Koningsbrugge Klinisch psycholoog & psychotherapeut V in Emmen

Psycholoog

Koningsbrugge Klinisch psycholoog & psychotherapeut V

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Foto en Video (1)

Beschrijving

Ik ben Annette van Koningsbrugge. Ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut, in 1988 afgestudeerd als psycholoog aan de RUG. Ik heb stage gelopen bij de toenmalige Rutgersstichting en verschillende behandelingen gedaan op het gebied van sexueel dysfunctioneren. Daarna heb ik gewerkt bij de RIAGG, afdeling sociale psychiatrie. Daar heb ik naast kortdurende behandelingen ook groepstherapie en assertiviteitstrainingen gegeven. Ook behandelde ik ziektefobiegroepen.

In 1991 ben ik begonnen met de opleiding tot psychotherapeut bij de RINO.
Dit is een vierjarige opleiding met als specialisatie psychoanalytische psychotherapie en als bijvak psychodynamische groepstherapie. Daarnaast gaf ik psychotherapie onder supervisie bij een vrijgevestigde psychiater. Voor het afronden van de opleiding tot psychotherapeut behaalde ik mijn registratie als eerstelijnspsycholoog en was ik in die hoedanigheid werkzaam van 1995 tot 1998.

Vanaf 1999 heb ik mijn eigen praktijk als psychotherapeut in Emmen. Sinds 2011 ben ik ook klinisch psycholoog. Ik werk al jaren met veel plezier in Emmen, met een grote diversiteit aan cliënten. Ik heb goed contact met verwijzers; voornamelijk huisartsen, eerstelijnspsychologen en SPVers. Daarnaast zit ik in een intervisiegroep voor regelmatig inhoudelijk overleg met collegas. De praktijk is uitgebreid met Lieneke van Lagen, SPVer, diagnostisch en administratief medewerker Marcel Stoeten en hoofd administratieve en financiële zaken Hans van Koningsbrugge.

Per 2 juni komt Esther Kloostra werken in de praktijk. Esther is een enthousiaste psychologe, heeft ervaring met EMDR, niet aangeboren hersenletsel, overspanningsklachten, coaching en mediation, waarbij ze veel vechtscheidingen heeft begeleid. Zij zal kortdurende BGGZ contacten doen. De bedoeling is het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, enkelvoudige trauma's,relatietherapieën, somatische klachten, etc. Op dit moment is er voor kortdurende behandelingen geen wachtlijst.

Overige informatie

Soort aanbieder

 • Psycholoog

Diensten

 • Therapie

Behandeling van

 • ADHD,
 • Angst,
 • Relatieproblemen,
 • Rouwverwerking,
 • Slaapproblemen

Behandelmethode / therapie

 • Relatietherapie

Service

 • Alleen op afspraak

Betalingsmogelijkheden

  Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (EVENTUELE VERGOEDING VOLGENS UW ZORGPOLISVOORWAARDEN)

  Beoordelingen

  Nog geen reviews geplaatst