfde verdieping lag zou alles vanzelf koel worden, echter niets is minder waar. De slaapkamers blijven benauwd en worden helaas niet koel, alleen de woonkamer. Monteurs waren een uur te laat.

  5 / 10/ 5

  Positief: flexibel in denken denken in oplossingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Transparante en heldere communicatie. Meedenkend in oplossingen. De monteurs werken netjes en ruimen / stofzuigen na het werk alles netjes op. Top!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Keurige net werkende monteur, erg netjes gemaakt

  5 / 10/ 5

  Positief: Wil je een airco laten plaatsen ,neem contact op met dit bedrijf ,alles liep perfect.

  5 / 10/ 5

  Positief: Alles keurig gemonteerd, heldere uitleg betreffende gebruik. Alle rommel opgeruimd. Uiterst vriendelijke monteurs. Zeer tevreden

  5 / 10/ 5

  Positief: Vlotte en correcte afhandeling vanaf offerte tot en met montage. Prima monteurs toen ze weggingen was alles opgeruimd en gestofzuigd.
  Negatief: n.v.t.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: louter positief. Aardige, competente werknemers die netjes werken en goed uitleg geen.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Erg nette monteurs, keurig geinstalleerd.

  4 / 10/ 5

  Positief: professioneel, snelle levering

  5 / 10/ 5

  Positief: Transparant, heldere communicatie, goede ondersteuning en goed meedenkend om te komen tot de beste oplossing. De monteurs zijn vakmensen die echt moeite doen om de klant 100% tevreden te stellen. Chapeau!
  Negatief: Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Positief: een man een man een woord een woord
  Negatief: werkten alle bedrijven maar zo!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: alles naar wens
  Negatief: heb ik niet.

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Zowel in het contact per mail en telefoon heb ik duidelijk alle info gehad die ik nodig had en ben ik vriendelijk te woord gestaan. Alle gemaakte afspraken zijn ook netjes nagekomen en de unit is zelfs eerder geleverd omdat een middag vrijkwam. De twee monteurs die hier geweest zijn hebben echt vakwerk afgeleverd en hebben echt zorgvuldig en klantvriendelijk gewerkt.
  Negatief: Het kunnen filteren op de website zou het vinden van het juiste product een stuk makkelijker maken. Er staan nu teveel airco units op de site, welke nog erg veel op elkaar lijken. Je ziet door de bomen het bos niet meer.

  5 / 10/ 5

  Positief: Persoonlijke uitleg over de producten die men aanschaft. Zeer deskundige uitleg hoe alles werkt. Zeer accurate werkhouding van de monteurs. Ik kan dit bedrijf zéér zeker aanbevelen. Wat een prachtige airco hebben wij laten plaatsen.
  Negatief: Het gat aan de binnenzijde om de leidingen heen, even dichten met plemuur.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede voorlichting, keurige mensen er worden duidelijke afspraken gemaakt en allemaal per mail en/of telefoon bevestigd. Installatie is prima en keurig netjes uitgevoerd. Er zijn wat minder materialen gebruikt dan oorspronkelijk in de offerte waren opgenomen en deze zijn direct op de factuur in mindering gebracht. Installatie is keurig netjes opgeleverd met uitleg over werking van het systeem. Door de monteurs, eveneens keurige gasten, is al het rest en verpakkings-materiaal afgevoerd. Voor ons een een hele dikke voldoende,
  Negatief: Gewoon doorgaan zouden wij willen zeggen. Alles prima voor elkaar.

  5 / 10/ 5

  Positief: Voor het maken van offerte een vrijblijvend bezoek aan huis gehad. Geen opdringerig verkoop verhaal, maar een goede inventarisatie van onze wensen. Daarna rondje door het huis en een aantal goede suggesties gekregen t.b.v. de installatie. Duidelijk gespecificeerde offerte was een dag later al binnen. De installatie van de airconditioners is prima gegaan. Medewerkers doen hun uiterste best om de overlast van het inbouwen zoveel mogelijk te beperken, zijn erg vriendelijk, communicatief sterk en stemmen de werkzaamheden duidelijk af. Stellen controlevragen om vast te stellen of ze echt goed begrepen hebben hoe een en ander uitgevoerd moet worden. Daarnaast zijn de airconditioners keurig netjes geinstalleerd. Duidelijke uitleg gekregen, alle rommel en afval weer netjes meegenomen. Kortom: dik tevreden over Koelklimaattechniek. Zeer klantvriendelijke vakmensen. Aanrader!
  Negatief: Geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: Stipt, netjes accuraat
  Negatief: ?

  5 / 10/ 5

  Positief: Perfect gedaan weer

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie, goed vakmanschap en perfecte installatie. Een erg vriendelijke en nette monteur die perfect z'n vak beheerst. Alles op tijd geleverd en gemonteerd.
  Negatief: Geen verbeterpunten. Alles was perfect in orde.

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Monteurs waren vriendelijk,correct en vakkundig.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede communicatie. De twee aardige monteurs hebben erg vlot en netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Jammer dat we niet veel eerder een airco hebben aangeschaft, want het is werkelijk een uitkomst voor ons!
  Negatief: Geen.

  5 / 10/ 5

  Positief: alle afspraken nagekomen

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: - Komen afspraken na - Goed advies - Werken zeer netjes

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer tevreden over de info bij de keuze welke airco en daarna kwamen ze de afspraken goed na en de heren die alles inslalleerden meer dan OK .

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Afspraken nagekomen en prima monteurs toen ze weg gingen was alles opgeruimd en zelfs hadden ze gestofzuigd.
  Negatief: Geen.