Konings Verfgroothandel Fred in Kerkrade

Verf, lak en coatings - groothandel en fabrikanten

6.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Konings Verfgroothandel Fred

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Met de kleur 'Moonstone' in het achterhoofd aangeklopt bij Fred Konings, na een week eerder al een tweetal andere kleuren gehaald te hebben. Het recept in de verfcomputer gaf echter een verkeerde kleur verf in de (Sikkens 10 liter!) pot als resultaat. Fred heeft alle moeite gedaan om ons te helpen en uiteindelijk is dat ook gelukt! Goede prijzen voor kwaliteitsverf en super service. Ik ben dik tevreden...

  5 / 10/ 5

  Fred is een kundig man met alle kennis van zaken! Geeft altijd goed advies en denkt altijd mee bij elke klus. Kom er al jaren en nooit getwijfeld om ergens anders voor mijn verfspullen te kijken.

  1 / 10/ 5

  Konings heeft nooit meer contact met ons opgenomen over verdere afwerking van de vloer. Zie onze eerdere review in deze. Hij laat ons gewoon stikken. Geen service en nazorg! Dus ons advies. Ga nooit naar Konings om een vloer te laten leggen. Ronduit slecht.

  5 / 10/ 5

  super kwaliteit, en goede uitleg.

  1 / 10/ 5

  Eind vorig jaar contact gehad met Konings Verfgroothandel te Kerkrade. Na blijkbaar een doorstart van het bedrijf in 2017 bieden zij tegenwoordig ook vloeren aan en presenteren zich als Paints & Floors. We hebben er voor € 1000,- aan verf gekocht. Zo is er bij hun in vol vertrouwen ook om een PVC vloer te laten leggen in het nieuwe huis. Het bedrijf beschikt niet over eigen stoffeerders maar is afhankelijk van inhuur. Het leggen van de vloer gebeurt dan in de avonduren of weekend. Dit behelst een risico, omdat bedrijf dus afhankelijk is van deze stoffeerder, zo bleek ook bij ons. Stoffeerder begon 6 dagen later dan gepland, met de nodige stress en problemen voor ons. Afstemming tussen bedrijf en stoffeerder laat ook te wensen over. Ze vertellen beiden andere verhalen. De vloer op zich is best wel goed gelegd maar de afwerking laat toch te wensen te wensen. Zo is er geen afwerking bij de trap, waarbij het bedrijf zich beroept op het feit dat dit niet in de offerte staat. Afwerking hoort er toch bij? Zo zijn plinten maar snel bevestigd, zonder verstek (zogenaamd omdat de muren scheef zijn) en her en der zitten deze niet goed. Terwijl een fors bedrag wordt gevraagd om plinten te bevestigen. Tijdens het leggen zijn er kleine beschadigingen aan het behang gekomen. Bedrijf belooft schilder te sturen om dit herstellen. Ze bevestigen dit maar trekken zich nadien weer terug. Bij bedrijf moest 50 % aanbetaald worden, terwijl er tijdens het leggen van de vloer al voortdurend gevraagd (soms bijna dreigend) om de rest toch al te betalen. Waarom? Vertrouwen ze ons niet? Normaliter krijg je na oplevering minimaal 14 dagen om het restant bedrag te betalen. We hebben van het bedrijf niets vernomen over nazorg, service en garantie op de vloer. Helaas is onze wederzijdse verstandhouding en vertrouwen niet meer zo goed op dit moment. Ons advies: Voor verf e.d. is Konings Verfgroothandel prima, maar voor een vloer toch liever naar een echt stoffeerdersbedrijf die hierin gespecialiseerd zijn, met eigen stoffeerders in dienst. En met service en garantie staan voor hun product.

  4 / 10/ 5

  Jammer dat de ontslagen werknemer er zo over denkt.

  1 / 10/ 5

  Oplichter eerste klasse! Corrupt, dus pas op! U bent gewaarschuwd!

  5 / 10/ 5

  goede kwaliteit verf, betaalbaar, klantvriendelijk personeel... ik ga hier zeker terugkomen

  4 / 10/ 5

  Wij willen iedereen bedanken die zich de moeite neemt om op deze plek zijn waardering of ongenoegen kenbaar te maken. Bent U positief over ons vertel het verder , heeft U een negatieve ervaring vertel het ons zodat wij het kunnen oplossen. Fred Konings